Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:59 robila sobie ktoras z was makijaz pemanentny? ja jestem bardzo napalona, ale boje sie, ze zrobia mi cos nie tak, a to jest przeciez na pare lat. poza tym slyszalam, ze to bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: makijaz permanentny 11.03.05, 21:12 moja kolezanka zrobila kreskki na powiekach i przygescila brwi- wyglada bardzo ladnie. Na ile boli- tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: makijaz permanentny 14.03.05, 15:48 jest jeszcze coś takiego, jak makijaż trwały, na wizażu był artykuł porównujący oba zabiegi. ten trwały jest chyba mniej trwały ;) niż permanentny, ale i mniejsze ryzyko czy ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:07 z kielc, ale niedlugo jade do wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: makijaz permanentny IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:12 robilam sobie w początkach grudnia kontur warg - nawet nie umiem wyrazić jak bardzo jestem zadowolona z tej decyzji. Kosmetyczka jednak która będzie to robila powinna mieć niebylejakie doświadczenie w makijażu permanentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa2 Re: makijaz permanentny IP: *.chello.pl 16.03.05, 10:27 a jaka jest cena samego konturu i o ile max. mozna go poszerzyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejth Re: makijaz permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:56 Hmm. Właśnie o czymś takim myślałam. Mozesz mi powiedzieć, jaka cena i kto Ci wykonywał? JA akurat jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia33 Re: makijaz permanentny 16.03.05, 11:48 Ja robiłam sobie zimą makijaż trwały oczu własnie u Ireny Łęgowskiej z którą jest wywiad na wizazu. Za pierwszym razem bolało niewiele, za to po dwóch tygodniach na poprawce- ból był tak straszny ,że nieomal krzyczałam ( mimo,że przed wyjściem wzięłam 2 tabletki panadolu extra a i pani Irena znieczuliła maścią). Efekt jednak jest wart tych cierpień- mam bardzo pięknie, subtelnie podkreślone oczy- rano tylko machnę tuszem , troszkę cienia- i nie martwię się ,że mi się kreska na dole rozmaże. Bardzo polecam i sam zabieg i panią Irenę, która jest bardzo dobry fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galiardia makijaż oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:23 A jaki jest koszt kresek na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: makijaż oczu 16.03.05, 12:46 a jak jest z brwiami!bol, koszt no i gdzie najlepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
dana20 Re: makijaż oczu 16.03.05, 16:20 Milena Gdzie robilas kontur ust? w jakim miescie i u kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: makijaż oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:34 a usta tez tak bola jak oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: makijaż oczu IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:50 W Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia33 Re: makijaz permanentny 16.03.05, 16:44 Usta nie bolą, bo są znieczulane miejscowo zastrzykami ( przynajmniej tak jest u p. Ireny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:00 a gdzie ta pani Irena przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa2 Re: makijaz permanentny IP: *.chello.pl 16.03.05, 17:12 A jaka jest cena samego konturu ? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia33 Re: makijaz permanentny 16.03.05, 17:19 Gość portalu: ala napisał(a): > a gdzie ta pani Irena przyjmuje? Gabinet kosmetyczny Reginy Baranowskiej, Warszawa Ursynów ul Pięciolinii 7 Odpowiedz Link Zgłoś