pitipel 15.03.05, 08:51 Miałam tonik LRP, kupiłam kiedyś gdzieś Nie w Polsce, a teraz chcę powtórzyć zakup i nie ma... Dlaczego? Może w Polsce jest niedostępny? Jak to jest, może ktoś wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: TONIK LRP IP: 213.241.34.* 15.03.05, 09:16 w Polsce LRP nie ma toników w sprzedazy. czasem przy okazji akcji promocyjnych można dostać np. taki niedostępny tonik jako gratis przy zakupie innego produktu. ostatnio były takie zestawy- tonik Hydraphase dodawany do kremów Hydraphase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitipel Re: TONIK LRP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:59 Dzięki, Justy!!! To teraz już rozumiem... Szkoda, na krem nie mam ochoty obecnie, natomiast tonik był po prostu rewelacyjny. Tak czy inaczej - POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 LRP Rosaliac 15.03.05, 11:34 justy, przy okazji zapytam, czy są teraz jakieś promocyjne zestawy Rosaliaca? a jeśli nie ma, to jak często się pojawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: LRP Rosaliac IP: 213.241.34.* 15.03.05, 11:53 w styczniu/lutym były zestawy: Rosaliac+ woda termalna; rosaliac+ mleczko toleriane. w wielu aptekach się jeszcze nie sprzedały i stoją na półkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: LRP Rosaliac IP: *.crowley.pl 15.03.05, 16:29 Zestawy Rosaliaca (ale nie wiem, co było dołączone) widziałam ostatnio w aptece w Manhattanie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: LRP Rosaliac 16.03.05, 10:19 dzięki, udało mi się bez problemu kupić w Śródmieściu, faktycznie mają jeszcze sporo tych zestawów (i z mleczkiem Toleriane do demakijażu, i z wodą termalną - wybrałam ten drugi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: TONIK LRP IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 12:53 to prawda, w pl podobno nie ma. polecam ci tonic avene (hydra-cos-tam..). pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś