Gość: maura IP: 217.153.44.* 20.06.02, 14:25 Jakie perfumy polecacie na lato, chodzi mi o jakieś świeże zapachy, ale jednoczesnie bardzo kobiece. acha - podajcie orientacyjnie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: Perfumy na lato IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 14:35 Ja na lato od kilku już lat kupuję Clinique Happy, od zeszłego roku DKNY i uwielbiam allure, przez cały rok, a teraz jest taka wersja letnia w której się zakochałam, bardziej cytrynowa niż ta normalna - cudo. No i ostatnie odkrycie - givenchy Eau Torride - piękne. Cen tak dokładnie nie pamiętam - clinique ok 200, allure jest drogie za 100ml prawie 400zł, dkny nie pamiętam bo dawno temu kupowałam a eau torride 250 zł za 50ml. Wszystkie piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralin Re: Perfumy na lato IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 20.06.02, 14:36 Był niedawno taki wątek.Ja polecam do przetestowania Les Belles Niny Ricci w zielonej butelce pachnacy pomidorami, bazylią.Zniewalający,ale nietrwały.Cudo.Wypróbuj może na Tobie będzie pachnieć dłużej. Przyjemny jest Tommy Hilfiger.A ja od ubiegłego roku na lato uzywam Pamplelune z serii Aqua Allegoria Guerlaine'a.Pachnie grejpfruitami, a trwałość gwarantuje paczula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Perfumy na lato IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:58 Gość portalu: coralin napisał(a): > Przyjemny jest Tommy Hilfiger. Tommy Girl jest rzeczywiscie bardzo ladny i swiezy i trwaly, a od tego sezonu pojawil sie tez Tommy Girl Summer - bardziej cytrusowa, moze grejpfrutowa wersja tamtej wody, uzywam jej od 3 tygodni i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
sharlotka Re: Perfumy na lato 20.06.02, 14:36 Od maja zgupialam na punkcie nowego zapachu Givenchy Eau Torride (goraca woda)... na poczatku swiezy i radosny, pozniej robi sie cieply i zmyslowy... taki kontrastowy i przewrotny teraz moj ukochany zapach.... 30 ml kosztuje ok 152 zl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Sharlotka!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 14:39 Sharlotka, jak ja cie rozumiem!! Ja też się zakochalam, wlaśnie pisałam wyżej. Piękny ten zapach, już dawno takiego czegoś nie wąchałam. Za tydzień będę w strefie wolnocłowej to sobie kupię ze dwie buteleczki na zapasik,juz nie mogę się doczekać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazita Re: Perfumy na lato IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 20.06.02, 15:14 L'eau par Kenzo - lekki, letni zapach. Pachnie morzem, wiatrem i sloncem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Perfumy na lato IP: *.se.com.pl 20.06.02, 15:17 O, tak i teraz ma nową butelkę:) Ja lubię latem Envy Gucciego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Perfumy na lato IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 15:18 O, envy też jest fajne, ale już kenzo mi się w ogóle nie podoba. a mi się jeszcze przypomniało 212 c.herrery i teraz jest nowa wersja on ice i też strasznie ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: Perfumy na lato IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 15:58 White Emporio Armaniego - dla mnie na lato najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Perfumy na lato IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 16:17 White Emporio jest po prostu super!! Eau Torride kupiłam w przypływie chandry ale szybko na mnie wietrzeje Mam z zeszłego roku Ultraviolet P.Rabanne w wersji Metal Beach - zapach plażowy, letni bardzo fajny. Jest tez nowy: Aquatic Plastic - też ładny. Odpowiedz Link Zgłoś