Gość: betina IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:13 co robic???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yennefer28 Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 62.29.137.* 12.07.02, 11:17 Gość portalu: betina napisał(a): > co robic???? Cześć betina walka z cellulitem jest dosyć czasochłonna ;-( Ja polecam Ci zimny prysznic, smarować skórę sokiem z cytryny, zrezygnować z białego pieczywa, makaronów, słodyczy Polecam też oliwkę do masażu antycellulitis Ziaji. 11 zł za wielką butlę, a skuteczny! Tylko trzeba mieć trochę czasu codziennie na masaż. (do tego RĘKAWICA Z SIZOLU) Pa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( 12.07.02, 11:20 trzymam kciuki. znam ten bol. polecam tez troche samoopalacza i wszystko od razu lepiej wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:05 a czy moge do solarium?bo czytałam,ze to tylko pogarsza:( > trzymam kciuki. znam ten bol. > polecam tez troche samoopalacza i wszystko od razu lepiej wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari23 Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 62.233.135.* 12.07.02, 13:19 A gdzie Ty te "rewelacje" wyczytałaś, czym ten ktoś to tłumaczy ??? Troche sie przeraziłam, bo własnie zaczełam chodzić do solarium. Ja słyszałam, ze na opalonej skórze jest zdecydowanie mniej widoczny i jakos trudno mi pojać dlaczego opalanie miałoby powiekszać to okropieństwo... Dziewczyny jak coś wiecie na ten temat ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 217.98.124.* 12.07.02, 13:06 też mam ,też mam i zaczęłam chodzić na masaże limfatyczne ,do tego sama się masuje wg wskazan i pije duzo wody,moim zdaniem jest coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( 12.07.02, 13:25 w ogole umowmy sie kto nie ma? moze 1 procent. wyczytalam tez niedawno ze aloes w zazywany wewnetrznie jakos wplywa na rozbijanie komorek tluszczowych (?) a zewnetrznie tez pomaga na celu. zamierzam zaczac stosowac. i na pewno nie bede z bladym cellu paradowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.future-net.pl 12.07.02, 13:28 solarium to raczej na rozszerzone naczynka niewskazane. na cellulitis polecam: aqua aerobik, kłaść w domciu guam albo zafundować sobie 10 zabiegów entycellulitowych u kosmetyczki, dwa razy dziennie smarować kremem (d-stock, roc), kupić w necie na stronce www.kosmetyk.net krem cynamonowy plus specjalne spodenki, kupić kasetę z callaneticsem i ćwiczyć. być cierpliwą, systematyczną, wierzyć, że się uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennefer 28 Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 62.29.137.* 12.07.02, 13:55 A ja i tak obstaję, przy domowych sposobach walki z tym paskudztwem (oczywiście trochę "chemii" też jest niezbędne. Kosmetyczka i masażysta pewno lepiej by się spisali ale nie każdego na to stać ;-( A sok z cytryny naprawdę ma nisamowitą moc w walce z cellulitem ;-) Tylko trzeba mocno masować nogi...bez masażu żaden kosmetyk nie zadziała Buźki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.02, 16:44 kremy kremami, ale nie oszukujmy się to samo nie zniknie:( najważniejsze jest samozaparcie (już nie mówię o profesjonalnej pomocy takiej jak kosmetyczka czy masażystka) nawet super drogi krem nie będzie skuteczny, jeśli zabraknie systematyczności i odpowiedniego wmasowywania kosmetyku; mnie właśnie skończył się Norel (całkiem skuteczny) ale na obczyźnie go nie dostanę idę po jakieś regionalne cudo, mogę później zdać relacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 21:57 Na wizażu są dwa interesujące artykuły o celulicie: www.wizaz.pl/cellulitis_nowosci.phphttp://www.wizaz.pl/cellulit5.html Od siebie mogę polecić stosowanie Cellesse- jest to aparat do masażu Philipsa działający podobnie do gabinetowego zabiegu endermologie. Było już o nim kilka wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 21:59 Nie wiem dlaczego, ale te dwa linki się skleiły :(( Trzeba je podzielić na pół i zaczną działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masaz@w.pl poprostu - masaż IP: 212.76.37.* 14.07.02, 15:24 Witam Najlepsyzm rozwiazaniem jest w tym przypadku masaż polecam masaż limfatyczny i klasyczny najlepsze w walce z Cellulitem Po za tym doskonałym rozwiazaniem sa tu zabiegi wyszczuplające Dr Ireny Eris wiecej info w moim serwisie o masażach - www.masaze.pl POZDRAWIAM ================================================================== | P i o t r R o s t k o w s k i | ================================================================== | GABINET MASAŻU - www.masaze.pl | Warszawa ul. Kasprzaka 1/3 | | e-mail: masaz@w.pl GG: 138515 | w budynku pływalni DELFIN | ================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś