Dodaj do ulubionych

RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:((

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:13
co robic????
Obserwuj wątek
    • Gość: Yennefer28 Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 62.29.137.* 12.07.02, 11:17
      Gość portalu: betina napisał(a):

> co robic????
      Cześć betina
      walka z cellulitem jest dosyć czasochłonna ;-(
      Ja polecam Ci zimny prysznic, smarować skórę sokiem z cytryny, zrezygnować z
      białego pieczywa, makaronów, słodyczy

Polecam też oliwkę do masażu antycellulitis Ziaji. 11 zł za wielką butlę, a
      skuteczny! Tylko trzeba mieć trochę czasu codziennie na masaż. (do tego RĘKAWICA
      Z SIZOLU)

Pa ;-)
      • kotmanka Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( 12.07.02, 11:20
        trzymam kciuki. znam ten bol.
        polecam tez troche samoopalacza i wszystko od razu lepiej wyglada.
        • Gość: betina Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:05
          a czy moge do solarium?bo czytałam,ze to tylko pogarsza:(

> trzymam kciuki. znam ten bol.
          > polecam tez troche samoopalacza i wszystko od razu lepiej wyglada.

• Gość: mari23 Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 62.233.135.* 12.07.02, 13:19
            A gdzie Ty te "rewelacje" wyczytałaś, czym ten ktoś to tłumaczy ??? Troche sie
            przeraziłam, bo własnie zaczełam chodzić do solarium. Ja słyszałam, ze na
            opalonej skórze jest zdecydowanie mniej widoczny i jakos trudno mi pojać dlaczego
            opalanie miałoby powiekszać to okropieństwo... Dziewczyny jak coś wiecie na ten
            temat .....
    • Gość: ania Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 217.98.124.* 12.07.02, 13:06
      też mam ,też mam i zaczęłam chodzić na masaże limfatyczne ,do tego sama się
      masuje wg wskazan i pije duzo wody,moim zdaniem jest coraz lepiej
      • kotmanka Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( 12.07.02, 13:25
        w ogole umowmy sie kto nie ma? moze 1 procent. wyczytalam tez niedawno ze aloes w
        zazywany wewnetrznie jakos wplywa na rozbijanie komorek tluszczowych (?) a
        zewnetrznie tez pomaga na celu. zamierzam zaczac stosowac.
        i na pewno nie bede z bladym cellu paradowac...
        • Gość: Aga Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.future-net.pl 12.07.02, 13:28
          solarium to raczej na rozszerzone naczynka niewskazane.
          na cellulitis polecam: aqua aerobik, kłaść w domciu guam albo zafundować sobie
          10 zabiegów entycellulitowych u kosmetyczki, dwa razy dziennie smarować kremem
          (d-stock, roc), kupić w necie na stronce www.kosmetyk.net krem cynamonowy plus
          specjalne spodenki, kupić kasetę z callaneticsem i ćwiczyć. być cierpliwą,
          systematyczną, wierzyć, że się uda:)
          • Gość: Yennefer 28 Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: 62.29.137.* 12.07.02, 13:55
            A ja i tak obstaję, przy domowych sposobach walki z tym paskudztwem (oczywiście
            trochę "chemii" też jest niezbędne.
            Kosmetyczka i masażysta pewno lepiej by się spisali ale nie każdego na to stać ;-(

A sok z cytryny naprawdę ma nisamowitą moc w walce z cellulitem ;-)
            Tylko trzeba mocno masować nogi...bez masażu żaden kosmetyk nie zadziała

Buźki ;-)
            • Gość: marta Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.02, 16:44
              kremy kremami, ale nie oszukujmy się to samo nie zniknie:(
              najważniejsze jest samozaparcie (już nie mówię o profesjonalnej pomocy takiej
              jak kosmetyczka czy masażystka)
              nawet super drogi krem nie będzie skuteczny, jeśli zabraknie systematyczności
              i odpowiedniego wmasowywania kosmetyku;
              mnie właśnie skończył się Norel (całkiem skuteczny) ale na obczyźnie go nie
              dostanę idę po jakieś regionalne cudo, mogę później zdać relacje...
    • Gość: justy Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 21:57
      Na wizażu są dwa interesujące artykuły o celulicie:
      www.wizaz.pl/cellulitis_nowosci.phphttp://www.wizaz.pl/cellulit5.html

Od siebie mogę polecić stosowanie Cellesse- jest to aparat do masażu Philipsa
      działający podobnie do gabinetowego zabiegu endermologie. Było już o nim kilka
      wątków.
      • Gość: justy Re: RATUNKU!!STRASZNY CELLULIT NA NOGACH:(( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 21:59
        Nie wiem dlaczego, ale te dwa linki się skleiły :((
        Trzeba je podzielić na pół i zaczną działać.
    • Gość: masaz@w.pl poprostu - masaż IP: 212.76.37.* 14.07.02, 15:24
      Witam
      Najlepsyzm rozwiazaniem jest w tym przypadku masaż
      polecam masaż limfatyczny i klasyczny najlepsze w walce z Cellulitem

Po za tym doskonałym rozwiazaniem sa tu zabiegi wyszczuplające Dr Ireny Eris
      wiecej info w moim serwisie o masażach - www.masaze.pl

POZDRAWIAM
      ==================================================================
      | P i o t r R o s t k o w s k i |
      | GABINET MASAŻU - www.masaze.pl | Warszawa ul. Kasprzaka 1/3 |
      | e-mail: masaz@w.pl GG: 138515 | w budynku pływalni DELFIN |
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka