easier_to_fly 04.06.05, 18:06 Co polecicie? Chodzi mi o jakieś witaminy w tabletkach, mogą być też z wyższej półki.. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: WITAMINY [WŁOSY I PAZNOKCIE] 04.06.05, 18:07 ja łykam -Vigor -Capivit A+E -Skrzypowita Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: WITAMINY [WŁOSY I PAZNOKCIE] 04.06.05, 18:23 hm.. Vigor+ capivit? witaminy A i E się dublują wtedy w róznych preparatach, a należado grupy tych, które mozna przedawkować.. nie polecam. Skrzyp polny też ma witaminy dodatkowo w składzie), więc ja np stosowałam do drugi dzień zamiennie z centrum. Teraz bore "na podtrzymanie" 1 kapsułkę Skrzypovity dziennie (zamiast zalecanych 2) + Klarin na oczy. Paznokcie są mocne, włosy nie wypadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa30 Re: WITAMINY [WŁOSY I PAZNOKCIE] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:11 wyciag ze skrzypu polnego z witaminami-niema nic lepszego 100szt-kosztuje 21zl. Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: WITAMINY [WŁOSY I PAZNOKCIE] 04.06.05, 18:19 Naprawdę działa? Bo ostatnio mam wrażenie, jakby mi się włosy przerzedziły :/ No i paznokciom też by się przydało...odświeżenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewalupek Re: WITAMINY [WŁOSY I PAZNOKCIE] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.05, 18:12 jesli z wyzszej polki to zdecydowanie inneov wlosy Odpowiedz Link Zgłoś