Gość: Morgiana IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:38 Doszły mnie słuchy ze jest juz dostepna w Polsce , czy ktos z Was widział mikrodermabrazje loreal w aptekach?jaka jest jej cena??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Mikrodermabrazja LOREAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:44 A znasz pojęcie "wyszukiwarka"??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=26414840 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgiana Re: Mikrodermabrazja LOREAL IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:49 Gość portalu: Ja napisał(a): > A znasz pojęcie "wyszukiwarka"??? Tak drogie dziewcze i to dzieki niej dowiedziałam sie ze JEST JUZ DOSTĘPNA W POLSCE interesuje mnie natomiast inna kwestia JEJ CENA ,to ze on line mozna ją kupic WIEM jednak nikt nie napisał o dokładnej realnej cenie w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgiana Re: Mikrodermabrazja LOREAL IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 21.07.05, 11:54 Zastanawia mnie czy ta cena w internetowej aptece jest rzeczywiscie taka okazyjna z 89,99zł promocja na 65,45 zł.Gdzies wyczytałam ze w aptekach cena to 65 zł ?wiec jak jest naprawde czy warto kupowac w aptekusie? Odpowiedz Link Zgłoś