Dodaj do ulubionych

zalamka :(

IP: *.elpos.net 13.10.05, 15:25
dzis poszlam do kolejnego dermatologa to juz 4 i taki sam skutek ze na to co mam nic nie pomoze :(. postac tradzika grudkowo - zaskornikowa :( ze taka moja uroda i nic na to nie pomoze. bylam na oczyszczaniu pod koniec wrzesnia a pani dermatolog sie zapytala czy przypadkiem pol roku temu nie bylam :( a ja mowie ze w tamtym miesiacu to sie zdziwila. mam sucha cere a tu zaskornikow tyle :( kiedys jeszcze na policzkach nie bylo a teraz sa :(

juz nie wiem co mam robic :( totalna zalamka mnie zwiela :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Demolka7 Re: zalamka :( IP: 81.219.113.* 13.10.05, 15:30
      Podłaczam sie...mnie takze zaatakowlay zaskorniki:((( Dermatolog plecila
      Dermaknel, stosowalas??
      • Gość: ewa Re: zalamka :( IP: *.elpos.net 13.10.05, 15:32
        nie stosowalam
        a dobry??
        jakie masz zaskorniki??
        • Gość: Demolka7 Re: zalamka :( IP: 81.219.113.* 13.10.05, 15:39
          Tez nie stosowalam, przymierz sie do kupna, ale boje sie , ze pozatyka pory:(
          ZAskorniki mam na czole,skora jest chropowata i sucha-łuszczaca sie po
          stosowaniu Benzacne:/
          • Gość: ewa Re: zalamka :( IP: *.elpos.net 13.10.05, 15:46
            jesli jest bez parafiny to nie zatyka, mi ja mialam na czole teraz mam otwarte czyli takie male czarne te same na nosie i brodzie, zamkniete inaczej grudki na policzkach :(
            • Gość: Demolka7 Re: zalamka :( IP: 81.219.113.* 13.10.05, 15:52
              Na nosie tez mam te czarne punkciki i to mnostwo. Jak zwalczylas te na czole??
              • Gość: ewa Re: zalamka :( IP: *.elpos.net 13.10.05, 16:07
                tez jeszcze mam na czole anie juz nie tyle co bylo.
                stosowalam chusteczki olay
                co 2 - 3 miechy na oczyszczanie
                serum na tradzik
                algi zielone

pozniej zaczelam pic zielona herbate
                jesc duzo ryby, pieczywo pelnoziarniste. u mnei wyglada to tak:
                z daleka ludzie mysla ze jakas modelka jestem ale pod slonce wszystko widac :(
              • Gość: kosmetyczka Re: zalamka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:09
                Witam was słuchajcie ja moge polecic Skinoren krem w aptece sie go kupuje i
                jest na ten własnie tradzik naprawde pomaga!Ale bardzo pomagaja kwasy owocowe
                do 32% kremy z kwasami są rewelacyjne,podam swojego maila to piszcie jak coś to
                postaram sie pomóc i mam też wszystkie kosmetyki profesjonalne do sprzedaży
                kwasy również wiec zapraszam, aga.kosmetyczka@neostrada.pl
                • Gość: ewa Re: zalamka :( IP: *.elpos.net 13.10.05, 16:17
                  ja sie ucze w takiej szkole :) tez bede kosmetyczka :) uzywam kwasu glikolowego 9% ale efekt jest niewielki
                • Gość: ewa Re: zalamka :( IP: *.elpos.net 13.10.05, 16:18
                  mozesz cos wiecej napisac o tym kremie??
                  • Gość: Aga Re: zalamka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:11
                    Skinoren ma w sobie kwas azelainowy (krem 10% a zel chyba 20%) i kosztuje w
                    niektorych aptekach nawet 50 zl.
                    Jest jednak polski odpowiednik Skinorenu, ktory ja stosuje: Acne Derm (20%).
                    Wczesniej tez uzywalam Skinorenu, ale Acne Derm jest tanszy, kosztuje 15-20 zl.
                    Mnie pomaga :-))
                    Jest jeszcze HascoDerm, ale ten wychodzi chyba po 30 zl.
                    • Gość: EWA Re: zalamka :( IP: *.elpos.net 13.10.05, 19:37
                      a jak sie jego stosuje?? punktowo? na noc czy na dzien? i czy Ty tez mam zaskorniki? uzywalam kremu vichy i tez nie pomogl :(
                  • Gość: gos Re: zalamka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:58
                    polecam wpisanie acne derm na stronach wizazu.Duzo niezbednych inf.Lek skuteczny ale aby byl skuteczny wymaga pewnej dyscypliny w stosowaniu
                • justa_79 Re: zalamka :( 13.10.05, 19:47
                  kosmetyczko, nie wiem, czy to jest rozsądne, sprzedawać profesjonalne kwasy
                  osobom, które się na tym nie znają. możesz im narobić więcej szkód niż pomóc.
                • Gość: aga kosmetyczka Re: zalamka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:55
                  Kwasy owocowe dla informacji jednej pani sprzedaje z użyciem do domu tylko w
                  małym stężeniu nie 32% małe steżenia można kupić w aptece,i ja mam do
                  sprzedania małe!
    • Gość: Awocado Dermaknel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:00
      Używam od czasu do czasu na... pośladki :D Dermatolog mi przepisała tą maść, bo
      mam pryszcze na pośladkach (od czasu do czasu jakaś inwazja na połączeniu
      pośladka z udem się zjawia :( )
      Krem ma wodnistą konsystencję i mało przyjemny zapach zostaje (stosuje czasem
      punktowo na twarz, ale efektu nie widzę) ;/ Ale może ja jestem przewrażliwiona
      co do zapachu ;)
    • Gość: Aga Re: zalamka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:29
      Raczej smaruje sie cienka warstwa 2 razy dziennie. Ja tez czasami stosuje
      punktowo (na noc) i pomaga :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka