Gość: HELP IP: *.aster.pl 20.11.05, 19:21 czy to mozliwe zeby utyc 2 kg w 2 dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martitkaq Re: 2 kg w 2 dni?? 20.11.05, 19:30 Utyć? 90 % kobiet na świecie chce utyć, a Ty chcesz przytyć ?! Na sumo się wybierasz? Dobra, a teraz koniec żartów :P Jeżeli już tak bardzo musisz to ja Ci moge oddać swoje dwa kilogramy, moge nawet 6 :D Musisz jeść, dużo wysokokalorycznych posiłków (typu chipsy, orzeszki-ale pamiętaj, nie przesadzaj, bo to się może skończyć w ubikacji :D). Słodycze i orzechy to klucz do "sukcesu". Aha, i nie uorawiaj zadnego sprtu, nie prowadź czynnego truby życia... Jednymi słowy: Rób na odwrót wszystko to, co byś robiła, zeby schudnąć..:D Odpowiedz Link Zgłoś
martitkaq Re: 2 kg w 2 dni?? 21.11.05, 14:07 Napisałam, ze 90 % chce utyć, a ty chcesz przytyć-chodziło m i o to, ze 90% NIE chce utyć :D Przepraszam za błąd. I chyba niezrozumiałam pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: 2 kg w 2 dni?? 20.11.05, 19:44 HELP raczej chodzilo o to,ze prztyla 2 kg w dwa dni! Wg.mnie niemozliwe:) Zatrzymanie wody w organizmie.Pij ziolka,np.pokrzywy dzialajace moczopednie. A na dzien dobry goraca wode z sokiem z cytryny- oczyszcza z toksyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: 2 kg w 2 dni?? IP: *.eu.org 20.11.05, 22:42 jak najbardziej możliwe ale nie obawiaj się-wystarczy,że przez dwa dni będziesz na lekkostrawnej diecie i popijesz herbatki czeronej i znów będzie gites. Aby przybrac dwa kg w dwa dni,wystarczy pojeść chipsów i solonych orzeszków(zatrzymana woda w wyniku nadmiernego spożycia sodu) lub byc przed okresem.Wtedy sama nasze piersi mogą te dwa dodatkowe kg przybrać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: 2 kg w 2 dni?? 21.11.05, 10:58 Gość portalu: daria napisał(a): > jak najbardziej możliwe ale nie obawiaj się-wystarczy,że przez dwa dni będziesz > na lekkostrawnej diecie i popijesz herbatki czeronej i znów będzie gites. > Aby przybrac dwa kg w dwa dni,wystarczy pojeść chipsów i solonych > orzeszków(zatrzymana woda w wyniku nadmiernego spożycia sodu) lub byc przed > okresem.Wtedy sama nasze piersi mogą te dwa dodatkowe kg przybrać :/ No wlasnie to tylko nadmiar zatrzymanje wody w organizmie:) Odpowiedz Link Zgłoś