Gość: kaska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 11:46 Ten nowy zapach Madmoiselle czy jakos tam to się pisze.. Do czego podobny????? Lekki czy ciężki? Sklyszalam, ze super... Napiszcie coś, pozdrawiam, kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: coco chanel IP: *.dsl.siol.net 13.11.02, 11:50 Jets przedewszystkim trwaly-chodzi mi o wode perfumowana.delikatny a zarazem konkretna nuta zostajaca w powietrzu,ciezko opisac-fajny.To moja nastepna ofiara Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: coco chanel 13.11.02, 12:04 Mademoiselle jest cudowna. Słodkawa, ale bez przesady, intrygująca, jak dla mnie wcale nie cięzka. Bardzo mi się podoba, kupiłam jak tylko wywąchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
martaiti Re: coco chanel 13.11.02, 12:13 dla mnie okropny zapach. Zbyt słodki i ciężki. kolejne perfumy do czarnej listy perfum drażniących mój węch:) m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: coco chanel IP: *.gda.cdp.pl / 193.91.26.* 13.11.02, 12:20 przesliczny zapach.i dlugo sie utrzymuje.psikam nim wszystko wlacznie z torebka i srodkiem portfela.naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaK Re: coco mademoiselle chanel - kto chce ??? IP: proxy / 204.48.22.* 13.11.02, 12:29 Mam do sprzedania (kilka sztuk) wode perfumowaną Coco Mademoiselle Chanel. cena 50 ml - 230 zl, 100 ml - 350 zl !(dla porównania zadzwoniłam do Sephory i Roxanna i u nich są ceny: 50 ml - 330 i 100 ml - 475, jak również wodę perfumowaną "Miracle" Lancome: 30 ml - 130 zl, 50 ml- 180 zł, 100 ml - 240 zł (analogicznie: 30 ml- 170 zł, 50 ml-255 zł, 100 ml -365 zł ) Pozdrowienia, AgaK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: coco mademoiselle chanel - kto chce ??? IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 13.11.02, 15:59 na pierwszy wech byl ok. , ale po wyprobowaniu stwierdzam, ze to najwiekszy smierdziel, jakbym sie wylala kamfora Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: coco chanel 13.11.02, 16:09 edp nie bardzo, ale super jest nowa edt - zupelnie inny zapach niz edp, raczej ostrawo swiezy, ale jednoczesnie kobiecy i nowoczesny. nic mi nie przypomina. szkoda, ze pachna nim tu wszyscy naokolo, tak ze troche "zbanalnial" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: coco chanel IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.02, 16:15 slodki, intrygujacy zapach, wyczuwam nite wanilii a reszte nut trudno okreslic, dla mnie absolutnie niedrazniacy, swietnie otulajacy na zime i jesien, czujac ten zapach wyobrazam sobie kominek, cieplutki bawelniany sweterek przesiakniety tym zapachem, do tego goraca czekolada do picia. Skoro wiec ten nowy zapach wywoluje we mnie takie emocje, a rzadko sie tak dzieje, to musi byc kuszacy i zmyslowy. Perfekcja i wyrafinowanie polaczone z delikatnoscia i kobiecoscia typowa dla linii Chanel (no, ten nr 5 chyba byl niewypalem jak dla mnie) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: coco chanel 13.11.02, 16:15 Gość portalu: kaska napisał(a): > Ten nowy zapach Madmoiselle czy jakos tam to się pisze.. Do czego > podobny????? Lekki czy ciężki? Slyszalam, ze super... Napiszcie coś, > pozdrawiam, kaska kaska, ja rowniez slyszalam ze super dopoki sama nie sprobowalam za wlasnym uchem... psiknelam sie przed wyjsciem i zalowalam tego do koncxa spotkania - jedynym marzenim moim bylo jak najszybciej wrocic do domu i sie umyc... ale sa tysiace zapachow dla tysiecy kobiet- wielu podoba sie akurat ten.... dla mnie niefajny... Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: coco chanel 13.11.02, 19:00 Mnie zalatuje stęchlizną, szczególnie ostatnia nuta. Myślałam, że ta nuta tylko na mnie się tak paskudnie rozwija ale niestety nie - moja koleżanka używa ich od dawna i ten zapach po kilku godzinach jest dla mnie nie do zniesienia. Może mam jakiś dziwny węch? ........... renia30 Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: coco chanel 13.11.02, 19:35 renia30 napisała: > Mnie zalatuje stęchlizną, szczególnie ostatnia nuta. To paczula tak pachnie:)))Mnie Coco Mademoiselle ,ale tylko woda perfumowana podoba sie niezmiernie. Staromodny szyk połączony z nowoczesnością.Woda toaletowa(lansowana ostatnio) jest zbyt owocowa jak dla mnie, za banalna. Odpowiedz Link Zgłoś