czarnulka1609 06.05.06, 17:16 Bardzo proszę o radę-co drugi dzień muszę myć włosy.umyję je w poniedziałek rano,a w środę rano są juz tak tłuste,że po zaczesaniu ich do tyłu pozostają w takiej postaci.Bardzo proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fryzjer-bartek Re: przetłuszczają się 07.05.06, 12:52 Proponuje najpierw poczytać o przetłuszczaniu się włosów. www.pieknewlosy.pl/porady_przetluszczajace_sie_wlosy.php Odpowiedz Link Zgłoś
malinka36 Re: przetłuszczają się 07.05.06, 13:14 Miałam ten sam problem co ty wiecznie tłuste włosy aż wyczytałam w internecie że bardzo dobry jest szampon sabal firmy Ducray na tłuste włosy a oprócz tego pomógł wielu osobom z wypadaniem . Mi chodziło głównie o tłuste włosy bo to dla mnie był największy problem i musze przyznać że sabal bardzo dobrze wpłynął na moje włosy . Do trzech dni mam świerze i ładnie wyglądają a to dla mnie to duży sukces.Bardzo polecam może Tobie też pomoże!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: przetłuszczają się 17.05.06, 21:48 jeżeli mieszkasz w mieście to nic dziwnego, że po 2 dniach włosy są już tłuste, ale może być również wiele innych przyczyn, które powodują przyspieszone przetłuszczanie się włosów (np. zaburzenia hormonalne, przewlekły stres, nieprawidłowa dieta, niewłaściwe kosmetyki do włosów lub ich nadmiar). Musisz mocno zastanowić się, która z tych przyczyn mogła zadziałać w twoim przypadku. Jeżeli do tej pory nie stosowałaś szamponów specjalnie przeznaczonych do włosów szybko przetłuszczających się, to radzę zdecydować się na zakup takiego szamponu. Łatwiej ci będzie zrobić to w aptece. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: przetłuszczają się 18.05.06, 16:42 Warto spróbować nowy szampon Eva Medica - przeciwłojotokowy. Jest przyjemny w użyciu dość skuteczny i kosztuje ok. 12 zł. Odpowiedz Link Zgłoś