Dodaj do ulubionych

Samoopalacz

20.06.06, 10:03
Nasza "naturalna" sprzedawczyni z allegro wśród swoich kosmetyków ma samoopalacz, jestem ciekawa na czym polega jego "naturalne" działanie, jak myślicie a moze Wiecie:-)?
Obserwuj wątek
    • melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 21.06.06, 09:51
      a nie wiemy jeszcze :) ja odkupilam od mokty ale jeszcze idzie poczta...
      moze mokta cos powie na ten temat?
      to jest samoopalacz lavery.
      • fyde Re: Samoopalacz 21.06.06, 15:59
        Myślałam o tym Sante. Czyli rozumiem, że nie interesowałaś się składem...?
      • mokta jeszcze idzie? 21.06.06, 18:58
        przysięgam, że jak nie dostaniesz tego w tym tyg. za**** tych na poczcie.

co do kremu samoopalającego Lavery - po ok. 3 dniach pojawia sie już zaczątek opalenizmy. Pachnie jak guma owocowa Donald, jest gęsty, treściwy, wchłania się szybko.
        • fyde Re: jeszcze idzie? 22.06.06, 12:05
          Mokto napisz proszę co to za składniki i na czym polega jego działanie, czym się różni od zwykłego samoopalacza?
          • melba_piszczykowa Re: jeszcze idzie? 22.06.06, 13:17
            mokta ty sie nie denerwuj, zdrowia szkoda :)

wcale nie plakalam ze wolniej szedl bo przecie dlugi weekend byl i w ogole.
            od wczoraj go mam ale nie mialam jak dzisiaj uzyc wiec moze jutro ;)?
          • mokta Re: jeszcze idzie? 23.06.06, 14:20
            różni się nazwą, składem i tym, że można go stosowac tylko na twarz i szyję bo na całe ciało 30 ml tubka jest za mała.
    • fyde Re: Samoopalacz 23.06.06, 11:49
      Melbo kochana czy mozesz napisać swoje refleksje na temat składu owego samoopalacza:-)?
      • melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 23.06.06, 14:06
        eee nie mam refleksji :)
        sklad jak dla mnie ok, ale ja nie jestem restrykcyjna.
        rzeczywiscie pachnie guma donald :) w moja skore wnika blyskawicznie i nie
        zostawia warstwy na powierzchni. co do opalenizny jeszcze nie wiem - dopiero
        dzis sie smarowalam.
        szkoda ze tubka malenka...
    • fyde Re: Samoopalacz 27.06.06, 12:16
      No i jak tam Melbo, jesteś już czarna;-)?
      • melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 27.06.06, 14:50
        i tam gdzie tam... nie jestem czarna :) nie zauwazylam tej opalenizny zbytnio,
        moze dlatego ze taki skwar ostatnio o ciezko slonce omijac szerokim lukiem.
        • melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 28.06.06, 09:45
          fyde dzis rano sie skupilam przed lustrem i porownalam kolor buzi z kolorem
          przedramion, ktore mialam najbardziej opalone. Nie odbiega :))))))) znaczy
          samoopalacz dziala, choc subtelnie, kolor nienachalny i powstaje po kilku
          dniach :)
          o to mi chodzilo...
    • fyde Re: Samoopalacz 16.07.06, 22:24
      SUPER:-) A ja jutro dostanę samoopalacz Sante, strasznie ciekawa jestem efektu.
      Długo się trzyma?
    • fyde Re: Samoopalacz 17.07.06, 18:14
      No i dostałam:-) W moim podobno jest jakiś tajemniczy cukier, który powoduje efekt opalonej skóry już po 30 minutach ciekawe, ciekawe:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka