fyde 20.06.06, 10:03 Nasza "naturalna" sprzedawczyni z allegro wśród swoich kosmetyków ma samoopalacz, jestem ciekawa na czym polega jego "naturalne" działanie, jak myślicie a moze Wiecie:-)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 21.06.06, 09:51 a nie wiemy jeszcze :) ja odkupilam od mokty ale jeszcze idzie poczta... moze mokta cos powie na ten temat? to jest samoopalacz lavery. Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: Samoopalacz 21.06.06, 15:59 Myślałam o tym Sante. Czyli rozumiem, że nie interesowałaś się składem...? Odpowiedz Link Zgłoś
mokta jeszcze idzie? 21.06.06, 18:58 przysięgam, że jak nie dostaniesz tego w tym tyg. za**** tych na poczcie. co do kremu samoopalającego Lavery - po ok. 3 dniach pojawia sie już zaczątek opalenizmy. Pachnie jak guma owocowa Donald, jest gęsty, treściwy, wchłania się szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: jeszcze idzie? 22.06.06, 12:05 Mokto napisz proszę co to za składniki i na czym polega jego działanie, czym się różni od zwykłego samoopalacza? Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: jeszcze idzie? 22.06.06, 13:17 mokta ty sie nie denerwuj, zdrowia szkoda :) wcale nie plakalam ze wolniej szedl bo przecie dlugi weekend byl i w ogole. od wczoraj go mam ale nie mialam jak dzisiaj uzyc wiec moze jutro ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: jeszcze idzie? 23.06.06, 14:20 różni się nazwą, składem i tym, że można go stosowac tylko na twarz i szyję bo na całe ciało 30 ml tubka jest za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: Samoopalacz 23.06.06, 11:49 Melbo kochana czy mozesz napisać swoje refleksje na temat składu owego samoopalacza:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 23.06.06, 14:06 eee nie mam refleksji :) sklad jak dla mnie ok, ale ja nie jestem restrykcyjna. rzeczywiscie pachnie guma donald :) w moja skore wnika blyskawicznie i nie zostawia warstwy na powierzchni. co do opalenizny jeszcze nie wiem - dopiero dzis sie smarowalam. szkoda ze tubka malenka... Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 27.06.06, 14:50 i tam gdzie tam... nie jestem czarna :) nie zauwazylam tej opalenizny zbytnio, moze dlatego ze taki skwar ostatnio o ciezko slonce omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
melba_piszczykowa Re: Samoopalacz 28.06.06, 09:45 fyde dzis rano sie skupilam przed lustrem i porownalam kolor buzi z kolorem przedramion, ktore mialam najbardziej opalone. Nie odbiega :))))))) znaczy samoopalacz dziala, choc subtelnie, kolor nienachalny i powstaje po kilku dniach :) o to mi chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: Samoopalacz 16.07.06, 22:24 SUPER:-) A ja jutro dostanę samoopalacz Sante, strasznie ciekawa jestem efektu. Długo się trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
fyde Re: Samoopalacz 17.07.06, 18:14 No i dostałam:-) W moim podobno jest jakiś tajemniczy cukier, który powoduje efekt opalonej skóry już po 30 minutach ciekawe, ciekawe:-) Odpowiedz Link Zgłoś