Gość: Ala IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 17:16 Szukam b.dobrego samoopalacza, super jakość za normalną cenę, jakie są Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 17:35 ja stawiam na nivea w sprayu.jak dla mnie jest ok ale uzywam samoopalacza tylko na twarz.. jak z reszta ciala nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gosa29 Re: Samoopalacz 28.05.03, 20:35 Z czystym sumieniem polecam Ci balsam brązujący relaksujący Sopot Ziaja. Cema bardzo rozsądna około 9 zł.Nie powoduje zacieków, daje ładny efekt dość naturalnej opalenizny. Jedyny mankament opalenizna pojawia się po ok. trzech dniach smarowania, ale poza tym jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: Samoopalacz 28.05.03, 20:56 ja tez polecam nive mam w sprayu i w kremie, tej drugiej uzywam do twarzy. nadaje super naturalna opalenizne. ja mam ta dla jasnej karnacji a mimo to kolor jest dosc ciemny ze nie trzeba drugi raz nakladac. a sopotu uzywam do nog i rzeczywiscie jest niezly tylko jak dla mnie za bardzo smierdzi tym specyficznym zapaszkiem. pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś