Gość: Anka IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 13:05 Proszę o porady dot. kosmetyków Elisabeth Arden, zwłaszcza kolorowych. Polecacie? Jeśli pamiętacie ceny, proszę o info. Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VirtuEla Re: ELISABETH ARDEN- polecacie? IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.02, 22:29 Z pewnoscia EA nigdy nie osiagnie zakiej popularnosci jak Estee Lauder. Kosmetyki do pielegnacji ciala z pewnoscia nie sa najlepsze, inne tez nie ciesza sie najlepszymi opiniami. EA nadal przeprowadza testy swoich kosmetykow na zwierzetach CENY w DOLARACH USA mascara $16,5 pomadka Lip Lip Hooray SPF 15 $16,5 cienie do powiek ok $16 roz ok $20 www.virtuela.de Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: ELISABETH ARDEN- polecacie? 10.01.02, 12:09 Kolorowki nie stosowalam, mam doswiadczenia tylko z taka emulsja do twarzy z wit. C. Opakowanie b. ladne, zapach przyjemny, ale jak dla mnie naprawde nie jest warty swojej ceny! (zdaje sie ze 195 PLN w Polsce, ja kupowalam za polowe tego na Gran Canarii). Na razie nie planuje kolejnych zakupow z firmy E.Arden. Odpowiedz Link Zgłoś