Gość: Neta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 19:31 Moze słyszałyście, podobno są jakieś wkładki do butów na to. Wszystkie buty mam powykrzywianę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Płaskostopie poprzeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:23 Zajrzyj do sklepu ortopedycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Płaskostopie poprzeczne IP: *.chello.pl 03.11.03, 20:43 Płaskostopie poprzeczne chyli tzw. haluksy , czy to właśnie masz na myśli. W mojej rodzinie są one dziedziczne. Dodatkowo kilkanaście lat chodzenia na obcasach zrobiło swoje. Wkładki ortopedyczne podobno zapobiegają dalszemu rozwojowi choroby.Zero butów z czubami, kapcie ortopedki po domu. Podobno tak na prawdę może pomóc tylko operacja. O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Płaskostopie poprzeczne IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 03.11.03, 20:44 Oczywiście że są ! wejdź na stronę Scholla. www.scholl.com.pl/?page=8&kid=2&pkid=36 Dział : profilaktyka : Ortopedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: Płaskostopie poprzeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:54 Dzieki bardzo, musze sobie coś wybrać. Halluksów jeszcze nie mam, ale podobno płaskostopie poprzeczne do tego prowadzi. Mam wykrzywiona stopę tak, że wygląda jak bym chciała chodzić zewnętrznymi krawędziami. A może znacie jakieś Cwiczenia na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nastazja2 Re: Płaskostopie poprzeczne 08.11.03, 08:03 Najwygodniejsze wkładki -3/4 scholla wchodza do każdych butów Odpowiedz Link Zgłoś