patriszia 23.09.04, 11:02 o pijanym księdzy i potrąconym rowerzyście www.onet.pl/22d Jankowski vs. biskup www.onet.pl/17d Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pereop Re: prasówka 23.09.04, 12:23 polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1188237&MP=1 Odpowiedz Link
patriszia no i zrezygnował 23.09.04, 16:08 a ja myślałam że jest bardziej uparty, roczarował mnie www.onet.pl/594 Odpowiedz Link
pereop nie kłam ;) 24.09.04, 07:48 patriszia napisał: > a ja myślałam że jest bardziej uparty, roczarował mnie jeszcze nie zrezygnował - nieładnie patriszia Odpowiedz Link
patriszia a mialam takie dobre zdanie o nich 28.09.04, 15:19 a oni poszli do tego ekstremisty serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2305781.html Odpowiedz Link
pereop Re: a mialam takie dobre zdanie o nich 29.09.04, 09:40 patriszia napisał: > a oni poszli do tego ekstremisty nie przesadzaj - jeśli nadal będą robić to co robili prowadząc program w TVP to nie widzę nic złego...może choć na moment będe mógł włączyć ciekawą audycję na TW TRWAM - niech TVP żałuje Odpowiedz Link
patriszia Re: a mialam takie dobre zdanie o nich 29.09.04, 10:22 ale zeby tak nisko upaść Odpowiedz Link
pereop Re: a mialam takie dobre zdanie o nich 29.09.04, 10:31 patriszia napisał: > ale zeby tak nisko upaść nie to nie oni upadli - to Telewizja Publiczna zdjęła jeden z najlepszych programów jakie kiedykolwiek miała - to oni upadli - może mi się nie podobać TW TRWAM ale jeżeli tenże program zostanie w pełni przywrócony na tej antenie to mogę śmiało powiedzieć że się cieszę - nawet ojciec Rydzyk potrafi zrobić coś w pełni wartościowego Odpowiedz Link
patriszia Re: a mialam takie dobre zdanie o nich 29.09.04, 13:53 pereop napisał: > nie to nie oni upadli - to Telewizja Publiczna zdjęła jeden z najlepszych > programów jakie kiedykolwiek miała - to oni upadli - czy ja wiem czy najlepszy? ale przyjmijmy że jest najlepszy, prawa wolnego rynku rządzą teraz telewizją i nie patrzy się czy program jest dobry czy zły ale ile można na nim zarobić a ludzie przestali ogladać dwoje zgredków na jedynce bo wolą oglądać discover, animal planet etc. > może mi się nie podobać TW > TRWAM ale jeżeli tenże program zostanie w pełni przywrócony na tej antenie to > mogę śmiało powiedzieć że się cieszę - nawet ojciec Rydzyk potrafi zrobić coś w > pełni wartościowego nie rydzyk ale gucwińscy, rydzyk tylko ich zatrudni lub podpisze z nimi kontrakt. dziwie się jednak samym gucwińskim, jest przecież tyle stacji telewizyjnych a oni akurat wybrali Trwam. szkoda. Odpowiedz Link
pereop Re: a mialam takie dobre zdanie o nich 30.09.04, 08:25 patriszia napisał: > > czy ja wiem czy najlepszy? ale przyjmijmy że jest najlepszy, prawa wolnego > rynku rządzą teraz telewizją i nie patrzy się czy program jest dobry czy zły > ale ile można na nim zarobić a ludzie przestali ogladać dwoje zgredków na > jedynce bo wolą oglądać discover, animal planet etc. dokładnie liczy się program na którym można zarobić a nie taki który przekazuje jakies uniwersalne wartości - program państwa gucwińskich dodatkowo zresztą spełniał misję jaką ma Telewizja publiczna - czyli przekazywania jakiś uniwersalnych wartości. Ich strata. > > > nie rydzyk ale gucwińscy, rydzyk tylko ich zatrudni lub podpisze z nimi > kontrakt. dziwie się jednak samym gucwińskim, jest przecież tyle stacji > telewizyjnych a oni akurat wybrali Trwam. szkoda. widzać tylko TW TRWAM miało odwagę zatrudnić dwóch "zgredków" (jak to brzydko ujęłaś) - w dobie niesamowitej komercjalizacji i tworzenia programów miałkich i pustych TRWAM zdecydowało się na kompletnie odwrotny proces i chwała im za to. Będe miał czasami pretekst żeby czasami obejrzeć fajny program na TW TRWAM. Inne komercyjne stacje nigdy by się na coś takiego nie zdecydowały bo trudno puszczeć obok BARu - Z kamerą wśród zwierząt Odpowiedz Link
tom1111 Re: prasówka 01.10.04, 14:40 tygodnik.onet.pl/1547,1191269,dzial.html miłej lektury pozdr. Odpowiedz Link