Dodaj do ulubionych

Pamiętajcie - póki zyjecie zawsze mozemy liczyc

26.01.05, 21:45
na Boze Miłosierdzie, trzeba z tego korzystać, póki nie jest za pózno,
albowiem ;"nie znacie dnia, ani giodziny..."

Koronka
do Miłosierdzia Bożego
Do odmawiania na zwykłym różańcu.

Na początku:
Znak krzyża
Ojcze nasz
Zdrowaś Maryjo
Wierzę w Boga
Na dużych paciorkach (1 raz):
Ojcze Przedwieczny, ofiaruję Ci Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo najmilszego Syna
Twojego, a Pana naszego Jezusa Chrystusa - na przebłaganie za grzechy nasze i
całego świata.

Na małych paciorkach (10 razy):
Dla Jego bolesnej męki - miej miłosierdzie dla nas i całego świata.

Na zakończenie (3 razy):
Święty Boże, Święty Mocny, Święty Nieśmiertelny - zmiłuj się nad nami i nad
całym światem.
Obserwuj wątek
    • skoma Re: Pamiętajcie - póki zyjecie zawsze mozemy licz 26.01.05, 22:23
      jizzzzzzzz co to jest kolko rozancowe jakies czy co ???? [sic!]
      • hata_mari Re: Pamiętajcie - póki zyjecie zawsze mozemy licz 26.01.05, 23:05
        jakiś jajcarz chyba do nas wpadł. Chyba nie można tego mówić na poważnie??
        • anzza Re: Pamiętajcie - póki zyjecie zawsze mozemy licz 27.01.05, 01:10
          ja to kiedys gdzies uslyszalam, wiec naprawde to mówia.
          Dowcipem jest, wymyslec cos takiego.
          • 0golone_jajka Re: Pamiętajcie - póki zyjecie zawsze mozemy licz 27.01.05, 13:08
            > Dowcipem jest, wymyslec cos takiego.

No nie wiem...dla mnie to wcale ale to wcale śmieszne nie jest... raczej tragiczne i pomylone...
            • shanti Re: Pamiętajcie - póki zyjecie zawsze mozemy licz 28.01.05, 10:56
              Bluznisz . Nie widzisz,ze Pan ofiarowuje Tobie SZANSE? Biedny czlwoieku! Jest
              Boza Sprawiedliwosc i staniesz -jak my wszyscy- keidys przed Sadem Najwyzszego.
              Ale jest takze Bzoe Milosierdzie! Nie odrzucaj go w swej pysze !!!!!1
              • ferajna2 shanti PODZIWIAM 01.04.05, 00:41
                Jestem pod wrażeniem. Moze kiedyś Ci młodzi ludzie uświadomią sobie, że nie ma
                życia bez Boga, bez wiary. Najtragiczniejsze w tym wszystkim jest to, że
                tworzone są takie śmieszne, bzdurne kliki wzajemnej adoracji których mottem
                przewodnim jest: Wygrywa ten, kto najwięcej nabluźni!!!. Moge jedynie napisać,
                że fora takie przybierają forme nic nie wnoszącego, pustego przekazu. Tylko
                pośmiać się mozna z co niektórych jakie bzdury wypisują.

Zanim cos napiszesz spójż w lóstro i odpowiedz sobie na pytanie. Kim jesteś?

"JAKA JEST PRZECIW WŁÓCZNI ZŁEGO, TWOJA TARCZA CZŁOWIECZE Z KOŃCA WIEKU?"

Ludzie opamiętajcie się bo dni wasze są już policzone.
                • czyzunia Re: shanti PODZIWIAM 01.04.05, 10:54
                  deczko większ klika skupiła się wokół niejakiego wojtyły.
                  usiłuje normalnym ludkom narzucić swoje widzenie świata-już coś od 1700lat.
                  ale ten świat jakoś nie daje sie spacyfikować.
                • 0golone_jajka Re: shanti PODZIWIAM 01.04.05, 14:38
                  Jacy młodzi??? My starzy jesteśmy! Śmieszne i bzdurne kilki wzajemnej adoracji to są na innych forach. Zwłaszcza na tych, na których mnie nie ma, choć i to się zmienia, bo ludzi myślących trzeźwi jest więcej. Ostatnio z tego powodu jedno forum zostało zamknięte nawet.
                • kalokagathia Re: shanti PODZIWIAM 01.04.05, 18:34
                  Ten Tetmajer nietrafiony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka