Dodaj do ulubionych

Biedni ci katolicy

10.03.05, 14:17
Tacy dyskryminowani, a sami niewiniątka. Nieznalska (dupa nie artystka) wchodząc na salę sądową słyszy tylko krzyki: "Ty szmato, ty kurwo!", "Wycieruch! Do Tel Awiwu!". Pawła Huelle witają w sądzie okrzyki: "Żydzi do gazu!", "Żydzi do pieca!". Mimo obecności kilku policjantów pisarz - mężczyzna okazałej postury - jest stale popychany i poszturchiwany. Jeden ze zwolenników prałata pluje na niego przed samym wejściem.
Katolicki głos w twoim domu. Zaiste.

- Chamstwo! - wyrokuje poseł Strąk. - LPR to partia katolików, a ci tutaj używają wulgaryzmów, które przystają wyłącznie do poziomu lewicy i Urbana.
Tiaaaaaaa.

serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2585021.html
Obserwuj wątek
    • herbarium Re: Biedni ci katolicy 10.03.05, 17:33
      Zieeeew...
      • brzydka_kasia Re: Biedni ci katolicy 10.03.05, 21:35
        No, zieeew zieeew. Kiedy ci katolicy w końcu zrozumieją, że to już się nudne robi, te ich ciągłem demonstracje i manifestacje "w obronie krzyża wiary" itp
        • herbarium Re: Biedni ci katolicy 10.03.05, 21:46
          Cholera, nawet se człek ziewnąć nie może, żeby go o manfestacyje jakiesi w
          obronie wiary nie posądzili.
          Ech... ta nasza oblężona katolicka twierdza...
          • kochanica-francuza Re: Biedni ci katolicy 10.03.05, 22:23
            herbarium napisała:

> Cholera, nawet se człek ziewnąć nie może, żeby go o manfestacyje jakiesi w
            > obronie wiary nie posądzili.
            > Ech... ta nasza oblężona katolicka twierdza...

A teraz to i ja sobie ziewnę.Bowiem abstrahując od różnicy poglądów między mną a
            herbarium,ten wątek nie jest wart innej reakcji.

Słowo się rzekło,zatem: zieeew.
            • 0golone_jajka Re: Biedni ci katolicy 10.03.05, 23:09
              Każdy reaguje na tyle na ile go stać. Lepszy ziew niż nic, choć niewielka to pociecha.
              • kochanica-francuza Re: Biedni ci katolicy 10.03.05, 23:13
                0golone_jajka napisał:

> Każdy reaguje na tyle na ile go stać.

Tyż prowda.Ty,jajko,wyśmiewasz i dezawuujesz cudzą wiarę.Założyłes w tym celu
                całe forum i z piętnaście nicków.Widocznie tylko na tyle cię stać.
                • jakubprz Re: Biedni ci katolicy 11.03.05, 13:40
                  Ale widziałem już gorsze wątki.
                  Schopenhauer czy Nietzsche nie zdarzają się na co dzień.
                  Chyba, że mierzycie tak wysoko?
                • opryszczka Re: Biedni ci katolicy 11.03.05, 14:11
                  Albo aż na tyle. Zauważ ile się trzeba narobić, by występować pod 15toma różnymi nickami, założyć własne forum i je obsługiwać... Toż to determinacja godna lepszej sprawy!
                • 0golone_jajka Re: Biedni ci katolicy 11.03.05, 14:17
                  Staram się jak mogę nieść kaganek oświaty, choć wiem, że rzucanie pereł między wieprze na niewiele się zda. Ale chociaż próbuję.
                  • herbarium Re: Biedni ci katolicy 11.03.05, 14:46
                    Pracujesz na własną legendę:
                    np. pod tytułem:
                    Perły między wieprzami czyli bezbronne ogolone jajka
                    Baśnie i mity z krainy ogolonych jajek
                    Kwiatki na ogolonych jajkach!
                    15 wcieleń ogolonych jajek - prawda czy fałsz????
                    Świat w kształcie ogolonych jajek...
                    Ogolone jajka II, III, IV
                    I na koniec:
                    Ogolone jajka - ostatnie starcie!
                    • kochanica-francuza Oraz,droga herbarium... 11.03.05, 17:00
                      Nie rzuca się ogolonych jajek przed wieprze!
                      • brzydka_kasia Samokrytycyzm? 11.03.05, 23:28
                        Kto jest jajkiem to wiem, gdzie się jajek wrzuca(ł) też, ale w takim razie KIM SĄ OWE WIEPRZE? Bywalcy różnych forów?
                        • kochanica-francuza Re: Samokrytycyzm? 12.03.05, 15:06
                          brzydka_kasia napisała:

> Kto jest jajkiem to wiem, gdzie się jajek wrzuca(ł) też, ale w takim razie KIM
                          > SĄ OWE WIEPRZE? Bywalcy różnych forów?
                          to wie tylko jajko,bo on o nich wspomniał pierwszy
                      • 0golone_jajka Re: Oraz,droga herbarium... 12.03.05, 15:35
                        Chyba ci się język poplątał, bo wychodzi na to, że jesteś wieprzem
                        • herbarium Re: Oraz,droga herbarium... 12.03.05, 18:55
                          Jajeczko ty moje umiłowane.
                          Skąd wiesz, co się kryje za moim symulakrum?
                          Wiem, że cieszysz się, że na Twoim forum tyle się dzieje.
                          Ale czytaj także zawartość postów, nie tylko nagłówki, bo to zdanie z mojej
                          strony już padło w dyskusji z Kochanicą Francuza.
                          • 0golone_jajka Re: Oraz,droga herbarium... 12.03.05, 20:41
                            Ależ to było do kochanicy zwanej francą, chyba że tyś siedemnastym jej wcieleniem.
                            • herbarium Tego też nie możesz wiedzieć, 12.03.05, 21:26
                              Chyba że jesteś moim osiemnastym wcieleniem.
                              • 0golone_jajka Re: Tego też nie możesz wiedzieć, 12.03.05, 21:56
                                Ja jestem zawsze sobą.
                                • herbarium Re: Tego też nie możesz wiedzieć, 12.03.05, 22:10
                                  A to nie zawsze jest mile widziane w naszym obrzydliwie nietolerancyjnym kraju?
                                  • 0golone_jajka Re: Tego też nie możesz wiedzieć, 12.03.05, 22:24
                                    ja się tym, jak widać, średnio przejmuję.
                                    • herbarium Re: Tego też nie możesz wiedzieć, 12.03.05, 22:28
                                      Robisz to WYŁĄCZNIE na własną odpowiedzialność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka