anzza 21.07.05, 02:24 Jak sie czyta cos takiego, to nadchodzi pytanie, w jakim wieku naprawde zyjemy tworca.host.sk/bojkot.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: Bojkot 21.07.05, 21:34 bardzo przepraszam ale ja już bojkotuję te firmy ale z zupełnie innych powodów. coca-cola-paskdztwo-szczyny danone-pare razy zjadłem jakieś wynalazki i dostałem pieruńskiej zgagi. Odpowiedz Link
anzza Re: Bojkot 21.07.05, 23:57 Problemem jest wlasnie ten "skurcz mózgu". Rasizm tutaj jest powaznym problemem. Mnie tez Coca-Cola do gustu nie przypada, ale to nie znaczy ze bede wzywala do nie picia tego napoju, z powodu narodowosci jego wlasciciela, tylko z powodu jej jakosci i smaku. Chyba nie mamy wiekszych uprzedzeñ do zadnego innego narodu, jak do niemieckiego, i nie dlatego wszystko co niemieckie opluwamy. Autor tego watku, ma powazne problemy psychologiczne, ujawniajace sie pod postacia skondensowanej nienawisci do innych narodowosci. Ciekawam, czy tylko do zydów, czy takze do czarnych, zóltych i czerwonych. Po prostu trzeba miec leb na karku i serce w klatce piersiowej a nie w zoladku Odpowiedz Link
nick_penis Re: Bojkot 22.07.05, 09:43 Właśnie! Istnieje tylko jedna przyczyna propagowania rasizmu: kompleksy dotyczące własnych genitaliów (najczęściej karłowatość członka). RASIZM = SKURCZ MÓZGU = SKURCZ PENISA Odpowiedz Link