chelseaa 22.09.05, 23:23 Bo podobno" Jehowy" , chodzą parami - w "Oficerze" mówili ; ) Właśnie , dlaczego ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deltalima Re: Czy są tu jakieś pary ? 22.09.05, 23:40 bo jeden umie czytać a drugi pisać? Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 06:03 chelseaa napisała: > Bo podobno" Jehowy" , chodzą parami - w "Oficerze" mówili ; ) > Właśnie , dlaczego ? Ja,jestem parą z grgkh choć on bardziej elokwentny.(Ale stosunków ze sobą nie utrzymujemy) Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 06:57 chelseaa napisała: > Bo podobno" Jehowy" , chodzą parami - w "Oficerze" mówili ; ) > Właśnie , dlaczego ? Vae soli.Vae victis. - Chelseaa. Odpowiedz Link
chelseaa Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 17:43 ghost25 napisał: chelseaa napisała: Bo podobno" Jehowy" , chodzą parami - w "Oficerze" mówili ; ) Właśnie , dlaczego ? Vae soli.Vae victis. - Chelseaa. ------------------------ vae misero mihi!(quanta de spe decidi) Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 17:54 chelseaa napisała: > ghost25 napisał: > chelseaa napisała: > > Bo podobno" Jehowy" , chodzą parami - w "Oficerze" mówili ; ) > Właśnie , dlaczego ? > Vae soli.Vae victis. - Chelseaa. > -------------------- > vae misero mihi!(quanta de spe decidi) > > > Mówisz to do mnie?- to powiedz mi z jakich wyżyn nadziei upadłem ? Odpowiedz Link
chelseaa Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 18:09 ghost25 napisał: > chelseaa napisała: > > > ghost25 napisał: > > chelseaa napisała: > > > > Bo podobno" Jehowy" , chodzą parami - w "Oficerze" mówili ; ) > > Właśnie , dlaczego ? > > Vae soli.Vae victis. - Chelseaa. > > -------------------- > > vae misero mihi!(quanta de spe decidi) > > > > > > > Mówisz to do mnie?- to powiedz mi z jakich wyżyn nadziei upadłem ? ---------------- myślałam o sobie Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 07:56 do grgkh: Właściwie to poełniłem nietakt.Zatem zapytam się - czy mogę z tobą tworzyć "parę" na tym forum.Przysięgam Ci: wierność ,szacunek aż do śmierci.Zgadzasz się? Odpowiedz Link
grgkh Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 23:04 > do grgkh: > > Właściwie to poełniłem nietakt.Zatem zapytam się - czy mogę z tobą > tworzyć "parę" na tym forum.Przysięgam Ci: wierność ,szacunek aż do > śmierci.Zgadzasz się? Coś wypada odpowiedzieć, ale nie wiem, co. A jak MNIE się to forum znudzi, to co? Na co mam się zgadzać? To znaczy, czym to skutkuje poza deklaracją? I jeszcze coś mnie niepokoi. Czy jak Ci się znudzi, to nie będziesz mnie chciał uśmiercić? Ooo... Jak wyjaśnimy te kwestie, to się zastanowię. )) Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 24.09.05, 01:12 grgkh napisał: > > do grgkh: > > > > Właściwie to poełniłem nietakt.Zatem zapytam się - czy mogę z tobą > > tworzyć "parę" na tym forum.Przysięgam Ci: wierność ,szacunek aż do > > śmierci.Zgadzasz się? > > Coś wypada odpowiedzieć, ale nie wiem, co. > > A jak MNIE się to forum znudzi, to co? > > Na co mam się zgadzać? To znaczy, czym to skutkuje poza deklaracją? > > I jeszcze coś mnie niepokoi. Czy jak Ci się znudzi, to nie będziesz mnie chciał > > uśmiercić? > > Ooo... Jak wyjaśnimy te kwestie, to się zastanowię. > > )) To był oczywiście żart.Zgadzam się z twoimi poglądami,a jak się nie będę zgadzał,to ci to po prostu powiem.I nie mam zamiaru nikogo uśmiercać,tym bardziej ciebie. Odpowiedz Link
ghost25 Re:do Wandy43 23.09.05, 08:37 Wando,o Tobie też myślałem- ale się bałem,że mnie odrzucisz. Jak mnie grgkh odrzuci? przyjmniesz moje oświadczyny? Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 14:36 Wando 43: grgkh mnie olał, ty też? chyba się rozpłaczę! Odpowiedz Link
grgkh Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 18:02 Co Wy tu z tymi parami? Ja jestem ze wszystkimi. Może być? Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 18:09 Może,ale pytanie Chelseaa,uznałem za głupie,stąd moje wypowiedzi niekoniecznie mądre..ha,ha,ha and-hi,hi,hi. Odpowiedz Link
chelseaa Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 18:12 grgkh napisał: > Co Wy tu z tymi parami? > > Ja jestem ze wszystkimi. Może być? ---------------------- masz jakieś wyjątkowe łącza ? Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 18:21 chelseaa napisała: > grgkh napisał: > > > Co Wy tu z tymi parami? > > > > Ja jestem ze wszystkimi. Może być? > ---------------------- > masz jakieś wyjątkowe łącza ? > > > Pewnie,że może,uznałem pytanie Chelseaa,za nietrafne,stąd moje żarty. Ale nic mnie bardziej nie kręci jak wszelkie sprzeczności stąd w dalszym ciągu jestem gotów szukać "obrazu upadłej madonny z wielkim cycem" a przy okazji podjąć rzeczową polemikę. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Czy są tu jakieś pary ? 24.09.05, 02:07 A moim zdaniem jestes napalonym palantem o wielkej chuci ku wielkiemu cycowi ktorego nigdy nie widziales. Odpowiedz Link
grgkh Re: Czy są tu jakieś pary ? 24.09.05, 02:20 A jaką satysfakcję masz z tej agresji? Odpowiedz Link
ghost25 Re: Czy są tu jakieś pary ? 24.09.05, 09:01 jan_stereo napisał: > A moim zdaniem jestes napalonym palantem o wielkej chuci ku wielkiemu cycowi > ktorego nigdy nie widziales. Palant,palanta zawsze wyczuje.Zgadłem ? Odpowiedz Link
grgkh Re: Czy są tu jakieś pary ? 23.09.05, 19:01 > masz jakieś wyjątkowe łącza ? Niestety. Komputer nie jest najnowszy i na spółkę z rodziną (bywa, że jestem od niego brutalnie relegowany), a w pracy żadnego komunikatora i do popołudnia bez kontaktów z serwerami pocztowymi. (( Odpowiedz Link