grgkh 21.10.05, 16:51 www.spieprzajdziadu.pl/ polecam "wóz transmisyjny" - można sobie postawić na telewizorze )) www.spieprzajdziadu.pl/pliki/woz.pdf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celsusz Re: spieprzajdziadu.pl 21.10.05, 16:57 Przed chwilą się wypowiedziałem w wątku" Bloody nie zawiedż mnie." Żaden z obu palantów nie nadaje się na prezydenta.Najwyżej na wójta. Odpowiedz Link
nick_penis Re: spieprzajdziadu.pl 21.10.05, 19:54 celsusz napisał: > Żaden z obu palantów nie nadaje się na prezydenta.Najwyżej na wójta. Zdumiewające, jak często na tym forum padają słowa, które ja wcześniej już wypowiedziałem. Celsusz, czy my się znamy ? Odpowiedz Link
celsusz Re: spieprzajdziadu.pl 21.10.05, 20:03 nick_penis napisała: > celsusz napisał: > > > Żaden z obu palantów nie nadaje się na prezydenta.Najwyżej na wójta. > > Zdumiewające, jak często na tym forum padają słowa, które ja wcześniej już > wypowiedziałem. Celsusz, czy my się znamy ? ------------------------------------------------- Nie, nie znamy się.Pytanie tylko czy mogę mieć takie same zdanie? Myślę,że nie oskarżysz mnie za naruszenie praw autorskich. Podaj inne przykłady naruszenia twoich praw autorskich,jeżeli twierdzisz,że tak często padają słowa,które ty wypowiedziałeś.Myślisz o mnie ? Odpowiedz Link
nick_penis Re: spieprzajdziadu.pl 21.10.05, 20:31 > Nie, nie znamy się.Pytanie tylko czy mogę mieć takie same zdanie? > Myślę,że nie oskarżysz mnie za naruszenie praw autorskich. > Podaj inne przykłady naruszenia twoich praw autorskich,jeżeli twierdzisz,że > tak często padają słowa,które ty wypowiedziałeś.Myślisz o mnie ? Rany Boskie. Wyraziłem tylko radość, że na forum pojawiają się poglądy tożsame niemal dosłownie z moimi. A Ty wyjeżdżesz z prawami autorskimi. Jakiś czas temu powiedziałem (nie napisałem na forum), że obydwaj kandydaci są politykami raczej lokalnego, gminnego formatu i jako tacy nadają się na wójtów. Dlatego pytam, czy my się znamy, bo może powiedziałem to w Twoim towarzystwie. Poza tym nigdy nie traktowałem swoich słów na tyle poważnie, aby rościć pretensje do praw autorskich. Słowem: Nieporozumienie Odpowiedz Link
celsusz Re: spieprzajdziadu.pl 21.10.05, 21:32 Nie ma sprawy,też żartowałem.Z wójtem,tak mi wyszło - chciałem napisać w pierwszej wersji,że nadają się na sołtysów,ale chyba bym nieco przesadził. Wszystko w porządku. Odpowiedz Link
grgkh Makieta 21.10.05, 23:54 Czy już sobie zrobiłeś makietę "wozu transmisyjnego"? Trzeba mieć w domu klej biurowy, żeby go elegancko posklejać. Nieźle się też sprawdza w tej roli zwyczajny wikol. Dobrze jest wziąć do pomocy kogoś ze szkoły podstawowej lub z zerówki. Fajna zabawa - niweluje stres pokampanijny. Odpowiedz Link
crax Re: spieprzajdziadu.pl 25.10.05, 09:12 ghost25 napisał: > Fajny link - dzięki. -------------------------------------- Fakt, link jest super. Pierwszy artykuł szczególnie warty przeczytania ---> www.spieprzajdziadu.pl/nowosci/2005/10/skresl_ich_obu.html I to jest powód, dla którego olałem wybory. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ghost25 Re: spieprzajdziadu.pl 24.10.05, 21:52 Spróbuj otworzyć linka www.spieprzajdziadu.pl/ Odpowiedz Link
mcmaxim Re: spieprzajdziadu.pl 24.10.05, 23:50 oooo.... zaczelo sie przed gwiazdka jednak... Odpowiedz Link