Dodaj do ulubionych

Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ic

16.04.06, 12:05
Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ich miarę. - F. La Rochefoucauld.

He he - pasuje jak ulał.
Obserwuj wątek
    • wetting Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:09
      stszymon napisał:

> Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ich miarę. - F. La Rochefoucaul
      > d.
      >
      > He he - pasuje jak ulał.
      -----------------------------------------------------------

Do czego pasuje ? Skonkretyzuj.
      • stszymon Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:21
        Do Waszej ciemnoty ateistycznej smile
        • markiz.de.sade Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:34
          A wypróżnienie dziś było?
          • wetting Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:40
            markiz.de.sade napisał:

> A wypróżnienie dziś było?
            ------------------------------------------------

Chyba nie,bo widać i słychać,że mu gówno uciska ten katolicki móżdżek.
            Więc wypróżnij się kolego.....ulży napewno.
            • 0golone_jajka Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:43
              Panowie, proszę o zachowanie poziomu dyskusji licującego z tym forum i odpowiedniego dla wykształconych i światłych jego bywalców.
            • wetting Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:49
              wetting napisał:

> markiz.de.sade napisał:
              >
              > > A wypróżnienie dziś było?
              > ------------------------------------------------
              >
              > Chyba nie,bo widać i słychać,że mu gówno uciska ten katolicki móżdżek.
              > Więc wypróżnij się kolego.....ulży napewno.

--------------------------------------------------------------------------------

Zgoda szefie...mogłem napisać kał.Przyznaję sie do błędu.

• adam81w Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 15:40
                ja powiem tak nie kloccie sie z chamem . sprowadzi was do swojego poziomu i
                pokona doswiadczeniem .
    • rapsodiagitana Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 16:35
      Akurat La Rochefoucauld (facet o barwnym życiorysie) jest uznawany za jednego z
      reprezentantów libertynizmu, był zwolennikiem świeckiej etyki i racjonalistą.
      Myślę że mogłabym go do piersi przytulić, choć za moralizatorstwem nie
      przepadam. Watpię, czy z powodu mojego ateizmu uznałby mnie za umysł mierny - co
      Ty zdajesz się czynić, podpierając się w złodziejski sposób jego nazwiskiem wink
    • watanabe.miharu Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 19:30
      stszymon napisał:

> Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ich miarę. - F. La Rochefoucaul
      > d.
      >
      > He he - pasuje jak ulał.

Z czego się cieszysz? To może działać w obie stronysmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka