stszymon 16.04.06, 12:05 Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ich miarę. - F. La Rochefoucauld. He he - pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wetting Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:09 stszymon napisał: > Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ich miarę. - F. La Rochefoucaul > d. > > He he - pasuje jak ulał. ----------------------------------------------------------- Do czego pasuje ? Skonkretyzuj. Odpowiedz Link
stszymon Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:21 Do Waszej ciemnoty ateistycznej Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:34 A wypróżnienie dziś było? Odpowiedz Link
wetting Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:40 markiz.de.sade napisał: > A wypróżnienie dziś było? ------------------------------------------------ Chyba nie,bo widać i słychać,że mu gówno uciska ten katolicki móżdżek. Więc wypróżnij się kolego.....ulży napewno. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:43 Panowie, proszę o zachowanie poziomu dyskusji licującego z tym forum i odpowiedniego dla wykształconych i światłych jego bywalców. Odpowiedz Link
wetting Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 12:49 wetting napisał: > markiz.de.sade napisał: > > > A wypróżnienie dziś było? > ------------------------------------------------ > > Chyba nie,bo widać i słychać,że mu gówno uciska ten katolicki móżdżek. > Więc wypróżnij się kolego.....ulży napewno. -------------------------------------------------------------------------------- Zgoda szefie...mogłem napisać kał.Przyznaję sie do błędu. Odpowiedz Link
adam81w Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 15:40 ja powiem tak nie kloccie sie z chamem . sprowadzi was do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem . Odpowiedz Link
rapsodiagitana Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 16:35 Akurat La Rochefoucauld (facet o barwnym życiorysie) jest uznawany za jednego z reprezentantów libertynizmu, był zwolennikiem świeckiej etyki i racjonalistą. Myślę że mogłabym go do piersi przytulić, choć za moralizatorstwem nie przepadam. Watpię, czy z powodu mojego ateizmu uznałby mnie za umysł mierny - co Ty zdajesz się czynić, podpierając się w złodziejski sposób jego nazwiskiem Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: Umysły mierne potępiają wszystko, co przechod 16.04.06, 19:30 stszymon napisał: > Umysły mierne potępiają wszystko, co przechodzi ich miarę. - F. La Rochefoucaul > d. > > He he - pasuje jak ulał. Z czego się cieszysz? To może działać w obie strony) Odpowiedz Link