adam81w 18.04.06, 14:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39156 hm tak myslalem moze wejdziemy mu na nie i zaczniemy mu smiecic i obrazac gosci tak jak on u nas ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 14:17 Ja mysle, że nie będziemy się zniżać do jego poziomu - poziomu kogoś, kto jada g***a ... ale to, że szymcio jest emigrantem, w moim mniemaniu wiele tlumaczy Odpowiedz Link
mimbla.londyn Do the_dzidka:NADGORLIWOSC 19.04.06, 15:00 Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu, the_dzidka. Nie wrzucaj wszystkich emigrantow do jednego worka. Rozumiem,ze szymcio troll nabruzdzil,ale zeby tak przez jednego dupka tyle ludzi urazic? hmm... Odpowiedz Link
the_dzidka Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 16:08 > Rozumiem,ze szymcio troll nabruzdzil,ale zeby tak przez jednego dupka tyle > ludzi urazic? hmm... Mimbla, jesteś tu nowa, tak? To ja cię serdecznie witam i na karb tej "nowości" kładę, żeś się do mnie nadgorliwie doczepiła za niewinność. Zakładam, że ani Twój nick, ani Twoja sygnaturka, ani to, co do mnie napisałaś, nie ma slużyć podkreśleniu (żebyśmy nie zapomnieli przypadkiem) że i Ty wybrałas emigrację (w Londynie, ho ho). Wyjaśniam zatem (Tobie, bo inni zrozumieli): kraj nasz cierpi na straszliwą chorobę, której na imię "Polonia zagraniczna". Jak tu ktoś był łaskaw napisać, "ekonomiczni uchodźcy" wyemigrowali za ocean, nierzadko strojąc się w piórka prześladowanych politycznie antykomunistów, siedzą na swoich ciepłych posadkach i w swoich ciepłych domach, Polski nie odwiedzają ani nie zamierzają do niej wracać, ale o wiele lepiej od nas wiedzą, czego Polsce potrzeba i kto powinien nią rządzić! Sa chorobliwie wierzący, są katofaszystami i wszędzie węszą żydowski spisek. Niestety, z niezrozumiałych dla mnie powodów ludzie ci wciąż mają prawo głosować w wyborach w Polsce - a zatem podejmować decyzje, których konsekwencje ponosić będą nie oni, ale my - tutaj na miejscu! Zachowanie szymusia wskazuje, że i on należy do tego odłamu emigracji - a to wszystko tłumaczy. A jeśli nie wszystko, to wiele. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 18:10 Tak Dzidka jestem tu nowa,czy to znaczy ze mozesz mnie traktowac protekcjonalnie? Ja z sympatia do Ciebie i Polski,przede wszystkim: istnieje wiele roznych przyczyn Emigracji(bo nie chce mi sie tu nazywac emigracja ludzi ,ktorzy wyjezdzaja"dorobic",ale i oni maja prawo...), Uwierz mi ,ze podstawowa zasada na Emigracji to : NIE SRAC DO WLASNEGO GNIAZDA,mysle,ze wielu teskni za Krajem.A dlaczego nie wracaja? Coz to juz ich decyzje,ani lepsze ani gorsze.Po prostu ich. Chodzi mi o to, ze przyrownujac KAZDEGO emigranta do tego padalca -ranisz poczucie estetyki innych. Ktoz chcialby byc podobnym lub nawet porownywanym do niego?! Nie kazdy wyznaje jego poglady-ten facet osmiesza samego siebie tym co mowie ALE nie tym,ze akurat przypadkiem jest na emigracji. Atakuj problem,nie czlowieka,nie wrzucaj wszystkich do jednego wora,ja tu dotarlam z zamiarem wykrzykniecia: DOBRA ROBOTA Szanowni Panstwo! Trzymajcie tak dalej! Z odrobina wywazenia wartosci... Mimbla P.S. Jeszcze nie bedac na Emigracji uwazalam,ze ingerowac bezposrednio w sprawy kraju powinni Ci ,ktorzy w tym kraju ZYJA.Nadal tak uwazam.Jestem za zniesieniem prawa do glosowania dla rezydentow innych panstw-Polakow. Jezeli myslisz,ze nam jest wszystko jedno,tylko dlatego ,ze los nas rzucil tam gdzie rzucil -to naprawde sie mylisz... Pozdrowienia the_dzidka napisała: > > Rozumiem,ze szymcio troll nabruzdzil,ale zeby tak przez jednego dupka tyl > e > > ludzi urazic? hmm... > > Mimbla, jesteś tu nowa, tak? To ja cię serdecznie witam i na karb tej "nowości" > > kładę, żeś się do mnie nadgorliwie doczepiła za niewinność. > Zakładam, że ani Twój nick, ani Twoja sygnaturka, ani to, co do mnie napisałaś, > > nie ma slużyć podkreśleniu (żebyśmy nie zapomnieli przypadkiem) że i Ty > wybrałas emigrację (w Londynie, ho ho). > Wyjaśniam zatem (Tobie, bo inni zrozumieli): kraj nasz cierpi na straszliwą > chorobę, której na imię "Polonia zagraniczna". Jak tu ktoś był łaskaw > napisać, "ekonomiczni uchodźcy" wyemigrowali za ocean, nierzadko strojąc się w > piórka prześladowanych politycznie antykomunistów, siedzą na swoich ciepłych > posadkach i w swoich ciepłych domach, Polski nie odwiedzają ani nie zamierzają > do niej wracać, ale o wiele lepiej od nas wiedzą, czego Polsce potrzeba i kto > powinien nią rządzić! > Sa chorobliwie wierzący, są katofaszystami i wszędzie węszą żydowski spisek. > Niestety, z niezrozumiałych dla mnie powodów ludzie ci wciąż mają prawo > głosować w wyborach w Polsce - a zatem podejmować decyzje, których konsekwencje > > ponosić będą nie oni, ale my - tutaj na miejscu! > Zachowanie szymusia wskazuje, że i on należy do tego odłamu emigracji - a to > wszystko tłumaczy. A jeśli nie wszystko, to wiele. > Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 18:32 the_dzidka napisał: > Zakładam, że ani Twój nick, ani Twoja sygnaturka, ani to, co do mnie napisałaś, > > nie ma slużyć podkreśleniu (żebyśmy nie zapomnieli przypadkiem) że i Ty > wybrałas emigrację (w Londynie, ho ho). > Wyjaśniam zatem (Tobie, bo inni zrozumieli) NO wlasnie Dzidka-zobacz Ty mnie najzwyczajniej obrazasz: insynuujesz,ze SPECJALNIE takiego nicka wybralam,zeby Ci przykrosc zrobic?(mam go od miesiecy), a jak zrozumiec Twoj dopisek "ho,ho" przy Londynie? Co mi wmawiasz,ze niby sie wywyzszam? (jakie to ho,ho-miasto,jak wiele na swiecie) no i jeszcze "wyjasniam Tobie ,bo inni zrozumieli"-to co Ty Dzidka myslisz,ze na Emigracji to zwoje myslowe zanikaja??? No co Ty Dzidka,Ty tak na serio? Bo jak tak to zaczne sie zastanawiac jak to jest z ta prawda,ze to TYLKO mohery atakuja strzelajac jadem... A tak zeby juz calkiem wyprostowac ,to mysle,ze mimo wielu roznic,jestesmy po tej samej stronie. Ja cenie prawde,ludzi z poczuciem humoru i honoru,i kilka innych wartosci. Zycze pogody ducha, wytrwalosci i ... nie robienia z przyjaciol -wrogow. Mimbla Egzotyczna (egzotyczna,bo chyba mam przestarzale poglady...) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
lena_ziemkiewicz Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 18:40 Pamiętam jakiś reportaż w radiu po ostanich wyborach. Wypowiadal się tam jakaś "Polka" z Chicago. Leciało to mniej więcej tak: "Ja sie bardzo interesuja co sie dzieje w Polskaaaah. Dlatego ja głosowałam na Lech Kaczyński i Pisss". Uważam, że każdemu, kto płaci podatki w innym kraju powinno się automatycznie odbierać czynne i bierne prawo wyborcze. Nie byłoby wtedy takich "Polaków", Tymińskich czy Pyszków ze Szwajcarii - pamiętacie tego matoła? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 20.04.06, 10:17 > NO wlasnie Dzidka-zobacz Ty mnie najzwyczajniej obrazasz: insynuujesz,ze > SPECJALNIE takiego nicka wybralam,zeby Ci przykrosc zrobic?(mam go od miesiecy) Ale czemu się od razu czujesz obrażona? Dziewczyno, spokojnie! Ty się zawsze tak jezysz, jak ktoś ci zwróci na cokolwiek uwagę? > no i jeszcze "wyjasniam Tobie ,bo inni zrozumieli"-to co Ty Dzidka myslisz,ze > na Emigracji to zwoje myslowe zanikaja??? Nie, to miało oznaczać ni mniej ni więcej, tylko "wyjaśniam Tobie, bo inni zrozumieli". Nigdzie nie ma przepisu, że wszyscy od razu muszą wszystko rozumieć. > No co Ty Dzidka,Ty tak na serio? Bo jak tak to zaczne sie zastanawiac jak to > jest z ta prawda,ze to TYLKO mohery atakuja strzelajac jadem... Na serio, ale bez wrogości, którą mi uparcie insynuujesz. I mam jeszcze jedno pytanie, i od razu mówię, że z ciekawości (żebyś nie pomyślała, że to złośliwośc jakaś): dlaczego piszesz "Emigracja" z wielkiej litery? Również pozdrawiam Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 20.04.06, 10:47 Witaj,Dzidka! Odpowiadam na to ostatnie pyt,bo co do poprzednich,to roznica poziomow nie pozwala nam sie porozumiec. Zazwyczaj piszemy cos duza litera jezeli,na przyklad jest to: *nazwa wlasna,typu imie,kontynent,kraj itp, *wyrazajac szacunek do kogos lub czegosani,Profesor ,itp, *chcac podkreslic waznosc w/g nas danego tematu, i jeszcze jest to na koniec taki literacko-prowokacyjny zabieg typu: "Uderz w stol-nozyce sie odezwa". Z wiosennym,pogodnym pozdrowieniem, Mimbla Ogrodowa P.S. Trzymaj sie ,Dzidka, nie czuj sie "zjezona" czy urazona,gdy ktos Ci wskaze,ze moze nie wszystko jest takie,jak Ty starasz sie przedstawic. Ty walczysz z czyms,co kiedys uzywalo takich metod jak Ty teraz(atak na czlowieka,a nie na argumenty-patrz Twoje emocjonalne balansowanie na granicy dobrego smaku i wychowania/uksztaltowania). ALE,Dzidka,w zyciu NIC ,ALE TO NIC NIE JEST ALBO CZARNE ALBO BIALE. I na cale szczescie bo bysmy sie zanudzili > I mam jeszcze jedno pytanie, i od razu mówię, że z ciekawości (żebyś nie > pomyślała, że to złośliwośc jakaś): dlaczego piszesz "Emigracja" z wielkiej > litery? > > Również pozdrawiam > Uff,a to na koniec wspolpracy od Mimbli Pogodnej: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
the_dzidka Ulżyło Ci? 20.04.06, 11:18 Może to i jest jakas metoda na zaistnienie w nowym otoczeniu: czepialstwo, protekcjonalność i wymądrzanie się. Ale mnie się ona nie podoba. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Ulżyło Ci Dzidka? 20.04.06, 11:43 the_dzidka napisała: > Może to i jest jakas metoda na zaistnienie w nowym otoczeniu: czepialstwo, > protekcjonalność i wymądrzanie się. > Ale mnie się ona nie podoba. > NO to po co ja stosujesz???!!!! Ty zaczelas od sporow, a teraz masz zal ze nie jest tak jak bys chciala,ze nie po Twojej mysli sie rozwija? Ty pierwsza sie mnie czepilas(co mamy na pismie ,potraktowalas mnie protekcjonalnie i wymadrzasz sie ,nie uzywasz ZADNYCH przekonywujacych argumentow. A jak juz czujesz ,ze slabo cos sie popisalas,no to dawaj dokopac i obrazona ksiezniczke poudawac... Uhh... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Ulżyło Ci Dzidka? 20.04.06, 14:05 Hura! Dziewczyny się leją, chłopaki, dawajcie kisiel Odpowiedz Link
adam81w Re: Ulżyło Ci Dzidka? 20.04.06, 14:06 yggdrasill uwazaj bo sie jeszcze przeciwko tobie zwroca . Odpowiedz Link
the_dzidka Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 14:31 Ja się z nikim nie leję, ja rozstrzygam spory zawsze bez rekoczynów. No, co innego mała truteczka w filiżaneczce herbatki.. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 15:04 No ,panowie, tu same kulturalne jednostki zenskie przebywaja i prosze sie nie wtracac, bo albo (za namowa Dzidki) podtrujemy,albo (za namowa Mimbli) poduszeczka w czasie snu przydusimy ;P Tak ,ze prosze trzymac sie na bezpieczna odleglosc...bo ZBAWIENIA nie bedzie ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 15:28 > Tak ,ze prosze trzymac sie na bezpieczna odleglosc...bo ZBAWIENIA nie bedzie ! O o o, właśnie, radziłabym Wam, chłopaki, o tym pamiętac Nie będzie!! Odpowiedz Link
adam81w Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 16:11 no ja sie trzymalem jak pewnie zauwazylyscie , nawet kolege yggdrasilla przyuczalem . heh jestem bliski zbawienia Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 16:20 the_dzidka napisała: >Chciałbyś PPP W istocie - chciałbym Odpowiedz Link
mimbla.londyn yggdrasill, a Ty wiesz co jest.... ;-PPPPP 20.04.06, 16:31 ... dobrymi checiami wybrukowane... No.To uwazaj sobie. ;P ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
the_dzidka Pax pax ;) 20.04.06, 22:50 W tym temacie nie dogadamy się, żadna z nas nie lubi spychologii i żadna nie przyzna racji drugiej stronie. Widzę natomiast, że tak w ogóle chyba jednak się dogadujemy, a zatem wyciągam do Ciebie moją dłoń i ruszam z Tobą ramię w ramię do przodu )) Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Pax pax ;) 21.04.06, 09:20 Widzisz, ale przestały się kłócić. Zostanę negocjatorem Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Pax pax ;) 21.04.06, 09:27 > Widzisz, ale przestały się kłócić. > Zostanę negocjatorem Jak będziecie, chłopaki, w Poznaniu, to wpadnijcie na kisiel. Taki w kubeczkach co prawda, ale dodatkowo z konfiturką i bitą śmietaną )))) Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:18 No to dawaj Dzidka! Mowisz piers w piers do przodu? O.K. A to clopakom galy wyjda ;PPPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:48 > Mowisz piers w piers do przodu? O.K. A to clopakom galy wyjda ;PPPP Akurat mówiłam ramię w ramię, ale pierś też może być ))))) Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:59 the_dzidka napisała: > > Mowisz piers w piers do przodu? O.K. A to chlopakom galy wyjda ;PPPP > > Akurat mówiłam ramię w ramię, ale pierś też może być ))))) > > No i dobrze im tak! Pozdr! Odpowiedz Link
stszymon POLONIA TO ZMORA 20.04.06, 17:05 Nie jestem polonusem, byłem raz w angli na kilka miesiecy żeby zarobić pare złotych , nigdy nie mam zamiary mieszkać w żadnym kraju poza Polską czy Watykanem. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re:SZymek TO ZMORA 20.04.06, 17:57 adam81w napisał: > poza Polską czy Watykan > > em. > > wow Wiesz co? Ja juz sie SZymeczku poswiece i bede Twoja Osobista,Personalna Zmora. Gdzie Ty, tam i ja(jak biblijna Ruth...jezeli znawca wie o czym mowie). I bardzo sie chcialam pieknie poklonic,ze sie OFICJALNIE przyznajesz,ze Ty nie z emigracji...no,bo wiesz Szymeczku,przez Ciebie to o innych emigrantach moga zaczac zle mowic. Zastanawialam sie skad Twoj nick stszymon? I wiesz tak mi jakos sie mysli ulozyly w piekna konkluzje,popatrz sobie: stszymon---zakladajac,ze "st"oznacza swiety: swiety szymon czyli szymon slupnik(asceta) --slupnik--slup-- --slup--pala-- --pala--palant. P.S. Bardzo przepraszam wszystkich wrazliwych za uzycie tu slow zabawnych,typu"pala". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
stszymon Re:SZymek TO ZMORA 20.04.06, 18:00 Sancta Maria, Mater Dei, ora pro eo Sancta Maria, Mater Ecclesiæ, ora pro eo Sancta Maria, Salus populi Romani, ora pro eo Sancti Michael, Gabriel et Raphael, orate pro eo Omnes sancti Angeli, orate pro eo Sancte Ioseph, ora pro eo Sancte Ioannes Baptista, ora pro eo Omnes Sancti Patriarchæ et Prophetæ, orate pro eo Sancti Petre et Paule, orate pro eo Sancte Andrea, ora pro eo Sancti Ioannes et Iacobe, orate pro eo Sancte Thoma, ora pro eo Sancte Matthæe, ora pro eo Sancte Matthia, ora pro eo Sancte Luca, ora pro eo Sancte Marce, ora pro eo Omnes Sancti Apostoli et Evangelistæ, orate pro eo Sancte Barnaba, ora pro eo Sancta Maria Magdalena, ora pro eo Omnes Sancti Discipuli Domini, orate pro eo Sancte Clemens, ora pro eo Sancte Calliste, ora pro eo Sancte Fabiane, ora pro eo Sancte Corneli, ora pro eo Sancte Xyste, ora pro eo Sancte Ioannes, ora pro eo Sancte Martine, ora pro eo Sancte Damase, ora pro eo Sancte Leo Magne, ora pro eo Sancte Gregori Magne, ora pro eo Sancte Leo (None), ora pro eo Sancte Pie (Decime), ora pro eo Omnes Sancti Pontifices Romani, orate pro eo Sancte Stephane, ora pro eo Sancte Laurenti, ora pro eo Sancti Protomartyres Romani, orate pro eo Sancte Ignati Antiochene, ora pro eo Sancte Hippolyte, ora pro eo Sancti Iustine et Apolloni, orate pro eo Sancte Tharsici, ora pro eo Sancte Sebastiane, ora pro eo Sancte Maximiliane (Kolbe), ora pro eo Sanctæ Perpetua et Felicitas, orate pro eo Sancta Agnes, ora pro eo Sancta Cæcilia, ora pro eo Sancta Eugenia, ora pro eo Sancta Maria (Goretti), ora pro eo Omnes Sancti Martyres, orate pro eo Sancte Ambrosi, ora pro eo Sancte Hieronyme, ora pro eo Sancte Augustine, ora pro eo Sancte Athanasi, ora pro eo Sancti Basili et Gregori Nazianzene, orate pro eo Sancte Ioannes Chrysostome, ora pro eo Sancti Cyrille et Methodi, orate pro eo Sancte Carole (Borromeo), ora pro eo Sancti Benedicte et Bernarde, orate pro eo Sancti Francisce et Dominice, orate pro eo Sancte Ignati (de Loyola), ora pro eo Sancte Francisce (Xavier), ora pro eo Sancte Ioannes Maria (Vianney), ora pro eo Sancte Philippe (Neri), ora pro eo Sancte Gaspar (Del Bufalo), ora pro eo Sancte Vincenti (Pallotti), ora pro eo Sancta Sabina, ora pro eo Sancta Marcella, ora pro eo Sancta Paula, ora pro eo Sancta Francisca (Romana), ora pro eo Sancta Catharina (Senensis), ora pro eo Sancta Teresia a Iesu, ora pro eo Sancta Maria Faustina (Kowalska), ora pro eo Omnes Sancti et Sanctæ Dei, orate pro eo Odpowiedz Link
lena_ziemkiewicz Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 14:20 Czyli to taki typowy azbestowy Polak-katol, tombakowy patriota za 3 grosze. Uciekł z Katolandu na zgniły Zachód za chlebem i teraz z pozycji prawdziwego Polaka patrioty poucza Polaków w Polsce, jak mają żyć. Odpowiedz Link
adam81w Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 14:24 dzidka tak zartowalem oczywiscie . zeby chlopaka nastraszyc . pisanie o jedzeniu g**** oczywiscie to nie tak sobie wyobrazalbym nasz najazd na jego forum ale np takie wpisanie mu na forum z 10 razy watkow typu Awaria Odpowiedz Link
anitaa83 Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 15:07 Pan Szymuś ma także swoją grupe dyskusyjną ( której jestem członkiem ) Oto najlepsze kąski: Stalin - idol Szymusia: groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/0975d0d795edad64/014c425f88a3da17?hl=pl#014c425f88a3da17 Szymuś kocha DISCO POLO: groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/cb0d242213604327/427122b3ebfa9fce?hl=pl#427122b3ebfa9fce szymuś czyta nasz dziennik: groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/47e180ef515122bf/95c4dfc0811f0141?hl=pl#95c4dfc0811f0141 i słucha radio maryja: groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/5881719addb8e4e1/15ae3815688bb9fe?hl=pl#15ae3815688bb9fe Odpowiedz Link
ann_alice Re: Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 15:25 No proszę, te zainteresowania mówią same za siebie Odpowiedz Link
adam81w Re: Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 16:12 ja myslalem ze katolicy to nie lubia Stalina . a tu takie zdziwienie. Odpowiedz Link
ann_alice Re: przepraszam 18.04.06, 18:15 Nie wiem dlaczego, ale ja w te przeprosiny nie wierzę. Może dlatego, że jesteśmy "bandą debili". A co my tu mamy...szymonst.blox.pl/html stszymon alias Szymon Stańczyk to najzwyklejszy troll znany na wielu forach internetowych. Wdaje się w kłotnie i spory, oraz obraża innych wszędzie, gdzie się znajdzie. Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: przepraszam 18.04.06, 18:23 Tak to jest, jak dziecko dostało neostradę od zajączka... Ale muszę przyznać, że zniszczyliśmy go Gdyby każdego trolla dało się tak dopaść... Stszymon, nie martw się, w końcu cię znajdziemy, a wtedy przekonasz się, co to żydowsko-masoński spisek Odpowiedz Link
stszymon Re: przepraszam 18.04.06, 18:34 He he jeśli 1987 to rocznik to moge byc Twoim fatrem. Licze na przeprosiny i sam przepraszam. Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: przepraszam 18.04.06, 20:22 Bo my żydzi i masoni się uczymy knuć spiski już od maleńkości. Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 16:52 No nie, rozpracowaliście go jak jakiś Mosad, albo coś... No no, wy żydowskie masony Odpowiedz Link
ann_alice Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 17:15 Bo to wszystko spisek komunów, żydów, masonów i cyklistów Odpowiedz Link
stszymon !!! PATRZCIE! 18.04.06, 17:26 do czego doprowadziliscie przez Was musiałem usunąc forum Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: !!! PATRZCIE! 18.04.06, 19:29 stszymon napisał: > do czego doprowadziliscie > przez Was musiałem usunąc forum Hahahahaha LOL Awaria Awaria Awaria Awaria Awaria Awaria ... co nie, Szymuś? ) Odpowiedz Link
cytrynka123 Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 23:41 O co tu biega? Juz się zainteresowałam tym przypadkiem trolizmu.. A jego pretensje o zniszczenie jego forum to jakas groteska. Tak jak kiedys sąsiad montujący klatki z gwoździami na koty i psy (by cierpiały) rozplakal się na widok jednej z pułapek, którą zepsułam siekierą z moją koleżanka. Tekst "zepsuły mi klatkę!!!!!" i płacz 17 latka. Ty, Szymus, nie smiec ludziom, to ci nie nasmiecą tobie. Odpowiedz Link
penelina Re: stszymon ma forum :) prywatne 19.04.06, 00:49 cytrynka123 napisała: > sąsiad > montujący klatki z gwoździami na koty i psy (by cierpiały) rozplakal się na > widok jednej z pułapek, którą zepsułam siekierą z moją koleżanka. Hmmmmm ... dobrze, że ów "pan" nie był moim sąsiadem ... Bo ja bym też zepsuła siekierką ... jego. Brak słów Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: stszymon ma forum :) prywatne 20.04.06, 15:13 cytrynka123 napisała: > sąsiad > montujący klatki z gwoździami na koty i psy (by cierpiały) To jakiś psychopata!!! Współczuję Ci, że mieszkasz koło kogoś takiego Odpowiedz Link