Dodaj do ulubionych

stszymon ma forum :) prywatne

18.04.06, 14:04
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39156
hm tak myslalem moze wejdziemy mu na nie i zaczniemy mu smiecic i obrazac
gosci tak jak on u nas ?
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 14:17
      Ja mysle, że nie będziemy się zniżać do jego poziomu - poziomu kogoś, kto jada
      g***a smile
      ... ale to, że szymcio jest emigrantem, w moim mniemaniu wiele tlumaczy smile
      • mimbla.londyn Do the_dzidka:NADGORLIWOSC 19.04.06, 15:00
        Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu, the_dzidka.
        Nie wrzucaj wszystkich emigrantow do jednego worka.
        Rozumiem,ze szymcio troll nabruzdzil,ale zeby tak przez jednego dupka tyle
        ludzi urazic? hmm...
        • the_dzidka Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 16:08
          > Rozumiem,ze szymcio troll nabruzdzil,ale zeby tak przez jednego dupka tyle
          > ludzi urazic? hmm...

Mimbla, jesteś tu nowa, tak? To ja cię serdecznie witam i na karb tej "nowości"
          kładę, żeś się do mnie nadgorliwie doczepiła za niewinność.
          Zakładam, że ani Twój nick, ani Twoja sygnaturka, ani to, co do mnie napisałaś,
          nie ma slużyć podkreśleniu (żebyśmy nie zapomnieli przypadkiem) że i Ty
          wybrałas emigrację (w Londynie, ho ho).
          Wyjaśniam zatem (Tobie, bo inni zrozumieli): kraj nasz cierpi na straszliwą
          chorobę, której na imię "Polonia zagraniczna". Jak tu ktoś był łaskaw
          napisać, "ekonomiczni uchodźcy" wyemigrowali za ocean, nierzadko strojąc się w
          piórka prześladowanych politycznie antykomunistów, siedzą na swoich ciepłych
          posadkach i w swoich ciepłych domach, Polski nie odwiedzają ani nie zamierzają
          do niej wracać, ale o wiele lepiej od nas wiedzą, czego Polsce potrzeba i kto
          powinien nią rządzić!
          Sa chorobliwie wierzący, są katofaszystami i wszędzie węszą żydowski spisek.
          Niestety, z niezrozumiałych dla mnie powodów ludzie ci wciąż mają prawo
          głosować w wyborach w Polsce - a zatem podejmować decyzje, których konsekwencje
          ponosić będą nie oni, ale my - tutaj na miejscu!
          Zachowanie szymusia wskazuje, że i on należy do tego odłamu emigracji - a to
          wszystko tłumaczy. A jeśli nie wszystko, to wiele.
          • mimbla.londyn Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 18:10

Tak Dzidka jestem tu nowa,czy to znaczy ze mozesz mnie traktowac
            protekcjonalnie?
            Ja z sympatia do Ciebie i Polski,przede wszystkim:
            istnieje wiele roznych przyczyn Emigracji(bo nie chce mi sie tu nazywac
            emigracja ludzi ,ktorzy wyjezdzaja"dorobic",ale i oni maja prawo...),
            Uwierz mi ,ze podstawowa zasada na Emigracji to : NIE SRAC DO WLASNEGO
            GNIAZDA,mysle,ze wielu teskni za Krajem.A dlaczego nie wracaja? Coz to juz ich
            decyzje,ani lepsze ani gorsze.Po prostu ich.
            Chodzi mi o to, ze przyrownujac KAZDEGO emigranta do tego padalca -ranisz
            poczucie estetyki innych. Ktoz chcialby byc podobnym lub nawet porownywanym do
            niego?! Nie kazdy wyznaje jego poglady-ten facet osmiesza samego siebie tym co
            mowie ALE nie tym,ze akurat przypadkiem jest na emigracji.
            Atakuj problem,nie czlowieka,nie wrzucaj wszystkich do jednego wora,ja tu
            dotarlam z zamiarem wykrzykniecia: DOBRA ROBOTA Szanowni Panstwo!
            Trzymajcie tak dalej! Z odrobina wywazenia wartosci...

Mimbla

P.S. Jeszcze nie bedac na Emigracji uwazalam,ze ingerowac bezposrednio w sprawy
            kraju powinni Ci ,ktorzy w tym kraju ZYJA.Nadal tak uwazam.Jestem za
            zniesieniem prawa do glosowania dla rezydentow innych panstw-Polakow.
            Jezeli myslisz,ze nam jest wszystko jedno,tylko dlatego ,ze los nas rzucil tam
            gdzie rzucil -to naprawde sie mylisz...
            Pozdrowienia

the_dzidka napisała:

> > Rozumiem,ze szymcio troll nabruzdzil,ale zeby tak przez jednego dupka tyl
            > e
            > > ludzi urazic? hmm...
            >
            > Mimbla, jesteś tu nowa, tak? To ja cię serdecznie witam i na karb
            tej "nowości"
            >
            > kładę, żeś się do mnie nadgorliwie doczepiła za niewinność.
            > Zakładam, że ani Twój nick, ani Twoja sygnaturka, ani to, co do mnie
            napisałaś,
            >
            > nie ma slużyć podkreśleniu (żebyśmy nie zapomnieli przypadkiem) że i Ty
            > wybrałas emigrację (w Londynie, ho ho).
            > Wyjaśniam zatem (Tobie, bo inni zrozumieli): kraj nasz cierpi na straszliwą
            > chorobę, której na imię "Polonia zagraniczna". Jak tu ktoś był łaskaw
            > napisać, "ekonomiczni uchodźcy" wyemigrowali za ocean, nierzadko strojąc się
            w
            > piórka prześladowanych politycznie antykomunistów, siedzą na swoich ciepłych
            > posadkach i w swoich ciepłych domach, Polski nie odwiedzają ani nie
            zamierzają
            > do niej wracać, ale o wiele lepiej od nas wiedzą, czego Polsce potrzeba i kto
            > powinien nią rządzić!
            > Sa chorobliwie wierzący, są katofaszystami i wszędzie węszą żydowski spisek.
            > Niestety, z niezrozumiałych dla mnie powodów ludzie ci wciąż mają prawo
            > głosować w wyborach w Polsce - a zatem podejmować decyzje, których
            konsekwencje
            >
            > ponosić będą nie oni, ale my - tutaj na miejscu!
            > Zachowanie szymusia wskazuje, że i on należy do tego odłamu emigracji - a to
            > wszystko tłumaczy. A jeśli nie wszystko, to wiele.
            >
          • mimbla.londyn Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 18:32
            the_dzidka napisał:
            > Zakładam, że ani Twój nick, ani Twoja sygnaturka, ani to, co do mnie
            napisałaś,
            >
            > nie ma slużyć podkreśleniu (żebyśmy nie zapomnieli przypadkiem) że i Ty
            > wybrałas emigrację (w Londynie, ho ho).
            > Wyjaśniam zatem (Tobie, bo inni zrozumieli)

NO wlasnie Dzidka-zobacz Ty mnie najzwyczajniej obrazasz: insynuujesz,ze
            SPECJALNIE takiego nicka wybralam,zeby Ci przykrosc zrobic?(mam go od miesiecy),

a jak zrozumiec Twoj dopisek "ho,ho" przy Londynie? Co mi wmawiasz,ze niby sie
            wywyzszam? (jakie to ho,ho-miasto,jak wiele na swiecie)

no i jeszcze "wyjasniam Tobie ,bo inni zrozumieli"-to co Ty Dzidka myslisz,ze
            na Emigracji to zwoje myslowe zanikaja???

No co Ty Dzidka,Ty tak na serio? Bo jak tak to zaczne sie zastanawiac jak to
            jest z ta prawda,ze to TYLKO mohery atakuja strzelajac jadem...

A tak zeby juz calkiem wyprostowac ,to mysle,ze mimo wielu roznic,jestesmy po
            tej samej stronie.
            Ja cenie prawde,ludzi z poczuciem humoru i honoru,i kilka innych wartosci.

Zycze pogody ducha, wytrwalosci i ...
            nie robienia z przyjaciol -wrogow.

Mimbla Egzotyczna
            (egzotyczna,bo chyba mam przestarzale poglady...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            NIE MA ROZPUSTY WIEKSZEJ NIZ MYSLENIE.
            • lena_ziemkiewicz Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 19.04.06, 18:40
              Pamiętam jakiś reportaż w radiu po ostanich wyborach. Wypowiadal się tam
              jakaś "Polka" z Chicago. Leciało to mniej więcej tak: "Ja sie bardzo interesuja
              co sie dzieje w Polskaaaah. Dlatego ja głosowałam na Lech Kaczyński i Pisss".
              Uważam, że każdemu, kto płaci podatki w innym kraju powinno się automatycznie
              odbierać czynne i bierne prawo wyborcze. Nie byłoby wtedy takich "Polaków",
              Tymińskich czy Pyszków ze Szwajcarii - pamiętacie tego matoła?

• the_dzidka Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 20.04.06, 10:17
              > NO wlasnie Dzidka-zobacz Ty mnie najzwyczajniej obrazasz: insynuujesz,ze
              > SPECJALNIE takiego nicka wybralam,zeby Ci przykrosc zrobic?(mam go od
              miesiecy)

Ale czemu się od razu czujesz obrażona? Dziewczyno, spokojnie! Ty się zawsze
              tak jezysz, jak ktoś ci zwróci na cokolwiek uwagę?

> no i jeszcze "wyjasniam Tobie ,bo inni zrozumieli"-to co Ty Dzidka myslisz,ze
              > na Emigracji to zwoje myslowe zanikaja???

Nie, to miało oznaczać ni mniej ni więcej, tylko "wyjaśniam Tobie, bo inni
              zrozumieli". Nigdzie nie ma przepisu, że wszyscy od razu muszą wszystko
              rozumieć.

> No co Ty Dzidka,Ty tak na serio? Bo jak tak to zaczne sie zastanawiac jak to
              > jest z ta prawda,ze to TYLKO mohery atakuja strzelajac jadem...

Na serio, ale bez wrogości, którą mi uparcie insynuujesz.
              I mam jeszcze jedno pytanie, i od razu mówię, że z ciekawości (żebyś nie
              pomyślała, że to złośliwośc jakaś): dlaczego piszesz "Emigracja" z wielkiej
              litery?

Również pozdrawiam
              • mimbla.londyn Re: Mimbla: nadgorliwość, właśnie... 20.04.06, 10:47

Witaj,Dzidka!
                Odpowiadam na to ostatnie pyt,bo co do poprzednich,to roznica poziomow nie
                pozwala nam sie porozumiec.
                Zazwyczaj piszemy cos duza litera jezeli,na przyklad jest to:
                *nazwa wlasna,typu imie,kontynent,kraj itp,
                *wyrazajac szacunek do kogos lub czegostongue_outani,Profesor ,itp,
                *chcac podkreslic waznosc w/g nas danego tematu,
                i jeszcze jest to na koniec taki literacko-prowokacyjny zabieg typu:
                "Uderz w stol-nozyce sie odezwa".

Z wiosennym,pogodnym pozdrowieniem,

Mimbla Ogrodowa

P.S. Trzymaj sie ,Dzidka, nie czuj sie "zjezona" czy urazona,gdy ktos Ci
                wskaze,ze moze nie wszystko jest takie,jak Ty starasz sie przedstawic.
                Ty walczysz z czyms,co kiedys uzywalo takich metod jak Ty teraz(atak na
                czlowieka,a nie na argumenty-patrz Twoje emocjonalne balansowanie na granicy
                dobrego smaku i wychowania/uksztaltowania).
                ALE,Dzidka,w zyciu NIC ,ALE TO NIC
                NIE JEST ALBO CZARNE ALBO BIALE. I na cale szczescie bo bysmy sie zanudziliwink

> I mam jeszcze jedno pytanie, i od razu mówię, że z ciekawości (żebyś nie
                > pomyślała, że to złośliwośc jakaś): dlaczego piszesz "Emigracja" z wielkiej
                > litery?
                >
                > Również pozdrawiam
                >

Uff,a to na koniec wspolpracy od Mimbli Pogodnej:

• the_dzidka Ulżyło Ci? 20.04.06, 11:18
                  Może to i jest jakas metoda na zaistnienie w nowym otoczeniu: czepialstwo,
                  protekcjonalność i wymądrzanie się.
                  Ale mnie się ona nie podoba.
                  • mimbla.londyn Re: Ulżyło Ci Dzidka? 20.04.06, 11:43
                    the_dzidka napisała:

> Może to i jest jakas metoda na zaistnienie w nowym otoczeniu: czepialstwo,
                    > protekcjonalność i wymądrzanie się.
                    > Ale mnie się ona nie podoba.
                    >
                    NO to po co ja stosujesz???!!!! Ty zaczelas od sporow, a teraz masz zal ze
                    nie jest tak jak bys chciala,ze nie po Twojej mysli sie rozwija?
                    Ty pierwsza sie mnie czepilas(co mamy na pismiewink ,potraktowalas mnie
                    protekcjonalnie i wymadrzasz sie ,nie uzywasz ZADNYCH przekonywujacych
                    argumentow. A jak juz czujesz ,ze slabo cos sie popisalas,no to dawaj dokopac i
                    obrazona ksiezniczke poudawac... Uhh...

• yggdrasill_1987 Re: Ulżyło Ci Dzidka? 20.04.06, 14:05
                      Hura! Dziewczyny się leją, chłopaki, dawajcie kisiel smile
                      • adam81w Re: Ulżyło Ci Dzidka? 20.04.06, 14:06
                        smile yggdrasill uwazaj bo sie jeszcze przeciwko tobie zwroca .
                      • the_dzidka Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 14:31
                        Ja się z nikim nie leję, ja rozstrzygam spory zawsze bez rekoczynów. No, co
                        innego mała truteczka w filiżaneczce herbatki..
                        • mimbla.londyn Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 15:04
                          No ,panowie, tu same kulturalne jednostki zenskie przebywaja i prosze sie nie
                          wtracac, bo albo (za namowa Dzidki) podtrujemy,albo (za namowa Mimbli)
                          poduszeczka w czasie snu przydusimy ;P
                          Tak ,ze prosze trzymac sie na bezpieczna odleglosc...bo ZBAWIENIA nie bedzie !

• the_dzidka Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 15:28
                            > Tak ,ze prosze trzymac sie na bezpieczna odleglosc...bo ZBAWIENIA nie bedzie !

O o o, właśnie, radziłabym Wam, chłopaki, o tym pamiętac tongue_out Nie będzie!! big_grin
                            • adam81w Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 16:11
                              no ja sie trzymalem jak pewnie zauwazylyscie , nawet kolege yggdrasilla
                              przyuczalem . heh jestem bliski zbawienia smile
                        • yggdrasill_1987 Re: Chciałbyś :-PPPP 20.04.06, 16:20
                          the_dzidka napisała:
                          >Chciałbyś tongue_outPPP

W istocie - chciałbym tongue_out
                          • mimbla.londyn yggdrasill, a Ty wiesz co jest.... ;-PPPPP 20.04.06, 16:31
                            ... dobrymi checiami wybrukowane... No.To uwazaj sobie. ;P

• the_dzidka Pax pax ;) 20.04.06, 22:50
                      W tym temacie nie dogadamy się, żadna z nas nie lubi spychologii i żadna nie
                      przyzna racji drugiej stronie. Widzę natomiast, że tak w ogóle chyba jednak się
                      dogadujemy, a zatem wyciągam do Ciebie moją dłoń i ruszam z Tobą ramię w ramię
                      do przodu smile))
                      • adam81w Re: Pax pax ;) 20.04.06, 22:55
                        to nie bedzie kisielu ? smile
                        • yggdrasill_1987 Re: Pax pax ;) 21.04.06, 09:20
                          Widzisz, ale przestały się kłócić.
                          Zostanę negocjatorem smile
                          • the_dzidka Re: Pax pax ;) 21.04.06, 09:27
                            > Widzisz, ale przestały się kłócić.
                            > Zostanę negocjatorem smile

Jak będziecie, chłopaki, w Poznaniu, to wpadnijcie na kisiel. Taki w kubeczkach
                            co prawda, ale dodatkowo z konfiturką i bitą śmietaną smile))))
                      • mimbla.londyn Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:18

No to dawaj Dzidka!
                        Mowisz piers w piers do przodu? O.K. A to clopakom galy wyjda ;PPPP

• vitmik Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:34
                          przeca tu same pedały som wink
                          ale dawaj
                        • the_dzidka Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:48
                          > Mowisz piers w piers do przodu? O.K. A to clopakom galy wyjda ;PPPP

Akurat mówiłam ramię w ramię, ale pierś też może być smile)))))
                          • mimbla.londyn Re: Pax pax ;) 21.04.06, 12:59
                            the_dzidka napisała:

> > Mowisz piers w piers do przodu? O.K. A to chlopakom galy wyjda ;PPPP
                            >
                            > Akurat mówiłam ramię w ramię, ale pierś też może być smile)))))
                            >
                            >
                            No i dobrze im tak!
                            Pozdr!
                • stszymon POLONIA TO ZMORA 20.04.06, 17:05
                  Nie jestem polonusem, byłem raz w angli na kilka miesiecy żeby zarobić pare
                  złotych , nigdy nie mam zamiary mieszkać w żadnym kraju poza Polską czy Watykanem.
                  • adam81w Re: POLONIA TO ZMORA 20.04.06, 17:25
                    poza Polską czy Watykan
                    > em.

wow smile
                    • mimbla.londyn Re:SZymek TO ZMORA 20.04.06, 17:57
                      adam81w napisał:

> poza Polską czy Watykan
                      > > em.
                      >
                      > wow smile

Wiesz co? Ja juz sie SZymeczku poswiece i bede Twoja Osobista,Personalna Zmora.
                      Gdzie Ty, tam i ja(jak biblijna Ruth...jezeli znawca wie o czym mowie).

I bardzo sie chcialam pieknie poklonic,ze sie OFICJALNIE przyznajesz,ze Ty nie
                      z emigracji...no,bo wiesz Szymeczku,przez Ciebie to o innych emigrantach moga
                      zaczac zle mowic.

Zastanawialam sie skad Twoj nick stszymon? I wiesz tak mi jakos sie mysli
                      ulozyly w piekna konkluzje,popatrz sobie:
                      stszymon---zakladajac,ze "st"oznacza swiety:
                      swiety szymon czyli szymon slupnik(asceta)
                      --slupnik--slup--
                      --slup--pala--
                      --pala--palant.

P.S. Bardzo przepraszam wszystkich wrazliwych za uzycie tu slow
                      zabawnych,typu"pala".

• stszymon Re:SZymek TO ZMORA 20.04.06, 18:00
                        Sancta Maria, Mater Dei, ora pro eo
                        Sancta Maria, Mater Ecclesiæ, ora pro eo
                        Sancta Maria, Salus populi Romani, ora pro eo
                        Sancti Michael, Gabriel et Raphael, orate pro eo
                        Omnes sancti Angeli, orate pro eo
                        Sancte Ioseph, ora pro eo
                        Sancte Ioannes Baptista, ora pro eo
                        Omnes Sancti Patriarchæ et Prophetæ, orate pro eo
                        Sancti Petre et Paule, orate pro eo
                        Sancte Andrea, ora pro eo
                        Sancti Ioannes et Iacobe, orate pro eo
                        Sancte Thoma, ora pro eo
                        Sancte Matthæe, ora pro eo
                        Sancte Matthia, ora pro eo
                        Sancte Luca, ora pro eo
                        Sancte Marce, ora pro eo
                        Omnes Sancti Apostoli et Evangelistæ, orate pro eo
                        Sancte Barnaba, ora pro eo
                        Sancta Maria Magdalena, ora pro eo
                        Omnes Sancti Discipuli Domini, orate pro eo
                        Sancte Clemens, ora pro eo
                        Sancte Calliste, ora pro eo
                        Sancte Fabiane, ora pro eo
                        Sancte Corneli, ora pro eo
                        Sancte Xyste, ora pro eo
                        Sancte Ioannes, ora pro eo
                        Sancte Martine, ora pro eo
                        Sancte Damase, ora pro eo
                        Sancte Leo Magne, ora pro eo
                        Sancte Gregori Magne, ora pro eo
                        Sancte Leo (None), ora pro eo
                        Sancte Pie (Decime), ora pro eo
                        Omnes Sancti Pontifices Romani, orate pro eo
                        Sancte Stephane, ora pro eo
                        Sancte Laurenti, ora pro eo
                        Sancti Protomartyres Romani, orate pro eo
                        Sancte Ignati Antiochene, ora pro eo
                        Sancte Hippolyte, ora pro eo
                        Sancti Iustine et Apolloni, orate pro eo
                        Sancte Tharsici, ora pro eo
                        Sancte Sebastiane, ora pro eo
                        Sancte Maximiliane (Kolbe), ora pro eo
                        Sanctæ Perpetua et Felicitas, orate pro eo
                        Sancta Agnes, ora pro eo
                        Sancta Cæcilia, ora pro eo
                        Sancta Eugenia, ora pro eo
                        Sancta Maria (Goretti), ora pro eo
                        Omnes Sancti Martyres, orate pro eo
                        Sancte Ambrosi, ora pro eo
                        Sancte Hieronyme, ora pro eo
                        Sancte Augustine, ora pro eo
                        Sancte Athanasi, ora pro eo
                        Sancti Basili et Gregori Nazianzene, orate pro eo
                        Sancte Ioannes Chrysostome, ora pro eo
                        Sancti Cyrille et Methodi, orate pro eo
                        Sancte Carole (Borromeo), ora pro eo
                        Sancti Benedicte et Bernarde, orate pro eo
                        Sancti Francisce et Dominice, orate pro eo
                        Sancte Ignati (de Loyola), ora pro eo
                        Sancte Francisce (Xavier), ora pro eo
                        Sancte Ioannes Maria (Vianney), ora pro eo
                        Sancte Philippe (Neri), ora pro eo
                        Sancte Gaspar (Del Bufalo), ora pro eo
                        Sancte Vincenti (Pallotti), ora pro eo
                        Sancta Sabina, ora pro eo
                        Sancta Marcella, ora pro eo
                        Sancta Paula, ora pro eo
                        Sancta Francisca (Romana), ora pro eo
                        Sancta Catharina (Senensis), ora pro eo
                        Sancta Teresia a Iesu, ora pro eo
                        Sancta Maria Faustina (Kowalska), ora pro eo
                        Omnes Sancti et Sanctæ Dei, orate pro eo
    • lena_ziemkiewicz Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 14:20
      Czyli to taki typowy azbestowy Polak-katol, tombakowy patriota za 3 grosze.
      Uciekł z Katolandu na zgniły Zachód za chlebem i teraz z pozycji prawdziwego
      Polaka patrioty poucza Polaków w Polsce, jak mają żyć.

• adam81w Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 14:24
        dzidka tak zartowalem smile oczywiscie . zeby chlopaka nastraszyc .
        pisanie o jedzeniu g**** oczywiscie to nie tak sobie wyobrazalbym nasz najazd
        na jego forum ale np takie wpisanie mu na forum z 10 razy watkow typu Awaria smile
    • anitaa83 Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 15:07
      Pan Szymuś ma także swoją grupe dyskusyjną ( której jestem członkiem )

Oto najlepsze kąski:

Stalin - idol Szymusia:
      groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/0975d0d795edad64/014c425f88a3da17?hl=pl#014c425f88a3da17
      Szymuś kocha DISCO POLO:
      groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/cb0d242213604327/427122b3ebfa9fce?hl=pl#427122b3ebfa9fce
      szymuś czyta nasz dziennik:
      groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/47e180ef515122bf/95c4dfc0811f0141?hl=pl#95c4dfc0811f0141
      i słucha radio maryja:
      groups.google.pl/group/polgrup/browse_thread/thread/5881719addb8e4e1/15ae3815688bb9fe?hl=pl#15ae3815688bb9fe
      • adam81w Re: Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 15:18
        o kurde big_grin
      • ann_alice Re: Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 15:25
        No proszę, te zainteresowania mówią same za siebiebig_grin
        • adam81w Re: Hoho to jeszcze nic , patrzcie! 18.04.06, 16:12
          ja myslalem ze katolicy to nie lubia Stalina . a tu takie zdziwienie.
      • stszymon przepraszam 18.04.06, 17:58
        przepraszam,wstyd mi
        • ann_alice Re: przepraszam 18.04.06, 18:15
          Nie wiem dlaczego, ale ja w te przeprosiny nie wierzę.
          Może dlatego, że jesteśmy "bandą debili".

A co my tu mamy...szymonst.blox.pl/html

stszymon alias Szymon Stańczyk to najzwyklejszy troll znany na wielu forach
          internetowych. Wdaje się w kłotnie i spory, oraz obraża innych wszędzie, gdzie
          się znajdzie.
          • yggdrasill_1987 Re: przepraszam 18.04.06, 18:23
            Tak to jest, jak dziecko dostało neostradę od zajączka...
            Ale muszę przyznać, że zniszczyliśmy go smile Gdyby każdego trolla dało się tak
            dopaść...
            Stszymon, nie martw się, w końcu cię znajdziemy, a wtedy przekonasz się, co to
            żydowsko-masoński spisek smile
            • stszymon Re: przepraszam 18.04.06, 18:34
              He he jeśli 1987 to rocznik to moge byc Twoim fatrem.
              Licze na przeprosiny i sam przepraszam.
              • ann_alice Re: przepraszam 18.04.06, 18:45
                Troll.

• yggdrasill_1987 Re: przepraszam 18.04.06, 20:22
                Bo my żydzi i masoni się uczymy knuć spiski już od maleńkości.
    • yggdrasill_1987 Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 16:52
      No nie, rozpracowaliście go jak jakiś Mosad, albo coś... No no, wy żydowskie
      masony smile
      • ann_alice Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 17:15
        Bo to wszystko spisek komunów, żydów, masonów i cyklistówwink
    • stszymon !!! PATRZCIE! 18.04.06, 17:26
      do czego doprowadziliscie
      przez Was musiałem usunąc forum
      • nelsonek Re: !!! PATRZCIE! 18.04.06, 17:47
        Sam zes sobie winien.
        • adam81w Re: !!! PATRZCIE! 18.04.06, 18:59
          ale nam przykro.
      • watanabe.miharu Re: !!! PATRZCIE! 18.04.06, 19:29
        stszymon napisał:

> do czego doprowadziliscie
        > przez Was musiałem usunąc forum

Hahahahaha LOL

Awaria Awaria Awaria Awaria Awaria Awaria ... co nie, Szymuś? wink)
    • cytrynka123 Re: stszymon ma forum :) prywatne 18.04.06, 23:41
      O co tu biega? Juz się zainteresowałam tym przypadkiem trolizmu.. A jego
      pretensje o zniszczenie jego forum to jakas groteska. Tak jak kiedys sąsiad
      montujący klatki z gwoździami na koty i psy (by cierpiały) rozplakal się na
      widok jednej z pułapek, którą zepsułam siekierą z moją koleżanka. Tekst "zepsuły
      mi klatkę!!!!!" i płacz 17 latka.
      Ty, Szymus, nie smiec ludziom, to ci nie nasmiecą tobie.
      • penelina Re: stszymon ma forum :) prywatne 19.04.06, 00:49
        cytrynka123 napisała:

> sąsiad
        > montujący klatki z gwoździami na koty i psy (by cierpiały) rozplakal się na
        > widok jednej z pułapek, którą zepsułam siekierą z moją koleżanka.

Hmmmmm ... dobrze, że ów "pan" nie był moim sąsiadem ...
        Bo ja bym też zepsuła siekierką ... jego.

Brak słów sad
      • watanabe.miharu Re: stszymon ma forum :) prywatne 20.04.06, 15:13
        cytrynka123 napisała:

> sąsiad
        > montujący klatki z gwoździami na koty i psy (by cierpiały)

To jakiś psychopata!!! Współczuję Ci, że mieszkasz koło kogoś takiegosad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka