stszymon 05.05.06, 21:16 Proszę o skasowanie mojego konta na tym forum. Dalsza moja działalność nie ma sensu.Ja tą bitwe przegrałem. Ani na poważnie ani na żarty nic nie szło zrobić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelsonek Re: Moja dymisja 05.05.06, 21:22 Rozumiem, ze te obelgi byly na powaznie. A w ktorym miejscu zartowales? Odpowiedz Link
anzza Re: to ze jestem gejem,ze zycze Wam smierci 05.05.06, 21:39 No swietne, i bardzo "personalne" poczucie humoru. Gratuluje Piszesz "Wam" z duzej, zeby zyczyc smierci? Chociaz umrzemy z respektem ze smiechu. Odpowiedz Link
kociak40 Re: to ze jestem gejem,ze zycze Wam smierci 05.05.06, 21:46 ""Proszę o skasowanie mojego konta na tym forum. Dalsza moja działalność nie ma sensu.Ja tą bitwe przegrałem. Ani na poważnie ani na żarty nic nie szło zrobić."" - stszymon Jakoś odchodzisz i odchodzisz, ale nie możesz odejść. Odpowiedz Link
adam81w Re: to ze jestem gejem,ze zycze Wam smierci 05.05.06, 22:10 ech juz sie zabieram za wycinanie wszystkich postow szymusia Odpowiedz Link
adam81w Re: to ze jestem gejem,ze zycze Wam smierci 05.05.06, 22:11 poza tym dobrze wiedziec ze zartowales .... na serio juz sie balem ze umre Odpowiedz Link