Dodaj do ulubionych

Oni juz sami nie wiedza czyje jest to pokolenie :D

28.05.06, 03:45
cyt. " Mizerna była moja wiara w generację JP2. Ale nawróciłem się przed
kilkoma godzinami na Błoniach. Niewierny Tomasz włożył palec w ranę. Tyle że
uwierzyłem nie tylko w pokolenie JP2, ale również – B16. "

hehe co papiez to pokolenie . spozniles sie na tamto pokolenie ? to nic ?
ciagle mozesz zostac czlonkiem pokolenia B16 , nastepne pokolenie to jak
glosza plotki pokolenie Z36 big_grin

wiadomosci.onet.pl/pielgrzymka/1330135,itemmz.html
alez czlowiek moze pierdoly pisac.

Obserwuj wątek
    • znj2 Re: Oni juz sami nie wiedza czyje jest to pokolen 28.05.06, 07:52
      To pokolenie nie jest JP II , ani B16. To pokolenie ludzi młodych jest zagubione
      gdyż nie potrafi znaleźć wzorców. Pozostaje ucieczka w: seks, narkotyki,wódkę.
      Pracowano nad takim stanem rzeczy od dawna i dalej się pracuje.
      • billy.the.kid Re: Oni juz sami nie wiedza czyje jest to pokolen 28.05.06, 09:03
        młodzież OD ZWASZE uoprawiała kuting, piła gorzałeczkę. to żadne zagubienie.
        zagubiona mlodzież jadała KREMÓWKI.
      • watanabe.miharu zagubienie 28.05.06, 19:01
        Co wszyscy tak ciągle z tym zagubieniem? Na jakiej podstawie się twierdzi, że
        dzisiejsza młodziez jest zagubiona? Moim zdaniem jest dokładnie na odwrót -
        młodzi ludzie wiedzą teraz dobrze, czego chcą, to raczej dawniej było inaczej.
        A posiadanie wzorców-autorytetów niekoniecznie jest potrzebne. I bez tego można
        być dobrym człowiekiem, a na dłuższą metę sądzę, że lepszy jest własny rozum niż
        słuchanie kogoś innego.
        • billy.the.kid Re: zagubienie 28.05.06, 19:14
          rafaelku, to ty już jestes drugi z tych zagubionych.zdziebko mało przezyłeś
          wpier...ąć tylko kremówki. a jesli nie dymałes jako młody człowiek -toś
          gruchobijca. łojezuniu ale na pośmiewisko się wystawiasz.
          • ew99 Re: zagubienie 28.05.06, 21:34
            Ale mu daliście temu refaelkowi , hahaha , podoba mi sie to ..
    • tombra7 Re: Oni juz sami nie wiedza czyje jest to pokolen 28.05.06, 12:51
      brawo rafael,ukazujesz prawdziwe oblicze katola,ale są na szczęście ludzie
      którzy mają dość katolskiej obłudy i pychy.i nie chcą być dojną krową watykanu.
      Biały bożek wróci do domu,a "pokolenie JP2-B16" przez jakiś czas pewno będzie
      jeszcze udawało świętych,śpiewając "barkę" i inne szmirowate melodie.na
      szczęscie nie wszystkim to się podoba.
    • watanabe.miharu rafałku 28.05.06, 22:46
      rafeal_25 napisał:

> widac jakie z was prymitywy

> prawie wszyscy jestescie dla mnie gnojem i szambem i mam nadzieje ze ktos was
      > wkoncu spusci do kibla gdzie wasze miejsce

To cytaty z Twojej własnej wypowiedzi, rafałku. Przeczytaj sobie je uważnie. Nie
      sądzisz, że to, co napisałeś w pierwszym zdaniu, zasadniczo stoi w sprzeczności
      z drugim?wink)

• rafeal_25 Re: rafałku 28.05.06, 22:50
        nie sadze,jak juz pisalem na tym forum nie wypada wypowiadac sie kulturalnie,to
        forum jest przepelnione szambem wiec nie nalzezy sie wyrozniacsmile
    • no_no Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:19
      rafeal_25 napisał:

> widac jakie z was prymitywy ty billy naprawde jestes wyjatkowo pluskwasmile,jakim
      > prawem jakas kretynka z tego mowi o mnie ze jestem "katolem"..?wy natomiast
      > prawie wszyscy jestescie dla mnie gnojem i szambem i mam nadzieje ze ktos was
      > wkoncu spusci do kibla gdzie wasze miejsce,co prawda pozostanie po was troche
      > smrodu przez jakis czas ale od czego sa rozne odswiezacze powietrzasmile
      > debile,chamy,prymitywy,buraki i glupawe dziewuchy ( takze kilka
      > cwiercinteligentnych starych bab ) tak was mozna lakonicznie skwitowacsmile
      ~~~~
      Wyciąg z Regulaminu forum Kościół, Religia bezKATOcenzury:

NIE MOŻNA BLUZGAĆ i bezpośrednio personalnie i po chamsku obrażać innych.
      UWAGA!!!
      Wszelkie wypowiedzi zawierające wyrazy wulgarne lub ich modyfikacje (np. literka
      'q' zamiast 'k' czy gwiazdki w środku wyrazu) BĘDĄ USUWANE!!!

Aha, niewierzący i antyklerykałowie zazwyczaj NIE NAPADAJĄ I NIE OBRAŻAJĄ
      wierzących i klerykałów na tym forum. Odwrotnie bywa różnie.
      ~~~~
      Czy nie uważasz adminie, że Regulamin dyskusji na twoim forum, który ustaliłeś,
      jest łamany nagminnie, choćby w postach rafeal25, ale nie tylko?

Czy nie zauważyłeś, że niektórzy uczestnicy twego forum obrażają nie tylko
      innych, ale i ciebie, jako gospodarza? Jeśli to tobie nie przeszkadza, to po co
      ustalałeś reguły dyskusji? Sobie a muzom?
      • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:21
        stary to ty dopiero teraz zauwazyles ze to forum to szambo gratuluje bystrosci
        umyslusmile
        • adam81w Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:24
          rafal pragne ci zwrocic uwage ze to ty tutaj atakujesz , obrazasz i chcesz
          robic z forum szambo . zreszta nie oszukujmy sie taki z ciebie czlowiek i po to
          wchodzisz na to forum albo ktos kaze ci wchodzic .
          • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:29
            jakby ci to wytlumaczyc.....sproboje przez nalogie ok?to ze oddaje odchody do
            zbiornika z szambem nie oznacza ze je zanieczyszczamsmilenie rozumiesz bo jak
            mozna fekaliami zanieczyscic szambo no chyba ze w kale znajduje sie bakterie
            paleczki Coli np ale zapewniam ze ja jestem zdrowysmile
            • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:31
              zaraz ktos sie czepi ze zrobilem blad...chcialem napisac analogie zamiast
              nalogiesmile
      • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:27
        "Aha, niewierzący i antyklerykałowie zazwyczaj NIE NAPADAJĄ I NIE OBRAŻAJĄ
        wierzących i klerykałów na tym forum. Odwrotnie bywa różnie".a to dobre ktos tu
        sie kleju nawachal albo bral kompotsmile
        • adam81w Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:29
          i tak jest . zazwyczaj zaden ateista nie atakuje personalnie , osobiscie innego
          uzytkownika forum . ty to robisz nagminnie tutaj.
          • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:30
            co z tego ze nie atakujesz ad personam skoro twoje wypowiedzi uwlaczaja ludziej
            inteligencji?smile
            • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:33
              pamietam kiedys jak pod tekstem ze "jan pawel II to morderca z tatr" (ten tekst
              ukazal sie na waszym forum,)napisales ze to dobry tekst.....czym nie wystawiasz
              sobie nawet swiadectwa niegodziwosci ale debilizmu...zaprzeczysz moze??smile
              • adam81w Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:40
                a pamietasz o czym to byl tekst czy pamietasz tylko tytul ?
                • rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:48
                  pamietam dobrze,i nadal podtrzymuje swoje zdanie,trzymaj sie cieplo adamie ide
                  spac pozdrow kolegow z zawierciasmile
                  • adam81w Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:52
                    to straszne jak ja wytrzymam tak zle zdanie na swoj temat kogos tak zacnego jak
                    ty smile . powiem ci tylko ze za debilizm to ja sam uznaje sluchanie papieza .

• rafeal_25 Re: Pytania do admina. 28.05.06, 23:35
            dobra ide spac nie chce mi sie z wami gadac.....i pamietajcie o waszym
            credo "Szatan hard rock alleluja" trwajcie mocni w idiotyzmie!smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka