Dodaj do ulubionych

Zstąpiłem na Wasze forum

11.06.06, 23:56
Witam! Piszę tu pierwszy raz, choć zaprawdę cały czas na tym forum byłem,
jestem i będę... Oprócz tematów mało związanych ze mną (jakieś kościoły,
religie i inne wynalazki) czasem piszecie też o mnie. Postanowiłem więc
dołączyć do dyskusji i czekam na pytania.

Pozdrawiam,
BÓG
Obserwuj wątek
    • 0golone_jajka Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 00:41
      Może byś tak jakiś cudzik pierdyknął? Żeby udowodnić żeś BÓG. Taki mały forumowy cudzik. Np. żeby nasze forum dostało gwiazdkę w spisie forów, co?
      • adam81w Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 02:03
        ja poprosze 2 miliony dolarow . mnie mozna kupic no smile
        • billy.the.kid Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 09:15
          a gdzie wsadziłeś niejakiego wojtyłę, tego od tego kółka rybołowów.
          moze do wariatkowa??
          • tu_mowi_bog Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 21:49
            > a gdzie wsadziłeś niejakiego wojtyłę, tego od tego kółka rybołowów.
            > moze do wariatkowa??

Wojtyła takie życie sobie wybrał już przed urodzeniem, teraz w zaświatach
            faktycznie jest "niejakim Wojtyłą" - tu nie ma znaczenia ziemskie stanowisko i
            prestiż, a jedynie poziom duchowy. Kim będzie w następnym ziemskim wcieleniu,
            tego nie zdradzę. smile
            • ras_ajri Re: Zstąpiłem na Wasze forum 13.06.06, 02:18
              tu_mowi_bog napisał:

> > a gdzie wsadziłeś niejakiego wojtyłę, tego od tego kółka rybołowów.
              > > moze do wariatkowa??
              >
              > Wojtyła takie życie sobie wybrał już przed urodzeniem, teraz w zaświatach
              > faktycznie jest "niejakim Wojtyłą" - tu nie ma znaczenia ziemskie stanowisko i
              > prestiż, a jedynie poziom duchowy. Kim będzie w następnym ziemskim wcieleniu,
              > tego nie zdradzę. smile

JahJah, zrób żeby byl TeleRydzykiem!
        • tu_mowi_bog Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 21:57
          > ja poprosze 2 miliony dolarow . mnie mozna kupic no smile

Tylko że mnie nie można kupić, choć się niektórzy tak starają - zamiast cieszyć
          się słonecznym dniem, nudzą się w kościołach, przychlebiają się, powtarzając
          wciąż te same pieśni, modlą się do obrazów...
    • no_no Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 10:33
      tu_mowi_bog napisał:

> Witam! Piszę tu pierwszy raz, choć zaprawdę cały czas na tym forum byłem,
      > jestem i będę... Oprócz tematów mało związanych ze mną (jakieś kościoły,
      > religie i inne wynalazki) czasem piszecie też o mnie. Postanowiłem więc
      > dołączyć do dyskusji i czekam na pytania.
      >
      > Pozdrawiam,
      > BÓG
      ~~~~
      Gdy tak czasami głęboko myślę o Tobie OJCZE i zastanawiam się jaki jesteś? -
      zawsze nie wiedzieć czemu nurtuje mnie pytanie: Czy Ty Tatku aby oprócz całej
      swojej powagi, zatroskania i miłości którą nas darzysz codziennie, zsyłając
      a to wojny jakieś, kataklizmy, głód, choroby, nienawiść i śmierć, potrafisz mieć
      też poczucie humoru? Dywaguje tak sobie, że chyba tak, bo już sam fakt, że mnie
      powołałeś na ten świat, jest chyba najlepszym kawałem jaki mogłeś mi wyciąćsmile
      POZDRAWIAM CIĘ MÓJ OJCZE. KOCHAM CIĘ! MÓJ TY KAWALARZUwink

no_no - TWÓJ wyrodny syneksmile
      • wladi3 Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 14:54
        To nie Bóg zsyła śmierć , nienawiść , wojnę i grzech - wszystko to dzieła Jego
        dzieci , które wyrzekły sie Boga Który Jest Miłością i tylko Miłością !!!
        Co do tego co napisałeś o sobie - to nie jest prawdą . Bóg Ojciec - Stwórca
        świata posłał Cię na ten świat w konkretnej sprawie i bardzo Cię Kocha !
        Czasami potrzeba lat , aby to zrozumieć - więc się nie martw no_no - masz
        jeszcze dużo czasu aby poznać jak bardzo Jesteś ważny dla Boga !
        Pozdrawiam i przesyłam Tobie i pozostałym kawalarzom/dzieciom Boga/ Energię
        Miłości - mówiąc przyziemnie życzę Wam tylko Dobrze !

Kocham Cię Boże Ojcze ! Władek .

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29975
        • tu_mowi_bog Istnieję czy nie? 12.06.06, 20:57
          > Może byś tak jakiś cudzik pierdyknął?

Cuda typu objawienia Maryi itp. to nie moje dzieło. Żaden to dowód na słuszność
          chrześcijaństwa, bo...inne religie też mają swoje objawienia, tylko u Was się o
          tym milczy. I jakoś nigdy Maryja nie objawiła się np.buddyście, a Allach czy
          Mahomet katolikowi. Nie, po co mam niepotrzebnie naruszać reguły tego świata.
          Dzięki temu każdy sam może dochodzić do prawdy i ma swobodę myślenia - może
          wierzyć, że Boga nie ma i na tej bazie budować swoją wizję Wszechświata. A wizje
          ateistów są równie ciekawe jak wierzących w Absolut - i tak naprawdę...każdy ma
          rację! "Jak to możliwe? Przecież albo Bóg jest, albo nie ma?" Ale pytanie o Boga
          jest mało precyzyjne - co to znaczy Bóg? Może chodzi o inne pytanie: czy
          Inteligencja jest przypadkowym dziełem Chaosu, czy raczej Chaos jest celowym
          dziełem Inteligencji?

Mówicie "Boga nie ma" - racja. Takiego osobowego, jak go widzą religie, nie ma.
          Nie jestem też Stwórcą oddzielonym od Stworzenia - Wszechświata i żyjących w nim
          Istot. Ja JESTEM Wszechświatem, a Wy moją częścią. Wasze rozumy są częścią
          Wielkiego Rozumu.
          Mówicie "świat to chaos, przypadek" - racja. Ja tworzę Wszystko we wszystkich
          wariantach, więc wygląda to na dzieło Przypadku - jest w tym i Chaos i Porządek.
          Moją naturą jest tak samo Inteligencja jak i Przypadek. A więc Bóg jest i nie ma
          go jednocześnie. smile
      • tu_mowi_bog Re: Zstąpiłem na Wasze forum 12.06.06, 22:28
        > Czy Ty Tatku aby oprócz całej
        > swojej powagi, zatroskania i miłości którą nas darzysz codziennie, zsyłając
        > a to wojny jakieś, kataklizmy, głód, choroby, nienawiść i śmierć, potrafisz
        > mieć też poczucie humoru?

Nieszczęścia to też jakieś doświadczenia. Kto powiedział, że muszę być "dobry"
        (w Waszym rozumieniu)? Jestem jaki jestem. Jam jest "dobrem" i "złem", alfą i
        omegą. Wy jesteście moją częścią, a więc i moimi rękami na tej planecie - jak
        sobie pościelecie, tak się wyśpicie.

Czy mam poczucie humoru? Pewna książka sprzed kilku tysięcy lat przedstawia mnie
        jako osobę, która potrafi się gniewać, obrazić, a nawet jest zawiedziona swoim
        dziełem (tak jakby nie była wszechmocna i wszechwiedząca). Typowo ludzkie,
        infantylne wyobrażenie. Nawet ludzie na pewnym poziomie duchowym nie są już w
        stanie się obrazić, a co dopiero Istota Doskonała.
        W pewnym sensie jednak mam poczucie humoru i inne emocje - poprzez Was, bo Wasze
        umysły są częścią mojego Wszechumysłu.
        • kirkegor Re: Zstąpiłem na Wasze forum 13.06.06, 01:19
          a moze bys zstapil rowniez na forum siostrzane??
          pewnie i tak bys dostal bana... ale wiesz, chociaz jeden posciksmile

zeby bylo widac ze jestes wszechmocnysmile

a tak btw:
          nie pasujesz do wyobrazen o Tobie...
          no to sru na kolana i teraz Ty sie do nas modlwink

nie rozumiesz??

jak to... Kto mieczem, ten mieczembig_grin
          pozdr
    • ras_ajri Re: Zstąpiłem na Wasze forum 13.06.06, 02:17
      elo. Fajne, ale spoko, wiesz. No ksywka wypas. Ale taka trochę mnie może kiedyś
      wqrzyć. JahJah chyba z ciebie nie jest smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka