lliberte 03.10.06, 09:32 Za nazwanie Cię hipokrytą.Znowu w porę nie zauważyłem,że to troll. Najwyższy czas przestać pisać,niestety starzeję się. Powodzenia Andrzeju,nie mam do Ciebie żalu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacktheripper1 Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 10:18 najpierw napyskowałeś grgkh a teraz kociakowi........o ku....wa ale mam polewkę proszę państwo lliberte to encyklopedyczna definicja i duchowa kwintesencja słowa "MUŁ" Odpowiedz Link
grgkh Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 11:55 Ludzie są omylni. I nie ma w tym niczego niezwykłego. Tylko takie dzieci jak Jacusie tego nie wiedzą. Jacuś pewnie nie zna zasad czytania i analizowania tekstów przez ludzki mózg. A więc parę słow na ten temat. Wystarczy, że początki i końce wyrazów z grubsza zgadzają się, a w środku mogą być poprzestawiane i pozmieniane litery, a mimo to tekst zostanie poprawnie zinterpretowany. Pod tym względem mózg ludzki działa kontekstowo i drobne niezgodności automatycznie koryguje i odrzuca, co prowadzi czasem do odmiennego od zakładanego zinterpretowania sensu. Tacy jesteśmy. Ale właśnie dzięki temu możemy spontanicznie tworzyć NOWE i prześlizgiwać się sprawnie i szybko nad różnicami, które nie powinny nas absorbować zbędnymi procesami myślowymi. Odpowiedz Link
rafeal_25 Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 12:01 Ja może powtórze to co napisałem wczoraj a co atei-cenzura skasowała,cieszy mnie to panie grgkh że Prawo i Sprawiedliwość już niedługo skuje wam mordy i zrobi w polse pożądek.A Jacuś ma rację bo to wy jesteście degeneratami. Odpowiedz Link
grgkh Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 12:19 Wandale, Hunowie i inne "dzikusy" skasowały kiedyś wielkie imperium rzymskie. Nie znaczy to, że byli od Rzymian lepsi. Dociera to do Twojej ciasnej mózgownicy? O Wandalach już nikt niemal nie pamięta, ale o Rzymie - owszem. Wszyscy kiedyś umrzemy - Ciebie też to, aniołku, czeka. Odchodząc na zawsze, w niebyt zakończysz gromadzenie dokonań w swej kartotece. Będzie ona MARTWA. Odejdę i ja. Moja też będzie martwa. Czym więc mam się martwić teraz? Z czego Ty więc tak naiwnie i głupiutko się cieszysz? Historia, jeśli w ogóle jeszcze jakaś ludzka będzie, spojrzy na nasze czasy z politowaniem. Zaduma się nad prymitywizmem Jacusiów i Aniołków, i zaliczy je do chłamu. I to Cię na końcu czeka - niebyt i pogarda dla Twoich dokonań. A ja dla siebie widzę trochę lepszą przyszłość, bo stoję po jasnej stronie mocy. Może kiedyś ona ostatecznie zwycięży? A jeśli nie, to i tak będzie mi to obojętne, bo już mnie nie będzie tutaj ani nigdzie. Ale muszę Ci się zwierzyć, że... mam dużą satysfakcję, gdy dokładnie teraz widzę jak się miotacie w swej bezsilnej nienawiści. Kamraci Boga. Warci siebie. Taka jest ta wasza religia i tacy jesteście Wy. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 19:46 Ryszardzie! Ja o nic się nie gniewam. Cenię sobie Twoje wypowiedzi na forum. Masz jedną wadę według mnie, zbyt poważnie podchodzisz do tego, jesteś zbyt szczery. Cecha bardzo chwalebna, ale w życiu prywatnym, nie na forum. Przecież powinieneś sam się z tego pośmiać, ja bym tak zareagował na Twoim miejscu, dałem się zwieść trollom, podszyli się pod nicki, nie zauważyłeś, jest powód do śmiechu, a Ty się przejmujesz. Nie rozumiem tego. Ja potrafię śmiać się z kogoś ale i z siebie też. Grunt do dobre poczucie humoru, bardzo ułatwia zycie, a tego Tobie brak i powinieneś to zmienić jak najprędzej. Dobry żart jest tynfa wart, jak mówi przysłowie i na takiego tynfa zasłużyli ci, co im się to udało. Styl pisania grgkh, a także i mój, jest nie do podrobienia łatwego, nie wystarczy nicka przerobić. Odpowiedz Link
lliberte Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 20:53 kociak40 napisał: > Ryszardzie! > > Ja o nic się nie gniewam. Cenię sobie Twoje wypowiedzi na forum. > Masz jedną wadę według mnie, zbyt poważnie podchodzisz do tego, jesteś zbyt > szczery. Cecha bardzo chwalebna, ale w życiu prywatnym, nie na forum. > Przecież powinieneś sam się z tego pośmiać, ja bym tak zareagował na Twoim > miejscu, dałem się zwieść trollom, podszyli się pod nicki, nie zauważyłeś, > jest powód do śmiechu, a Ty się przejmujesz. Nie rozumiem tego. Ja potrafię > śmiać się z kogoś ale i z siebie też. Grunt do dobre poczucie humoru, bardzo > ułatwia zycie, a tego Tobie brak i powinieneś to zmienić jak najprędzej. Dobry > żart jest tynfa wart, jak mówi przysłowie i na takiego tynfa zasłużyli ci, co > im się to udało. Styl pisania grgkh, a także i mój, jest nie do podrobienia > łatwego, nie wystarczy nicka przerobić. Nikt nie jest doskonały,miejsce doskonałości jest w muzeum. Nie był to żart,sam lubię żartować.Sam się do tego przyznałem i nie musiałeś tego tak eksponować.Nie wiesz wszystkiego,dlaczego tak jest a ja nie chciałem się z tego tłumaczyć. Widzę faktycznie bardzo źle,jestem po operacji obu oczu. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 21:19 Jak "eksponowałem" nie wiedziałem, że to TY. Jeśli żle to odebrałeś, to przepraszam, nigdy nie chcę świadomie nikomu robić przykrości, wybacz. Fakt, ze względu na chorobę, o której piszesz, tłumaczy to wszystko, trudno na monitorze dostrzec różnicę z kropki. Zarzucasz mi, że nie podejmuję z Tobą tematów, co jak co, ale dyskusja z Tobą jest dla mnie przyjemnością i jestem do niej gotów. Oczywiście w temacie - religia, na forum, na każdy inny temat (o ile sprostam) prywatnie. Proszę Cię więc, otwórz nowy temat do dyskusji, (pod nickiem obecnym, abym wiedział) a ja natychmiast włączę się do niej, o ile chcesz. Szczera, konstruktywna dyskusja jest dobra. Odpowiedz Link
wympiel1 Re: Przepraszam kociak40 05.01.07, 11:07 Forum dla wszystkich, chyba nie musi być w stylu "wychodka", do ktorego może wchodzić kto chce i robić co chce? Czy nie można wprowadzć blokady automatycznej dla tych co chcą pisać według listy jaka była uzupełniana przez chętnych uczestników? Wprowadzić możliwość pisania dla nich, nowi muszą się zadeklarować, jeśli robią celowe "żarty" i chcą szkodzić na forum, będą usuwai z listy. Demokracja, czyli wolność pisania co się chce, nie musi oznaczać, że każdy może kiedy chce, wsadzić "łeb" i napluć, przestawiać celowo posty, podszywać się pod nicki. Tacy nie chcą dyskusji tylko destrukcji tego forum. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 19:53 Rysiu!!! Ty jak w tej piosence - "pojawiasz sie i znikasz,i znikasz,i znikasz....." Odpowiedz Link
kociak40 Re: Przepraszam kociak40 03.10.06, 20:06 wanda43 napisała: > Rysiu!!! > Ty jak w tej piosence - "pojawiasz sie i znikasz,i znikasz,i znikasz....." Ryszard jest w lepszej sytuacji, może zmienić nicka i jakby "życie" (na forum) zaczynał od nowa. Dla mnie jest to niemożliwe, zmienię nicka, niestety, stylu pisania zmienić nie umiem, przynajmniej nie wytrzymałbym dłużej, każdy "w mig" wiedziałby kto to. Odpowiedz Link