Gość: Dzastii IP: *.lomza.vectranet.pl 08.09.09, 22:03 Witam lecę z koleżanką na urlopik właśnie tam, czy ktoś wybiera się z tego własnie biura do tego holelu?? o i wylatuję z warszawy. pozdrawiam, czekam na wiadomości no i dozobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-w-cia5 Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours 08.09.09, 22:42 Wylot z Wawy 17.09.09 o 8:30 :) mamy nadzieje ze ktos leci z Polski z nami do tego hotelu :) piszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.09, 21:34 nigdy w życiu więcej tego hotelu!!!!ludzie,czy wy nie czytacie opinii,sugerujecie się cenami,a proszę mi wierzyc,ze wrócicie niesamowicie rozczarowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.centertel.pl 15.09.09, 17:34 Jade drugi raz do tego hotelu bo jestem z niego bardzo zadowolona. nie jestem osoba bardzo wymagajaca ale wszystko musi byc w jak najlepszym pozadku dlatego nie wiem co inni chca od tego hotelu!!! jesli ktos ma wielkie wymaganie to niech jedzie do hotelu o 5* i nie za tak male pieniadze tylko niech wybiera juz cos kolo 3 tys i wtedy bedzie oferte godna siebie. moi znajomi tez byli w tym hotelu i nikt nie mowil ze bylo az tak strasznie jak co niektore osoby sie wypowiadaja. fakt z jedzeniem byl maly problem ale jak ja bylam rok temu, znojomi bedacy w sierpniu mowili ze wszystko bylo super nawet to jedzenie:) ja polecam ten hotelik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-w-cia5 Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours 09.09.09, 21:40 Opinie są rózne :) i czytałam wiele na TAK :) a wyjdzie w praktyce :) pytanie czy ktos leci tego dnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.chello.pl 10.09.09, 17:51 Lecimy, nie będziecie dziewczyny same. Nigdy wszystkim nie dogodzisz więc nie ma się tym co sugerować!! Mam nadzieję, że nie będziemy żałować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzastii Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 09:14 no to super do miłego zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: 81.15.151.* 18.09.09, 12:25 Witam, Czy ktos leci w październiku??widziałam opinie sierpnionwe ze hotel został zamknięty???!!! , że zmienial nazwę itp. itd.. dajcie znac po powrocie jak było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.gdynia.mm.pl 18.09.09, 13:22 WROCILEM WLASNIE Z HOTELU BYBLOS BARDZO FAJNY HOTEL CZYSTO CODZIENNIE SPRZATANE POKOJE LADNY BASEN JEDZENIE OK OGOLNE WRAZENIE DOBRE BLISKO PLAZY JAKIES 10 MINUT Z BUTA I JEST LADNA PLAZA.POLECAM HOTELIK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.tvgawex.pl 25.09.09, 12:28 Witam!!! Walsnie wrocilam z "wspanialych" wakcji w hotelu byblos i jesli ktos wybiera sie do tego hotelu i ma wykupione ubezpieczenie od rezygnacji to niech jak najszybciej rezygnuje. hotel jest wielka porazka. nie ma tam nic- jedzenie zimnei przez caly tydzien to samo to co zostalo z obidu przerabiali na kolacje, jedynie sniadania byly w miare a tez caly czas to samo. jesli chodzi o owoce to byl tylko arbuz podzielonyna czesci i nic wiecej. obsluga za wszysko by chciala kase z nawet jak dostana to i tak nic fajnego nie zrobia. wino, piwo, soki podawane byly w tych samych szklankach( lekko przeplukanych). wino to takie jak pija zule pod sklepem njtansze, piwo 0,2 ma 0,5% i mozna na raz wziac tylko 2 szklanki wiec jak kts jest piwoszem to najlepiej jak by siedziala prz "barze" caly czas. pokoje duze ale jeszcze na maxa zacofane- wystruj babciny:)goraca woda leci tylko o 6 rana jak jeszcze wszyscy spia potem to mozna kapac sie tylko w letniej. po pokoju chodza mrowki male i duuuuze , pajaki i inee dziwne robale. basen maly, brudny z bardzo zimna woda. z tego co slyszlam to przed nami byly osoby ktore przez kilka dni nie mialy co jesc poniewaz obsluga chygba protestowla nie mieli zadnych atrakcji itd w sumie ja przez tydzien nie widzialam animatora i nie ma zadnych rozrywek- jedynie muzyka ktora leciala przez cly dzien i jak ktos chcial to wieczerem mogl porosic aby obsluga przyniosla mu szisze do palenia ale kazdy wkladal w usta ten sam wezyk. do morza dochodzi sie prze jakkeis pole gdzie mozna natknac sie na n odchody konskie lub wielbladzie, innej drogi za bardzi nie ma- chyba ze ktos chce na palze isc prze pol godziny. ja szybkim tempem idac przez to pole doszlam do plazy w 9 minut. jesli ktos podjedzie wiczorem do tego hotelu to z zewnatrz moze mu sie spodobac ale to tylko przez chwile bedzie takie uczucie. taksowkarze ktorzy jezdza czasmi nie wiedzieli co to za hotel byblos i trzeba bylo im mowic nazwe hotelu na przeciwko wiec chyba to tez mowi duzo skoro taxowkarze niwiedza o tym hotelu. niby ma on 4* a lokalne 3* ale jak na moje to powiniem miec max 2* bo ten hotel na przeciwko ma 3* a jest tam bajka - wiem bo bylam tam rozmienic pieniadze bo nasz " wspanialy " hotel tylko rano mial zeby zamienic euro na dinary. jak raz wymienilam 100euro kolo 11 to ludzie za mna nie mieli juz szansy. okolica jest tez beznadzijena jest tylko stara i nowa medina do nowej mozna jechac o kazdej porze ale do staraj lepiej tylko w dzien poniewaz chodza tam tylko tubylcy zadnych obcokracjowcow i podchodza do ludzi i proponuja ( tak jak mi i chopakowi) kakaine trawke i inne. dzienica staraj mediny jest straszna. ciesze sie ze bylam tam tylko tydzien bo ludzi ktorzy jeszcze zostali ttydzien oddali by wszystko by wyjechac i pogoda tez byla w kratke. jedyne co mi sie podobalo to chlopak ktory organizowala wycieczki rejsy statkiem, wyjazdy na qadach i cos jeszcze- mozna skozystac i dogadac sie z nim bo wszystko rozumie i w miare dobrze mowi po polsku a nazywa sie alladyn:) i co najawazniejsze!!!!!! nie wkladajcie nic do sejfu bo nawet z sejfu potafia krasc- bo ukradli znajomym tam poznanym 150 dolarow lancusze, kolczyki i nikt do tego sie nie przyznal twierdzac ze nic takiego nie mialo miejsca. a co do sprzataczki to byla oki nic nie ukrala nawrt jak nie zostawlismy jej kaski ale tylko scilila lozko a raz na tydzien przetarla podloge wilgotnym mopem i to tez tylko tak od wejcia od wejcia na balkon czylki w lini prostej. sorry za bledy ale jak ktos bedzie chcial to dojdzie do tego co napisalam i nie wiem jak ktos moze chwalic ten hotel!!!!!! nie polecam nikomu nawet wrogowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: 81.15.151.* 25.09.09, 14:44 Hmmm no tak... tez tam lece i troche się obawiam, jednak nie oczekuję cudów bo wyjazd kupiłam po mocno promocyjnej cenie... wiec nie oczekuje cudów. Możesz mi jeszcze powiedziac czy plaża jest czysta?? i jak temperatura we wrzesniu?? powiedz proszę czy sa suszarki w pokojach i czy rzeczywiście tak bardzo słychać dyskotekę?? Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours 25.09.09, 14:53 e tam :) ja lece w pazdzierniku, zabieram kilka kg dobrego humoru wiec bedzie swietnie .. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: 17.09 Hotel Byblos biuro Select Tours IP: *.enion.pl 29.09.09, 13:28 Dyskusja na temat rtego hotelu toczyla sie w temacie hammamet resort i ludzie mocno go krytykowali, a co wiecej triada w koncu zabrala stamtad swoich klientow ze wzgledu na skargi. bylem jedna z osob ktorej zmienili hotel i ciesze sie bardzo bo wg jednej zaufanej osoby ten hotel to jedna wielkka porazka Odpowiedz Link Zgłoś