fajnytulup1960 21.09.09, 21:32 Jakie są naprawdę warunki sanitarne w tym hotelu, czytam różne opinie na ten temat? Ile kosztuje wypożyczenie telewizora? Czy w pobliżu hotelu są jakieś sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: hotel Saadia IP: *.tvgawex.pl 21.09.09, 22:49 W hotelu jest jeden sklep z pamiątkami a reszta to do miasta. Co do warunków to tak. Hotel 3* w Tunezji to jak 2* w Polsce. Trzeba przyznać, że porządek jest i pokoje oraz hotel utrzymany w czystości jednak szaleństw nie ma :) Pierwsze dla mnie to był szok, ale bardzo szybko się przyzwyczaiłam i wróciłam po roku. Co do telewizora to nie wiem bo jechałam na wakacje żeby wypocząć i dobrze się bawić więc nawet nie miałam na niego czasu. Rano ok. 8, 9 szłam na śniadanie później cały dzień basen, plaża i rozrywki organizowane przez animatorów i wracało się do pokoju po północy więc nikt nie miał zamiaru jeszcze tv oglądać :D Nie było czasu i nawet chęci ;) Wiem tylko, że mają TV Polonia :D Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
paris26 Re: hotel Saadia 30.10.09, 13:10 Wypozyczenie telewizora to koszt 5 dinarow za dzien. Warunki hotelowe jak na 3 gwiazdki tunezyjskie sa ba prawde dobre. Co do sklepow to oprocz hotelowego w poblizu hotelu jest rowniez sklep "miami" oraz miasteczko Sahlin oddalone jakies 20 minut spacerkiem gdzie mozna zapopatrzyc sie wz wszysrko co nam jest niezbedne.Powdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva31 Re: hotel Saadia IP: *.nat.tvk.wroc.pl 30.10.09, 16:58 Mam już zaklepane wakacje 2010 w tym hotelu z Sun Funa! Już się cieszę.Interesuje mnie jeszcze ile kosztuje przejazd z Monastiru do Hammametu-czy jechać taxi ,czy pociągiem? Jadę w lipcu z Wrocławia.Może ktoś się przyłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
paris26 Re: hotel Saadia 30.10.09, 17:33 Przejazd z Monastiru do Hammametu taksowka to dosc drogie polaczenie.Najlepiej na tej trasie pojechac tzw.louage tzn.taksi wieloosobowa ktora rusza jak zbierze sie 8 osob. odjezdza on z glownych stacji louagy a koszt to okolo 6 dinarow w jedna strone. Odpowiedz Link Zgłoś
dabrovski Re: hotel Saadia 03.02.17, 20:06 Najlepsza telewizja interaktywna w hotelu. Firma, która spełni oczekiwania -> merizon.eu Odpowiedz Link Zgłoś