agoosiaa 02.01.10, 16:08 Co o nim sądzicie?? w opisie 3 gwiazdki, ale też polecany..chodzi nam o wyjazd z dziećmi od 2 do 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annodomini1978 Re: hotel Houda Golf&Beach Club 20.01.10, 17:42 My byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku z 5 latkiem. Ogólnie byliśmy zadowoleni. Jak na 3 gwiazdki całkiem nieźle. Pokoje skromne, w większości z balkonami, my porozmowie w recepcji dostaliśmy na parterze, blisko basenu i blisko plaży. Plaża tuż przy hotelu, fajne baseny, dla dzieci zjeżdżalnie. Brak polskiego animatora dla mojego malucha był minusem, ale animacje dla dzieci o.k. DLa dorosłych też. Jedzenie trochę monotonne, ale nigdy nie chodziliśmy głodni. Dla mnie jedynym minusem była średnia dbałość o czystość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel Houda Golf&Beach Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:02 Jadę tam 29 lipca z mężem i córcią 8-latką. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
sally30 Re: hotel Houda Golf&Beach Club 21.07.10, 17:46 Ja tez wylatyje 29 z mezem i 9 letnim synem. Wylatujemy z Poznania. Wiec pewnie sie spotkamy w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś