Dodaj do ulubionych

caribbhean world Gamarth

IP: *.rzeszow.mm.pl 21.02.10, 20:26
CARIBBEAN WORLD Gamarth - trochę poszperałem na stronach francuskich, opinie
różne. Może jakaś bratnia dusza coś podpowie na temat tego hotelu, dzięki
Obserwuj wątek
    • mprz2010 Re: caribbhean world Gamarth 23.02.10, 20:23
      Nikt nic nie wie?
    • lila47 Re: caribbhean world Gamarth 28.02.10, 10:12
      oasis ma ten hotel po raz pierwszy i nikt nic nie wie.Do tej pory miały go
      podobno tylko niemieckie biura.Konsultantka namówiła mnie na caribbhean world
      borj cedria,podobno blizej do Tunisu.Też miałam chęć na ten hotel.A ze opinie sa
      różne to normalne.Trzeba pamiętać ze się nie jest w Europie.Ja jadę już 5 raz do
      Tunezji,ale pierwszy raz w kwietniu.
      pozdrawiam
      • mprz2010 Re: caribbhean world Gamarth 01.03.10, 21:44
        dzięki za odpowiedź. Dla mnie to też będzie 4 wyjazd. W zasadzie celowo biorę
        pod uwagę Gammarth : bliżej Tunisu, nieco dalej od zatoki, pokoje rodzinne (tzn
        2 łączone pokoje, a w cedria wyczytałem że są łózka piętrowe wstawiane do 1
        pokoju)i mało naszych rodaków. Byłem w tamtym roku w hotelu 3* ale wszystko było
        pod francuzów i było naprawdę super. Wcześniej bylismy w hotelach 4* i 5* i
        wcale nie było lepiej, powiedziałbym że pod wieloma względami na minus. Jerdnym
        z minusów byli niestety nasi rodacy, których narzekań, ochlajstwa miałem
        naprawdę dość. Oczywiście nie dotyczyło to wszystkich których poznalismy,
        dlatego momomo że lubie przebywać w towarzystwie to w Tunezji wystarczy mi
        skromna grupa naszych rodaków. Może wcześniej miałem pecha i źle trafiłem. Może
        masz trochę szczegółowych informacji nt. cedria?, zawsze przecież mozna zmienić plan
      • Gość: mmonisssss do lila47 IP: 213.17.245.* 08.03.10, 10:32
        witaj. wiesz cos na temat tego hotelu co sie wybierasz? ja mam też wycieczke do
        tego hotelu ale strasznie mało o nim znalazłam w sieci. może możesz podzielic
        sie ze mną opiniami jakie wyczytałaś. tez mam wycieczke w oasis. z góry dziękuję.
        • lila47 Re: do lila47 08.03.10, 10:55
          wiem tylko tyle,co znalazlam w sieci
          www.booking.com/hotel/tn/club-caribbean-world-borj-cedria.pl.htm
          recenzje-hoteli.invia.pl/tunezja/borj-cedria/
          www.oasistours.com.pl/oferta_7F201C67BEDCC3E52F_7A0C216DCF_CARIBBEAN_WORLD_BORJ_CEDRIA_OASIS_FUN_CLUB_Tunezja_Borj_Cedria_Tunezja.html
          www.easygo.pl/opinie/tunezja/caribbean-world-borj-cedria-eb1.html
          pozdrawiam
          • Gość: mmonisssss Re: do lila47 IP: 213.17.245.* 08.03.10, 11:57
            dziękuje bardzo....nie dużo tego ale zawsze coś..:-)
            informują na stronach biura podróży że animacje są w wysokim sezonie tzn od 15
            czerwca....a na youtubie znalazłam filmiki z kwietnia i maja i wyszło na to że
            sa tez tajakby przed i po sezonie. ciekawa jestam jak to naprawdę jest . mam do
            coebie proźbe jak wrócisz daj mi prosze znać jak to jest ztymi animacjami. my
            jedziemy z 2 dzieci i nie ukrywam że zalezy mi na tym by były animacje. pozdrawiam
            • chopinka Re: do lila47 09.03.10, 22:20
              Hotel oki, ale okolica beznadziejna, same hotele... Mozna się
              zanudzić. Wybierz sobie Sousse.
    • lila47 Re: caribbhean world Gamarth 02.03.10, 14:00
      Tu jest trochę opini
      recenzje-hoteli.invia.pl/tunezja/borj-cedria/
      Ja już lecę 1 kwietnia,ewentualnie mogę się odezwać.Ale odczucia każdego są
      inne.Też przestałam brać droższe hotele,bo przeważnie byłam rozczarowana na
      minus,przy tańszych hotelach wiem,ze nie mogę mieć wygórowanych wymagań i
      dlategto rozczarowuję się ,ale na plus.Kiedyś opłaciłam pokój z widokiem na
      morze i morze widziałam ale wtedy jak sie mocno wychylilam z balkonu.A tak jak
      jest pokój nie taki jak trzeba to zawsze za 10 dolarów dadza coś innego.
      Ostatnio jeżdże poza sezonem i nie mam tego problemu.Dlatego opinie też są rózne
      w zależności od tego ,kto w jakim miesiącu był i na co się nastawia.Dla mnie
      osobiscie dużym minusem w tym hotelu będzie brak krytego basenu.Ale mam zamiar
      chodzić na basen do hotelu z tej samej sieci Medi Sea. Sprawdziłam na mapie
      satelitarnej jest niedaleko i też Oasisu. OASIS ma najtańszą Tunezję.
      Pozdrawiam.
      • mprz2010 Re: caribbhean world Gamarth 04.03.10, 19:07
        Miałem przerwę na forum - ...praca, trzeba zarobić na wyjazd.
        Byłoby super, gdybyś po przyjeździe podzieliła się informacją. Ja planuję
        sierpień, muszę zaczekać na dzieci, choć osobiście też ruszyłbym poza sezonem,
        uwielbiam zwiedzać a nie tylko leżeć na plaży.
        Będę wdzięczny za informacje : czy są pokoje rodzinne (2 połączone pokoje,
        chociaż na urlopie odrobina luzu od dzieci), jak z napojami (dystrybutory, czy
        trzeba liczyć na humor barmana, szklanki, czy kubki myte po 20 razy (to raczej w
        obawie o dzieci, bo ja przeżyję), jak z leżakami - będzie walka czy jest ich
        wystarczająco, czyli generalnie opis wg. Ciebie Hotelu. O resztę się nie martwię
        bo umiemy zwiedzać na własną rękę. z góry dziękuję i życzę super udanego wypoczynku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka