Dodaj do ulubionych

Internet w hotelu Medi Sea

IP: 109.243.115.* 31.03.10, 22:31
hej, orientujecie sie moze jak wyglada sprawa bezprzewodowego
internetu w hotelu medi sea? czy da rade gdzies z niego skorzystac?
(w recepcji, na basenie czy w pokoju?). Prosze o info, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pocharatek Re: Internet w hotelu Medi Sea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 12:40
      a po co ci internet na wczasach? nie wystarczy słońce, plaża, kąpiele, spacery,
      wycieczki i drinki? ...dziwne. tez się tam wybieram i nie sądzę żeby było tam
      WI-FI, ewentualnie będzie możliwość skorzystania na miejscu z jakiegoś
      stanowiska z komputerem, ale nie polecam, pieniądze koszmarne - jakieś 6pln na
      0,5h w przeliczeniu, a szybkość ...no cóż może uda ci się przez ten czas
      otworzyć skrzynkę :)
    • miki3211 Re: Internet w hotelu Medi Sea 08.04.10, 12:00
      Na lewo od recepcji jest kącik z komputerami, z możliwością skorzystania z internetu. Płaci się w recepcji. Nie wiem jakiej wielkości są to pieniądze, ale hotele zdzierają za tego typu usługę baaardzo!! Co do wi-fi, to nie mam pojęcia, ale wątpię, by była taka możliwość.
      • Gość: mimi Re: Internet w hotelu Medi Sea IP: *.100.211.91.static.bait.pl 09.04.10, 10:16
        ktoś wybiera się tam pod koniec kwietnia?
        • Gość: mateusz Re: Internet w hotelu Medi Sea IP: 188.33.25.* 09.04.10, 10:38

mimi, ja lece 29.04 z Poznania na tydzien (wraz z 3os. grupa
          towarzyszek;d), mam nadzieje, ze spoko bedzie.

pare watkow nizej ludzie pisali, ze tez leca w tym czasie, takze
          sporo nas (Polakow) tam bedzie.

Pozdrawiam.
          • Gość: pocharatek Re: Internet w hotelu Medi Sea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.10, 11:29
            Hej! Raczej będą tam sami Polacy i ja też w tym terminie, wylot 29.04 z Warszawy
            na 2 tyg. No i doszły do mnie przecieki, że będzie tam Halinka ze Zdzichem z
            wątku "Radio Maryja w Tunezji" :) Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka