hussaa-24 13.04.10, 05:07 Nazywa się Wajdi Zrelli,posługuje się drugim imieniem Hussam,często pisze na stonach internetowych jak: Fotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzia2 Re: Czy zna ktoś może jego??? 15.04.10, 10:21 Witaj.ja znam Joe.poznałam go w hotelu samara,był tam animatorem tak mnie zakręcił że z nim jestem do dziś.super ciepły kochany czuły mój mężczyzna jaki przystojniak byłam u niego miesiąc temu tydzień poznałam całą rodzinę są super ludźmi teraz w przyszły czwartek lecę do niego.mam pytanie czy któraś z was wie czy arabowi ciężko jest załatwić wizę do polski jakie koszta jakie papiery są do tego potrzebne.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hussaa-2 Re: Czy zna ktoś może jego??? 17.04.10, 23:05 Pewnie,że cięzko oni chca sie tu dostac do nas do europy poniewaz tam dla nich nich przyszłosci,czy ty go dobrze znasz ????? wierzysz mu w 100% zastanów sie dwa razy jezeli załatwisz mu zaproszenie wiedz o tym ze ponoszisz za niego pelna odpowiedzialnosc...a jak on w czasi zaproszenia wyjedzie z Polski lub na czas nie wroci do tunezji to sporo za to zapłacisz,chodzi mi tu o urzędowe sprawy. Jeżeli jest to ten sam męzczyzna to uwazaj bo ze mna tez do tej pory utrzymoje kontakt odpowiedz jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
hussaa-2 Re: Czy zna ktoś może jego??? 17.04.10, 23:10 Co do kosztów sa to mega pieniadze papiery muszisz miec tak dobre podstawy zeby go zaproszisz zeby ambasada zgodzila sie na to , wiedz to ze jezeli wystapisz z papierami o zaproszenie do niego, a ambasada sie nie zgodzi i nie dostanie on wizy to zamkniesz mu droge przyjazdu do polski na 5 lat ...... Odpowiedz Link Zgłoś
hussaa-24 Re: Czy zna ktoś może jego??? 18.04.10, 01:08 poczytaj sobie jeszcze to: noemi-niewierzmuzulmanom.blogspot.com/2009/05/natura-kobiety-wdepniecie-w-islam.html Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka co ty k....! 20.04.10, 23:05 z choinki sie urwalas? wierzyc mi sie nie chce, ze to prawda co piszesz. Poczytaj sobie troche postow i palnij sie w leb. Bo juz inaczej nie moge tego ujac hahahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
hussaa-2 Re: co ty k....! 26.04.10, 12:35 Własnie, ze wiem co pisze, o ile przezyłas to na własnej skórze to bedziesz wiedziała o czym mowie,a jak nie to nic nie straciłas i bardzo dobrze....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka Re: co ty k....!pomylka, to do panny bodzio 26.04.10, 23:35 bardzo przepraszam, moja wypowiedz powinna sie ukazac pod tekstem tej bodzio czy jakos tak. Raczej po twojej str jestem. A ze mna to juz zupelnie inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
hussaa-2 Re: co ty k....!pomylka, to do panny bodzio 07.05.10, 16:53 spoko nie ma sprawy , po prostu nie które dziewczyny trzeba uświadamiać, ale one wcale nie chcą słuchać przed spotkaniem, bo myślą ze ten ich jest jedyny... Odpowiedz Link Zgłoś
sylkora Re: Czy zna ktoś może jego??? 23.05.10, 18:38 A ten Joe to nie nazywa się przypadkiem Wajdi Ben Ali i obchodzi urodziny 26 czerwca?? Odpowiedz Link Zgłoś
muszka.o Re: Czy zna ktoś może jego??? 05.07.10, 10:39 czy ktoś ma namiary na tunezyjczyka Marwen Yacoubi.piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
2viktoria Re: Czy zna ktoś może jego??? 05.07.10, 23:18 a czy ma ktos namiary na TOTO Z BOUSTENA ? Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka Re: Czy zna ktoś może jego??? 06.07.10, 17:59 lol, a czy nie byloby lepiej rozpoczac nowe watki z nowymi imieniami, dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś