wieslawawie 29.04.10, 19:03 Czy ktoś zamawiał wycieczki w tym biurze już z Polski ? Jak to wygląda technicznie (wpłata pieniędzy ) na konto , w walucie Jeszcze nigdy tak nie robiłam a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta Re: sahel voyagel IP: 109.200.80.* 29.04.10, 22:06 Ja tak robiłam w ubiegłym roku. Wpłata na konto w złotówkach- dostajesz mail z kwotą. A potem oczekiwanie na potwierdzającego SMSa, czy wycieczka jest aktualna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyteg Re: sahel voyagel IP: 193.108.194.* 30.04.10, 12:13 ja zarezerwowałem wycieczkę będąc jeszcze w Polsce - emailem zapłaciłem na miejscu dinarami po tym, gdy zająłem miejsce wygodnie w jepp'ie jadac w kierunku meczetu w Kairuan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: sahel voyagel IP: *.stat.gov.pl 10.05.10, 12:08 Ja tak chcę zrobić.Zarezewować w Polsce 2 wycieczki (właściwie juz to zrobiłam) Zapłacić przelewem w Polsce złotówkami jeszcze przed wyjazdem. wiem że to trochę ryzykowne ale nie muszę kupować i wozić kasy (za trzy osoby to trochę jest. kontaktowałam się mailowo z biurem w sprawie przelicznika waluty i wiem że należy korzystać z tabeli B kursów NBP.(oczywiście kurs w dniu przelewu) Odpowiedz Link Zgłoś