Gość: and-solar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 12:33 Wrócilismy z hotelu Abir Djerba moge udzielic jakis info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Abir Hotel Djerba IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.08.10, 09:21 czesc and-solar, za 2 tyg jade z chlopakiem wlasnie do tego hotelu i mam pytanie co do kosztów wycieczek fakult. interesują mnie(w szczegolnosci)na sahare i jakas objazdowka, może zwrocilas uwagę czy jest drogo? oraz czy warto korzystac z biur lokalnych czy raczej jest niebezpiecznie? i moze pamietasz jaki jest aktualny przelicznik dinara na euro/Usd, i czy oplaca sie wziac i euro i usd czy wystarczy samo euro (dodam ze wykupilismy opcje all incl) z gory bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and-solar Re: Abir Hotel Djerba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 10:02 Witam sahara z djerby ok 150 dinarów a objazdówka wysypy 30-40 dinarów lokalne biura moga byc , 1 dolar to 1.4 dinara a 1 euro to 1,85 dinara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Abir Hotel Djerba IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.08.10, 20:38 Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze pytanie odnośnie tych wycieczek. Jest coś co mogła byś polecić ? Ta wycieczka na Sahare to jest dwu dniowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and-solar Re: Abir Hotel Djerba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 17:51 sahara jest jedno i dwu dniowa do wyboru , polecam na dwu dniową i to jest napewno najciekawsza wycieczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Abir Hotel Djerba IP: 80.50.13.* 10.08.10, 09:07 Dziękuję bardzo:) chyba wlasnie udamy sie na ta dwudniową wycieczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Abir Hotel Djerba IP: 109.243.65.* 21.08.10, 21:50 Hej, to znowu ja:) mam takie pytanko jeszcze przyszlo mi do glowy- czy tam trzeba brac takie specjalne buty na plaze- nad morze jak np w chorwacji- na jezowce, bo chyba na djerbie sa plaszczyste plaze, prawda?i moze zbedne sa tam takie buty? dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: Abir Hotel Djerba 22.08.10, 19:13 Plaże są ok - butów do wody nie trzeba brać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Abir Hotel Djerba IP: 80.50.13.* 23.08.10, 08:42 Dziekuję za informację:) a jeszcze mam jedno pytanie, bo wyczytalam ze na saharze jest duza aplituda temperatur, jesli chcialabym sie wybrac na tą dwudniowa wycieczkę na sahare to rzeczywiscie jest tam zimno i trzeba brac cos na dlugi rekaw, bo w sumie to nie wiem co spakowac, warto zabrac np polar czy cos lzejszego? doradzcie mi prosze , dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś