alaz79 11.08.10, 11:06 błagam, pomóżcie. czy któraś z was zna fotografa z hotelu Lido w Nabeul. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magditunis Re: AYMAN z LIDO 12.08.10, 15:48 A co się dzieje ? Niechciana ciąża ? Byłam w tym hotelu i miałam przyjemność poznać aymena. Miły facet ale niestety , taki sam jak cała reszta. Chociaż ... może nie do końca ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 12.08.10, 17:05 oczywiście, że nie ciąża zauroczenie!!! ale tu chyba większość postów jest właśnie o tym. co to znaczy "taki sam jak cała reszta? pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 12.08.10, 19:00 to dlaczego nie zapoznałaś się z nim skoro się zauroczyłas?> Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 12.08.10, 23:24 zapoznałam, nawet bardzo dobrze, stąd zauroczenie. chciałabym wiedzieć o nim jak najwięcej. wiem, że może jestem jedną z wielu, pomimo, że był bardzo przekonujący. piszemy do siebie, dzwonimy ( w zasadzie to ja dzwonię) ale po tym , co tu się czyta, to mam mnóstwo wątpliwości. dlatego, proszę o jakiekolwiek informacje. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 13.08.10, 08:38 a jakie masz wątpliwości ? przecież pisałam Ci że znam go bardzo dobrze . Tylko nie wiem jakiej oczekujesz pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 13.08.10, 12:35 nie oczekuję pomocy. co to znaczy, że znasz go bardzo dobrze? piszecie do siebie, rozmawiacie? jaki charakter ma wasza znajomość? ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 13.08.10, 19:34 Tak mnie zauroczył że piszemy, rozmawiamy, kłócimy się i przepraszamy. I takie tam jeszcze inne rzeczy. Teraz rozumiesz dlaczego napisałam że jest taki jak cała reszta.I to tyle co mam do powiedzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 13.08.10, 22:07 skoro taki jak każdy, to na pewno jest nas więcej. dla mnie to były najcudowniejsze dwa tygodnie w życiu, no może nie dwa, bo przecież nie poznałam go od razu, powiedzmy, że najcudowniejsze dziesięć dni. już planuję kolejny wyjazd, może teraz na dłużej. Tunezja jest PIĘKNA ;-) ala Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 14.08.10, 00:16 a jakie to ma znaczenie? najwyraźniej w zupełnie innym niż Ty, skoro wróciłyśmy zauroczone obie. oni już to widocznie potrafią? ciekawa jestem, czy podał Ci taki sam numer telefonu. o ja w nim jestem ala poland a ty magda poland. tylko ile tych "al" i "magd" może mieć w swoim telefonie? poadrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 16.08.10, 10:32 Dziwię się że jeszcze jesteś w Polsce ! On przecież tak tęskni, taki samotny w tym hotelu Lido ! Dziewczyno , ależ ty jesteś nie poważna. Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 16.08.10, 12:23 "niepoważna" pisze się tak, gwoli ścisłości. mam do tego zupełnie zdrowe podejście. tak samo tęskni z mną jak i za tobą i mnóstwem innych, zapewne. pisząc tu na forum, ciekawa byłam, czy jeszcze któraś dała się nabrać. i na pewno nie jedna myśli, że jest właśnie tą jedyną. opowiadał mi jakie ma znajome (bliskie) z Polski, zresztą nie tylko z Polski. jest Madzia, jest Kasia, jest Tamara, teraz ja, ala. jedna starsze inne młodsze i każda chce do niego wracać. ja też, nie powiem, że nie, CHCĘ!!! jak długo go znasz? pozdrawiam, ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 16.08.10, 18:54 Tak zgadzam się z tobą że niepoważna piszemy zawsze razem. Nie chce mi się rozpisywac ile go znam bo nie ma to żadnego znaczenia ale w takim razie ja wypisuję się z tego klubu zranionych serc. Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 16.08.10, 23:58 myślę, że to normalne, że chciałabym m być tą jedyną i ty na pewno też ale takie miłości, to nie tam. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 17.08.10, 10:41 A kto mówi o miłosci ? Ty mylisz sex z miłością. A to nie to samo.Ja już dawno temu przerabiałam ten temat z aymanen i wiem na czym to polega. Tylko śmieszą mnie teksty typu "błagam, pomóżcie " które mówią jakimi jesteśmy idiotkami. Sorry ,ale taka jest prawda. I jeszcze jedno .Aymen zLido i Aymen z Naebulu ... Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 17.08.10, 11:55 śmieszna jesteś, nie uprawiałam z nim seksu. nie mówiłam tak,mówiłam, że to były najcudowniejsze wakacje w moim życiu. może i Aymen ale na pewno z Nabeul. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 17.08.10, 16:13 nie ,to nie chodzi o to czy ja jestem śmieszna czy nie. niestety większość z tych "zauroczonych" dam uprawia seks już pierwszego dnia swojego pobytu gdyż jak im się wydaje, spotykają miłość swojego życia.a potem piszą na forum w jaki sposób zostały zdradzone. nie przyjmują do wiadomości że z tunezyjczykami można jedynie miło spędzać czas.i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: AYMAN z LIDO 17.08.10, 19:16 A teraz laski skoczcie sobie do gardeł i bijcie się o lovelasa z syfilisem z Tunezji :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 17.08.10, 20:20 a ty laska czytaj ze zrozumieniem z tym ze myślenie nie jest chyba twoją mocną stroną. A co do syfilisa to możesz miec go sama, gdyż twój partner, cudowny Polak, puszcza sie tak samo jak Arab.jestem o tym przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka-26 Re: AYMAN z LIDO 17.08.10, 21:13 Podobają mi się twoje teksty.Ale czy tak naprawdę masz cos na ten temat do powiedzenia byłeś tam ? widzałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 12:38 Magdi,co to znaczy hobbi? bo myślę, że raczej wiesz. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 13:19 nie hobbi, tylko hobi.a dlaczego uważasz że ja wiem co to znaczy ? zapytaj aymana albo Nataszy, Magdaleny 77 bo przecież mówiłam Ci że to ten sam aymen.albo nawiąż kontakt z tymi jego znajomymi o których Ci opowiadał bo skoro był tak wylewny to może poda ci jeszcze numery ich telefonów.coś mi tutaj nie pasuje ...nie wiem dlaczego chcesz dalej kontynuować ten wątek ? no może dlatego że był tak przekonywujący gdy wciskał ci kolejny bajer ? Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 13:29 nie wiem dlaczego mnie atakujesz, czyżbyś była zazdrosna? zadałam pytanie, nie konkretnie do Ciebie, napisałam je tak po prostu, z nadzieją, że może ktoś mi powie. a wątek będę kontynuować, bo to mój post, a ty wcale nie musisz odpisywać. chyba masz jakiś problem dziewczyno, może miałaś nadzieję, że jesteś tą jedyną? jesteś wtedy jak jesteś z nim, a jak jest z inną to jesteś nikim dla niego. ala Odpowiedz Link Zgłoś
natalcia9999 Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 13:37 popieram mamy sobie pomagac a nie najedac na siebie. wiec takie głupie wypowiedzi pt: "głupia jestes" mam dopiero za puste. Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 13:54 a w czym mamy sobie pomagać ? aymen jest bardzo popularny na tym forum już chyba od trzech lat. ma bardzo dużo "bliskich " znajomych z Polski i nie tylko . wszystko już właściwie zostało powiedziane na jego temat , jak podrywa kobiety... i co ? a one i tak do niego wracają i są zakochane w nim po uszy. wiem że aymen jest bardzo przystojnym facetem i baby lecą na niego . sam mi opowiadał jakie ma propozycje od różnych dam wieęc w czym możemy sobie jeszcze pomóc ? może faktycznie będziemy się licytować, idąc za tokim rozumowania ali, za kim bardziej tęskni, kogo bardziej lubi,kto mu się bardziej podoba ? przecież nie sposób nie domyślić się o co mu chodzi . więc pomagajcie sobie dalej ale ja nie biorę w tym udziału. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 13:40 ile ty masz lat dziewczyno ? wydaje mi się że jeszcze nie skończyłaś 18-tki? już pisałam na ten temat a mianowicie ,kto oczekuje miłości od aymana ? to jest tylko dobra zabawa dla dorosłych i bo facet ma temperament . widać że dopiero co wróciłaś z wakacji bo nie możesz wrócić na ziemię. a dlaczego przemilczałaś wątek nataszy, magdaleny, bajerów jakimi cię nafaszerował ? Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 14:04 chyba każdą z nas bajeruje. o co ci chodzi z tą nataszą i magaleną, czyżbyś z nimi tez polemizowała na ten temat? osiemnaście mówisz, znacznie więcej i myślę, że ty też nie jesteś najmłodsza tylko jak większość zaślepiona ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 14:26 no przecież sama pytałaś małgorzatki czy to ten sam ayman ? zapomniałaś ? więc potwierdzam ,ten sam aymen. Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 14:37 a tak w ogóle to chyba pojadę do niego , i trochę się zrelaksuję , bo jestem już zmęczona tym udzielaniem odpowiedzi na tym forum a skoro jego notowania tak rosną... albo może wybierzemy się razem ,tzn. wszystkie zauroczone i zobaczymy ,którą wybierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 15:48 a tak swoją drogą to zastanawiam się skąd on ma pieniądze żeby wysyłać tyle sms-ów ? do mnie pisze bardzo dużo ,nie wiem ile tobie wysyła na dzień ale przecież są tacy biedni . to kto ich sponsoruje ? Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 20:27 pisze bardzo dużo? a mówiłaś, że wypisujesz się z klubu złamanych serc. dobrze czuję jad i zazdrość w twoich wypowiedziach. nie mylę się, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 23:23 e tam ! zazdrośc ! o co , o kogo ? a przecież ja nie jestem starą, brzydką, grubą babą,nie ubliżając nikomu. no skoro On mnie zauważył...a po drugie, jezeli ja do niego nie piszę to nie znaczy że on nie pisze do mnie. juz ci mówilam że kłotnie wpisane są w naszą znajomośc, ale i tak długo nie wytrzymujemy.przepraszamy się, spotykamy i kochamy do upadłego. i tym sposobem spędziłam z nim wiele fajnych chwil.nie wymagam wierności bo sama nie jestem wierna.więc skoro ty uważasz że to jest zazdrośc, jad... to twój problem. to ty przez moment myślałaś że jesteś jedyna bo zapytałaś o niego i może miałaś nadzieję ze nikt nie odpowie ? nie wiem ale nawet nie chcę wiedziec bo i po co ? tylko śieszą mnie teksty typu " blagam, pomóżcie " i to wszystko. cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: AYMAN z LIDO 22.08.10, 19:41 może zastanów się, czy czasami dzień wcześniej nie robił tego z mężczyzną, przeczytaj sobie to. im więcej czytam tu na forum, tym gorzej się czuję. www.gaylife.pl/artykul.php?id=964pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
magditunis Re: AYMAN z LIDO 02.09.10, 13:33 zapadła cisza. chyba nie obraziłam nikogo ? a może wstydzicie się dziewczyny ? myślę że wiele z nas przejrzało na oczy ale czy naprawdę do końca ? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli-nka2 Re: AYMAN z LIDO 19.08.10, 16:58 witam, czy można prosić o zdjęcie aymena - forograf lub pierwsze litery jego nazwiska lub nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
nie-warto Re: AYMAN z LIDO 22.08.10, 13:05 bardzo dawno tu nie zaglądałam, ale myślę, że to chodzi o tego samego faceta, który kiedyś pracował w hotelu miramar. z tego co wiem, całkiem sporo zarabiał na takich naiwnych kobietach. jestem jedną z nich. dostaje kasę na wynajęcie pokoju, płaci znacznie mniej niż bierze, a później ma na jakąś kawę, czy wino, no i oczywiście na suwenir. każda wraca do domu zauroczona, zachwycona, są sms-y, piękne słowa, czułe rozmowy. mówi, że kocha, że tęskni. później wracamy, on nie chce nic, tylko "absoluta" bo brat się żeni, albo mówi, że mama jest chora, jedne się litują i ślą kasę, inne kupują wódkę. i tak leci sezon za sezonem. z perspektywy czasu wiem, że nie warto. bo większość z nas, to atrakcyjne kobiety, a płacimy za nasze przyjemności. czy nie stać nas na nic więcej? płacimy za przyjemność...wiem, że nie zrobię tak nigdy więcej. jest mi wstyd, mam do siebie ogromy żal. bo to my powinnyśmy dostawać prezenty,nas powinni zapraszać do restauracji.naprawdę nie warto płacić za miłość! Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna_lilianna Re: AYMAN z LIDO 30.08.10, 22:22 Boże !!!!! To straszne !!!!! Dziewczyny szanujcie się !!! Po Tunezji zaczyna chodzić "fama" "plotka" że polki są łatwe. Nie mogę juz czytać jak piszecie o tych pieniądzach itd. Szok!!!!!!!!! Prawdziwy arab w życiu by sobie nie pozwolił na to, aby kobieta mu cokolwiek sponsorowała. Kiedy byłam narzeczoną mojego teraźniejszego męża nigdy w życiu nie mogłam sobie nawet kupić batona w sklepie, albo zapłacić za kawę w restauracji. Nie-warto napisałaś bardzo sensownie i konkretnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś