Gość: sandra>>24 IP: *.as.kn.pl 19.09.10, 23:04 kto wrócił z tego hotelu szybciej przez bankructwo Selectoursa ? Jak zachowała sie obsługa hotelu ? z jakiego innego biura można polecieć do tego hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra >>24 Re: Selectours Le Prince IP: *.as.kn.pl 21.09.10, 10:22 nikt nie wie JAKIE BIURO P. ma hotel Le Prince ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Selectours Le Prince IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 19:30 Ja wróciłam 16.09- miałam tam być do 23.09. Kierownictwo hotelu zachowało się wobec klientów Selectoursa bardzo ok- zrobiono zebranie, na którym ogłoszono że do czwartku ( dnia , w którym nastąpi wylot) jesteśmy gośćmi hotelu Le Prince na pełnych prawach, mamy jeść, pić, opalać się i nie martwic o nic ;). Do hotelu nie mam najmniejszych zastrzeżeń, było nam tam ( mnie i mojej rodzinie ) super. Ale z tego co się orientuję tylko Selectours miał w ofercie ten hotel. Szkoda, bo bardzo chętnie bym tam wróciła. Fajna atmosfera, dobre jedzenie, naprawdę miłe i sympatyczne miejsce. Czekam z niecierpliwością na to by pojawił się w ofercie jakiegoś porządnego :) polskiego BP. Pozdrawiam . Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra>> 24 Re: Selectours Le Prince IP: *.as.kn.pl 21.09.10, 22:03 dzięki za informacje , ja byłam w sierpniu z Selectoursem w Le Princie , miałam nadzieje właśnie wrócić tam za rok ... no oby faktycznie jakieś inne porządne biuro wzięło ten hotel bo jest tego wart.Byłam również ciekawa jak zachowała się obsługa po ogłoszeniu upadłości ale widzę że stanęli na wysokości zadania . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Selectours Le Prince IP: *.chello.pl 02.10.10, 13:44 Ja też wrocilam 16,09 z le Prince. Polecam ten hotel w 100% było świetnie mimo iż selectours "Caput". Poszukuje kontaktu z rodzinka Jola Marian i ich syn Kamil, mialam do nich namiar ale niestety gdzies zgubiłam czy moze mi ktos pomoc?. Odpowiedz Link Zgłoś