Dodaj do ulubionych

Nowa na forum:)

15.10.10, 00:10
Witajcie Miłe Panie,

Postanowiłam się przedstawić, bo od jakiegoś czasu Was czytam. Życie robi niespodzianki - rok temu z facetem byłam w kraju arabskim i pierwsza naśmiewałam się z Polek biegających za animatorami i kelnerami. W tym roku będąc z przyjaciółkami na wakacjach sama biegałam za animatorem. Tak więc jak łatwo się domyśleć przeżyłam wakacyjną przygodę, ma ona swój ciąg dalszy co mnie niezmiernie bawi. Są puszczane sygnały - żebym zadzwoniła oczywiście, od czasu do czasu jakieś sms-y, prośba o mój przyjazd do Tunezji bądź sugestie, że on może przyjechać tutaj. Oczywiście ma trudną sytuację w domu,ale twierdzi, że w razie czego kasę na wyjazd załatwi.
Klasyka w najbardziej klasycznym wydaniu. Wszystko jest przewidywalne i tendencyjne, ale co mnie dziwi najbardziej - bardzo lubię tego faceta. Chociaż naturalnie praktycznie nie wierzę w to co mówi i mam rękę na pulsie - nie mogę dać się zwariować:)
Spokojnie nie zamierzam wyjeżdżać, nie zakochałam się, jestem rozsądna, mam ułożone życie w Polsce i nie zamierzam tego zmieniać. Chociaż nie ukrywam, że bardzo mnie kusi spotkać się z nim jeszcze raz
Ale na forum będę bywać.
Obserwuj wątek
    • ma.rs Re: Nowa na forum:) 15.10.10, 08:33
      Hej! Wiem o czym mówisz. Ja też mam poukładane klocki w Polsce i wcale nie mam zamiaru tego zostawiać dla wakacyjnego Habbibi. On też stosuje te sprytne arabskie sztuczki, że jak to ciężko w Tunezji, że pracy mało a sezon się kończy, nie dzwoni 2 tygodnie i nie może się nadziwić dlaczego ja w tym czasie nie bombarduje go telefonami i sms-ami, że chętnie przyjedzie itp. Najzabawniejszy był tekst kiedy prosił mnie żebym przyjechała w zimie do Tunezji, on wynajmnie dla nas mieszkanie, za wszystko zapłaci, łącznie z moją podróżą chce mnie tylko przez 2 tygodnie mieć u siebie. Ha Ha to dobre kasy na telefon nie ma (ciągle strzałki i sms) a proponuje wakacje na jego koszt. Ale cóż widać sztuki kłamst nie mają jednak opanowanej do perfekcji. Jednak mimo to ja też polubiłam tego habbisia i rajcuje mnie taki kontakt. Pobawię się jeszcze trochę a czas pokaże co będzie dalej. Pozdrawiam!
      • santa_me Re: Nowa na forum:) 17.10.10, 19:10
        och ma.rs mogłabym się podpisać pod ostatnimi zdaniami Twoimi:)
        Pozdrawiam również
    • muszka.o Re: Nowa na forum:) 15.10.10, 12:10
      witam a wiesz jak się nazywa ten animator?miałam podobna sytuację z animatorem tez obiecywał przyjazd do polski ja z moim wtedy jeszcze narzeczonym w 2007 roku bylismy u niego w domu w Sfax pisaliśmy smsy przez jakies 3 lata teraz kontakt się urwał zostały tylko jego głupie obiecanki.Dowiedz się o imię i nazwisko może to ten sam pozdrawiam.
      • santa_me Re: Nowa na forum:) 17.10.10, 19:09
        animatorem był pierwszy rok dopiero, więc to nie ten. Ale życzę owocnych poszukiwań:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka