IP: *.centertel.pl 19.01.11, 18:21
Miało być tak pięknie, na początku stycznia wplaciliśmy, 6 osób, zaliczkę do Tunezji 12-19.05.2010 organizator Sky Club, obecna sytuacja w Tunezji ......powszechnie znana. Szukam porady co robić, w rozmowie telefonicznej z Panią z biura zostaliśmy poinformowani iż najlepiej będzie, wg. nich, jeżeli poczekamy.Jeżeli chcielibyśmy zrezygnować potrącą na 10% całej wartości wycieczki około 900 zł, jeżeli chcielibyśmy zamienić na inną imprezę przez nich organizowaną musimy, każda osoba dopłacić po 100 zł. Najchętniej byśmy zrezygnowali i spóbowali poszukać czegoś innego, oczywiście rezygnując nie godzimy się na potrącenie 10%, szukam pomocy co robić, co radzicie
Obserwuj wątek
    • Gość: pyza Re: co robić IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 18:40
      To nie możecie dopłacić po tej stówie i zamówić coś innego w tym biurze? Jesli by mi strasznie zależało akurat na Tunezji to poczekałabym, moze się uspokoi tam a np. zacznie się bajzel w innej części świata? Tego nie sposób przewidzieć... Ja lecę za 2 tyg. do Egiptu, kilka lat przekonywałam mojego męża aż się poddał ;) Byłoby nieciekawie gdyby coś tam się zaczęło dziać, niektórzy w mediach straszą... Bądźmy dobrej myśli. A do Twojego wyjazdu może się jeszcze wiele zmienić...
    • Gość: don't nick! Re: co robić IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 18:43
      Czekać, tak jak powiedziała pani w biurze. Macie jeszcze mnóstwo czasu, powoli się uspokaja. Poczekajmy do wyborów chociaż.
      Nie zapominaj, że mnóstwo Tunezyjczyków utrzymuje się z turystyki (oficjalnie i jeszcze więcej nieoficjalnie), więc im też zależy.
    • Gość: debil - nie slucha tunezja i egipt IP: 109.110.223.* 19.01.11, 20:00
      nie sluchac debila tylko inne miejsce
    • Gość: debil - nie slucha tunezja i egipt IP: 109.110.223.* 19.01.11, 20:00
      nie sluchac debila tylko inne miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka