Dodaj do ulubionych

maj Monastir

24.02.11, 19:19
Czy ktos sie wybiera do Eden Club 1 maja?? Jade z mezem i 2 dzieci 3 i 5 lat. Mam nadzieje ,ze bedzie troche ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: masarzysta Re: maj Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 20:37
      Powinna być obsługa chotela
    • Gość: bm34 Re: maj Monastir IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.11, 14:43
      Naprawdę fascynują mnie głupie komentarze, taki jak ten powyżej, fajnie ze niektórym dopisuje humorek, no cóż .... takie życie, szkoda tylko że nie wszystkim jest do śmiechu ;-( Ja też mam wykupione wczasy tyle że na 1 lipiec i też zastanawiałam się nad Eden Club ale ostatecznie wybraliśmy Thalesse Vil.Skanes. Również jedziemy (mam taką nadzieję) z dwójką dzieci, więc niepokoi mnie sytuacja w sąsiedniej Libi ;-( Jeśli to możliwe to proszę o komentarz jak było w eden club i ogólnie jak było, i jeszcze jedno pytanko z jakiego biura podróży mama_teusza macie wykupione wczasy ? Pozdrawiam
      • mama_teusza Re: maj Monastir 27.02.11, 15:28
        Jeszcze nie wykupilam wczasow ciagle sie zastanawiam oferta jest kuszaca sun & fun. POdobno w maju morze troche zimne w czerwcu cieplejsze och ciagle mysle co zrobic
        • Gość: kadafi Re: maj Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 18:03
          W maju będę już w Tunezji.
        • mama_teusza Re: maj Monastir 27.02.11, 19:48
          Moze ktos sie orientuje czy da sie kapac w morzu , basenie na poczatku maja . Nie chce zeby dzieci sie przeziebily.
          • Gość: Ewa_Gdynia Re: maj Monastir IP: *.portnet.pl 01.03.11, 10:49
            My tez (4 os dorosłe) lecimy w maju - Hotel Skanes Serail 18.05-01.06.
            Do zobaczenia ;-)
            • Gość: ziuta z gdańska Re: maj Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:56
              Powtórz tą radosną wiadomość jeszcze pięć razy na forum.
              • Gość: Ewa_Gdynia Re: maj Monastir IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 21:53
                Widze ze masz z tym problem Ziutka .. musze przyznac ze wali mnie Twoje zdanie .. Mimo wszytko milego wieczoru Tobie rowniez
                • Gość: ewcia z trujmiasta Pytania skierowane do obrazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 22:10
                  Pytaj, pytaj. Efekt będzie znany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka