Dodaj do ulubionych

Hotel SAMARA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 15:43
mam pytanie czy był ktoś ostatnio w hotelu Samara szukam opini......
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Hotel SAMARA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.11, 21:06
      Byłam w Samarze dokładnie rok temu w maju...hmm moje pierwsze wrażenia? cóż niezbyt pozytywne...mieszkałam w bungalowie, nie w budynku głównym, z widokiem częściowo na basen, a częściowo na..toaletę z olbrzymim zaciekiem na ścianie...dodatkowo przez pierwsze dni padał deszcz, co jeszcze dodawało "uroku" i tak nieciekawemu widokowi..
      W Tunezji spędziłam 2 tyg, a w hotelu w zasadzie tylko spałam, więc przyzwyczaiłam się...
      Hotelik w samym centrum Sousse z przejsciem na plażę przez ruchliwe rondo...
      W restauracji tłum, ogromny tłum zwłaszcza w porze obiadowej, bo przychodzili do nas również turyści z sąsiedniej Panoramy..
      Generalnie za taką cenę hmm..chyba nie można wymagać cudów..
      Raz wieczorkiem koło basenu hasał sobie mega karaluszek..
      Jedzonko średnio urozmaicone, w porze obiadowej gigantyczne kolejki, więc czasem czegoś brakło..
      mimo wszystko pobyt w hotelu udany jak i całe wczasy:) Grunt to pozytywne nastawienie i bedzie ok:) No i jesli nie nsatwiamy sie na przesiadywanie w hotelu od rana do nocy:)
      • Gość: monia Re: Hotel SAMARA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.11, 22:27
        ... dodam jeszcze, że Samara jest w samym centrum, więc wieczorami jest gdzie chodzic, obok co najmniej 3 disco, do mediny jakies 25 min, mozna isc fajna promenada lub przez centrum, alkohol mozna kupic w General Magazin (nie wiem czy po ostatnich wydarzeniach ten skelp nadal stoi na swoim miejscu)...generalnie hotel za atrakcyjna cene, w centrum to jego zdecydowane plusy.
    • Gość: anula Re: Hotel SAMARA IP: *.tktelekom.pl 05.05.11, 09:50
      Kiedy się wybierasz?? Bo ja 11 maja:)
    • ewa_zawada Re: Hotel SAMARA 05.05.11, 22:12
      Byłam w Samarze w maju 2010r.
      Bardzo bylismy zadowoleni[przedział wiekowy-26,28,57lat]
      Hotel w centrum miasta,ładny park,dwa baseny[jeden większy]jedzonko super,personel miły[chociaż wkurzający-pytają o żubrówkę]dyskoteka blisko,animacje-[kiepskie].
      Jak na 1280/osoba,hotel 4gwiazdki,opcjaAll-to SUPERRRRRRRRRRRRRRRR.
      POLECAM.
      • Gość: ? Re: Hotel SAMARA IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.05.11, 21:45
        Jak jeszcze nie wybrano to są lepsze hotele. Kierujcie się tym co na wakacjach.pl ma co najmniej 4,0, na zooverze - 7,5 (na 10) czy tripadvisor - 4.
        • agnieszkakrakow Re: Hotel SAMARA 07.05.11, 16:58
          Najlepszy z najtańszych hoteli. Byłam tam w 2009roku. Osobiście polecam poprosić o pokój w piętrowych budynkach w których mieszczą się może z 4 pokoje. Pokoje w tych domkach są o wiele większe i ładniejsze. Dużym plusem jest to, że hotelowa plaża nie znajduje się tuż przy hałaśliwej ulicy. W opcji All na plaży wydawane są posiłki i napoje.
          • Gość: Klaudia Re: Hotel SAMARA IP: *.acn.waw.pl 14.05.11, 15:49
            General Magazin został spalony podczas zamieszek.
            Co do hotelu to jest fajnie, wróciłam 2 dni temu. Pogoda przez cały wyjazd była świetna, temperatura ok 30-45 stopni. Gdybyście byli w Samarze w najbliższym czasie proszę pozdrowić animatorów od Klaudii, Kuby I Elizy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka