Dodaj do ulubionych

Thalassa Village Skanes

IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.11, 11:41
Witam, właśnie wróciłam - opalona, wypoczęta i zadowolona! Zawsze znajdzie się jakieś ale i coś co można skrytykować, my i inni uczestnicy turnusu byliśmy zadowoleni, więc służę ewentualnymi poradami i opiniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dośka Re: Thalassa Village Skanes IP: *.mokotow.waw.pl 22.07.11, 12:04
      Witam ! wybieram się do tego hotelu we wrześniu- jakbyś mi mogła napisać jak tam jest- bo opinie są różne. Hotel wydaje się ok- ale jak poczytałam to naszły mnie wątpliwości. Interesuje mnie czy jest sprzątane w pokojach, jaka jest plaża i cała reszta- nie mam wygórowanych wymagań- chcę poprostu, żeby mój urlop sie udał :) - dziękuje i pozdrawiam Dorota
      • Gość: Mysza Re: Thalassa Village Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 20:14
        Dorota - kiedy we wrześniu się wybierasz i skąd lecisz? My lecimy z prawie dwuletnim dzieckiem 8 września z Wrocławia.
        • roann Re: Thalassa Village Skanes 22.07.11, 20:53
          wróciłam w czwartek i powiem tak pokoje ok skromnie łazienka tragednia sprzątanie polega na umyciu podlogi, prosze dać w paszport 10 euro i mówic ze sie chce sardynię bungalowy tam kwateruja tylko francuzow, baseny ok jedzienie ok przyzwoite plaża ok duzo glonów
          ale dla dzieci po prostu nic nie ma brodzik tragedia stary zniszczony malutki 4X4 plac zabaw brak animacji dla dzieci w dzień polka kasia woli balować i leczyc kaca (może cos po naszej skardze sie zmieni)
          dla dorosłych hotel w miarę oceniam na 3 gwiazdki , dla rodzin z dziecmi beznadziejny
          egipt 100 razy lepszy od tunezji dla rodzinn z dziecmi,a turcja to raj byłam w wileu miejscach ale tego nie polecam to moja opinia byłam z córka 3 latka
      • Gość: abc Re: Thalassa Village Skanes IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.11, 20:42
        Faktycznie opinie są bardzo różne, dużo się naczytałam na temat Tunezji i tego hotelu i chyba dlatego byłam mile zaskoczona. Jeżeli chodzi o czystość to nie mam żadnych zastrzeżeń, na terenie całego hotelu i w pokojach sprzątane było na bieżąco, a jeżeli ktoś jak przeczytałam na którymś z forum czepia się że lustra nie lśniły to chyba musi zmienić kontynent i co za tym idzie kwotę płaconych pieniędzy za wczasy ;-) Ja z rodzinką naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni - w pokoju przebywaliśmy od godz ok 24 do 8.30 bo resztę czasu spędzaliśmy przy basenach lub na plaży. Plaża z leżakami i parasolami ładna, szeroka, sprzątana . My akurat trafiliśmy na prądy morskie, które wyrzucały na brzeg wodorosty co niektórych bardzo irytowało. Nam temperatura wody (cieplutka) rekompensowała wszystko. A poza tym pyszne i różnorodne jedzonko. Animacje również ok. Ja byłam trochę zaskoczona formą podawania drinków (barmani nalewali je wolno, niechętnie, często były rozwodnione lub np akurat czegoś nie było) ale jak dowiedziałam się na miejscu od ludzi będących już wcześniej w Tunezji lub w Egipcie to jest normalne a w tym hotelu byli zadowoleni. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku!
        • roann Re: Thalassa Village Skanes 22.07.11, 21:05
          lustro moja corka wysmarowała całe mydłem nie zauwazyłam i myslałam ze sprzątaczka umyje nie, myła tylko podłoge raz na dwa dni mimo dinarów a łazienki nie sprzatala w ogóle wanna zólta obrzydliwa a w niektórych bunglowach były karaluchy po 5 cm , u nas na szczescie nie tam nie ma nic dla dzieci animacje mini disco na starej zniszczonej scenie która sie rozpada prosze to porazka
          a z dzieckim 2 letnim to do 24 nie wytrzyma
          animacje dla dorosłych ok
          jedzenie ok i całe szczescie ale takie jak w Egipcie
          proszę obowiązkowo brac sejf 20 dinarów kaucja a za dzien 2,5 dinara
          powiem tak 1 raz tunezja i nigdy wiecej hotele w Egipcie bija na głowę a turcja to naprawdę rewelka w europy nie wymieniam
          wszyscy z którymi bylismy oceniaja tak samo hotel thalssa sousse
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka