Dodaj do ulubionych

Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Habib

IP: *.stk.vectranet.pl 15.08.11, 22:38
jestem pod wrażeniem chłopaków są naprawdę nieziemscy! Czy któraś z Was miała większy kontakt z Rio, Azua lub Jumbo?
Obserwuj wątek
    • Gość: goska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 11:02
      Haha to szbko wroc na ziemie.Oni juz zapomnieli o tych ktorzy wyjechali obecnie jest nowy turnus a wiec zainteresowanie innymi osobami.Trzymaj sie
      • Gość: zauroczona Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 16.08.11, 20:11
        nie byłabym tego taka pewna, minął miesiąc, a kilku do mnie nadal wydzwania, smsuje i mailuje :-P
        • Gość: goska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 08:51
          POczytaj forum :tunezja-faceci z wakacji-moze wtedy zrozumiesz jak to dziala a tak poza tym to oni potrafia pisac latami.....Powodzenia
        • Gość: women Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.181.36.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.11, 20:02
          Allleee T y jesteś naiwna ja z Machomedem mam cały czas kontakt piszę bo piszę i tyle mam po prostu tam chłopaka do łóżka i tyle ale nie robię sdobie nadziei to nie dla mnie arabus hehe i ni e jesteś jedyna
    • bmwd Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 17.08.11, 21:43
      Mam kontakt z RIO.Jest fajnym chłopakiem.Nie jestem pewna ktory to Jumbo -czy to ten z kamerunu?
      • Gość: zauroczona Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 17.08.11, 22:10
        Jumbo to ten od mini disco i zabaw z dzieciakami :-)
      • Gość: megi Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.204.48.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.11, 13:56
        niewiem co jest grane na tej stronie ja mam dluzszy kontakt z Rio wczoraj az zadzwonilam i powiedzialam mu o tej stronie byl w szoku a po za tym podobno nie utrzymuje kontaktow z zadna kobieta dla mnie dziwne bo codziennie ze soba rozmawiamy mam za niedlugo do niego leciec i poznac rodzine
        • p.ciaa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 08.09.11, 22:44
          Skoro tak strasznie koleżanko bronisz Rio to może ujawnisz nam jak on naprawdę ma na imię? kiedy planujesz tą piękną podróż, bo skoro Tobie obiecał to jaką masz pewnośc, że mi tez tego nie obiecał? może się tam razem spotkamy?
          • septimo7 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 09.09.11, 15:01
            Bierzesz co się da
            i na drzewo nie ucieka
            laska ta czy ta
            tu problemu w ogóle nie ma
            Bierzesz co się da
            i na drzewo nie ucieka
            zaliczona ostawiona - tak działają animatorzy.
          • Gość: megii Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 09.09.11, 15:40
            witam cię rio ma na imię mahomet dzisiaj z nim rozmawiałam i był bardzo zły że tak o nim piszą skoro ty też masz do niego jechać to możemy się tam spotkać żaden problem
            • Gość: habibka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.11, 15:51
              pierniczysz! To ja jadę go odwiedzić, czeka na mnie w październiku, kiedy skończy się największy sezon!
              • p.ciaa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 09.09.11, 23:20
                Ma któraś z Was Dziewczyny kontakt do Manuela, jego przezwisko było Fattouta. Niestety przed wyjazdem nie udało nam się wymienic numerami ani loginem, a bardzo mi zależy, bo polubilismy się. Z góry dziękuje.
                • p.ciaa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 09.09.11, 23:22
                  [23:21:40] Justyna: I jezzcze jedno pytanie, czy któraś z Was ma może jakis kontakt z Tito, bardzo fajny facet ale sprawial wrazenie niedostepnego..
                  • otumani Desperacja turystki 10.09.11, 02:57
                    p.ciaa napisała:

> bardzo fajny facet ale sprawial wrazenie niedostepnego.<

Pipcia, przeczytaj swoja smutna opowiesc. Jeden facet nie zdazyl (nie chcial)
                    sie z toba wymienic kontaktem a drugi sprawial wrazenie niedostepnego (dla
                    ciebie). Jestes nachalna makolagwa jezeli chcesz adres facetow ktorzy tobie
                    kontaktu nie dali. Moze nie patrzysz obiektywnie w lustro... bo manier to nie masz.
                • Gość: halle1 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.bartoszyce.vectranet.pl 25.09.11, 17:13
                  nie manuel ale marwen i nie fattouta ale Fatouta
              • Gość: megii Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.146.45.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.11, 10:12
                Wiem slyszalam, ze jakas dziewczyna o imieniu A.... ma do niego przyleciec w pazdierniku.Ale niewiem czy to dla niego wazne podobno ma jechac do domu do tunisu juz za nie dlugo
            • Gość: polska pinda meggi Rozwolnienie blondynki IP: 207.10.227.* 09.09.11, 17:47

Megi, ty przyglupi polski materacu, czesto masz rozwolnienie?
              Twoj analfabetyczny gniot przypomina sraczke. O interpunkcji
              nigdy nie slyszalas, ubogi matolku. Do szkoly nigdy nie dotarlas.
              Trzymaj sie daleko od pisania na publicznym forum bo zostaniesz
              aresztowana za powazny analfabetyzm. Wsadz sobie tam seler,
              debilko tunezyjska.
              • Gość: megii Re: Rozwolnienie blondynki IP: *.146.45.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.11, 10:04
                WYDAJE MI SIE, ZE TO FORUM NIE POWSTALO ZEBY KOGOS OBRAZAC. A JEZELI CHCESZ KOGOS UCZYC INTERUNKCJI, TO DO SZKOLY. NIEWIEM CO PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA, MOZE ZAZDROSC.
    • Gość: champagne13 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 20:05
      ja mam kontakt z jumbo.
      • Gość: reggie Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 30.08.11, 21:00
        ja też ! niezłe z niego ciacho nie ?
        • Gość: Anq28 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 00:31
          Kolejne naiwne idiotki....wstyd robicie tylko...
          • Gość: wieldblad Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 83.1.135.* 31.08.11, 09:25
            Musialy miec niezle trzepanie futer hehe
        • Gość: champagne13 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 19:54
          Calkiem całkiem, co u niego?
          • Gość: Inka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 21:01
            Heh, też go znam:) Ostatnio prowadził się z z taką małą blondi, ale mimo wszystko całkiem słodki;)
            • Gość: champagne13 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 21:52
              Co tydzień to nowa laska u boku. Jak tak można żyć? Prędzej bym sie tego spodziewała po Rio niż po Jumbo czy milo.
              • Gość: reggie Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 01.09.11, 22:31
                jak widać pozory mylą........ co do Rio to podczas mojego 2 tygodniowego pobytu zawsze sypiał z jakąś turystką u niej w pokoju, spotykałam go praktycznie codziennie, gdy wychodził rano z pokoju a potem zjeżdzał windą na śniadanie z "kobietą dnia" :-)
                Jeśli chodzi o Jumbo to wiadomo, nie obnosi się z laskami podczas pracy w hotelu bo jego zadaniem jest umilać czas dzieciom, dlatego woli się spotykać po północy, gdy boss go już nie widzi
                • Gość: champagne13 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.38.12.* 02.09.11, 08:17
                  Jumbo, Milo czy Azusa nie miałam okazji poznac od tej strony. Zwłaszcza Jumbo w sumie nie ma predyspozycji to bycia amanetem. Jedynie jego uroczy uśmiech i sympatyczność bo do przystojniaków nie należy. Nie widzialam ich z żadnymi laskami a reszta korzystała ile mogła. Animator to zabawiacz w całym słowa tego znaczeniu. A jaki macie kontakt z Jumbo czy Milo? Baza koleżeńsa czy ściemnanianie w postaci I miss u, you are the one? Ciekawe kiedy się odczepią.
                  • Gość: reggie Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.11, 21:11
                    hm....zgadnij :-D
                    • Gość: grzegorz Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 21:37
                      miła Panie jeśli już piszecie to poprawnie : ANIMATORZY - animator
                      • Gość: zauroczona Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 12:18
                        jak zauważyłeś nie napisałam "animatoŻy", tylko "animatoZy" co oznacza, że nie wpisałam przez pomyłkę "R". Nie jestem analfabetką.
                    • Gość: Imbirek11 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 10:05
                      Długo utrzymujecie ze sobą kontakt? A ktoś coś wie o Azu?
                      • Gość: jaa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 13:49
                        Azu coś ostatnio złapał i musiał iść do przychodni. Później widziano go jak wstydliwie kupował jakieś leki w aptece
                        • Gość: jolunia Jumbo IP: *.starnettelecom.pl 03.09.11, 16:34

Troche przesadzil z imieniem. Ma tylko zalosne 13 cm w wzwodzie.
                          I przedwczesny wytrysk. Daj sobie z nim siana.
                          • Gość: reggie Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 17:57
                            a może właśnie takich preferuję?
                            • Gość: reggie Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 18:00
                              wolę zdecydowanie połączenie faceta gorzej wyposażonego przez naturę z inteligencją niż mega boa z wydrążoną dynią zamiast mózgu
                          • Gość: Imbirek11 Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 18:19
                            Aż takie szczegóły? O ratunku. Ale dobry jest chociaż w te klocki? Ciekawa jestem czy ma spore powodzenie i ile lasek zaliczył?
                        • Gość: Imbirek11 Milo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 18:21
                          A o Milo ktos coś wie?
                          • Gość: reggie Re: Milo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 18:26
                            Jolunia żałuje że to właśnie z nią się nie przespał dlatego wymyśla
                            • Gość: Imbirek11 Re: Milo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 18:28
                              Czyli nie bylo tak żle?
                            • Gość: Anulka Re: Milo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 18:54
                              Popieram jolunie. Nie ma się czym pochwalić.
                              • Gość: Anulka Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 19:08
                                Poza tym jest mało doświadczony więc nie sadze aby tyle lasek wyrywał :)))
                                • Gość: wieldbład Re: Jumbo IP: 83.1.135.* 03.09.11, 19:45
                                  Idzcie się głupie CIPY przebadajcie !!!
                                  Wali od Was wenerami na kilometr !!
                                  Zarazice mężów, partnerów i się zacznie :)
                                  • Gość: misia Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 20:08
                                    Ale ja nie cierpię hipokrytów. Sami zaliczaja na potęgę ale kobieta nie może.
                                    • Gość: xena Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 21:24
                                      a ile on ma lat? któraś wie? mi wygląda na jakieś 30
                                      • Gość: misia Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 21:47
                                        ja bym mu dała maksymalnie okolo 25-26.
                                        • Gość: xena Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 21:55
                                          kurde fajny gościu , aż żałuję że nie wzięłam jego numeru telefonu
                                          • Gość: champagne13 Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 22:02
                                            Ja nie widzę sensu utrzymywania takiego kontaktu. Bo w sumie i po co? Mile wspomnienia sa wystarczające:)
                                            • Gość: xena Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 22:04
                                              ale zawsze mogą być milsze :-)
                                              • Gość: champagne13 Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 22:07
                                                Tak na siłe cos podtrzymywać? Tylko Jumbo? Na mnie najbardziej działał Caramel. Jego ruchy były niesamowite.
                                                • Gość: xena Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 22:12
                                                  Caramel ma polską matkę, mówił że pochodzi z Rybnika, to dlatego tak dobrze mówi po polsku, czyli reasumując polska krew the best :-)
                                                • Gość: xena Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 22:13
                                                  chciałabym tam wrócić na sylwka ale nigdzie nie ma tego hotelu w katalogu ofert grudniowych
                                                  • Gość: Anulka Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 22:19
                                                    Animatorzy często się zmieniają więc pewnie za miesiąc dwa będa juz inni. Jak byłam w sierpniu to Jumbo był od połowy lipca i miał być na około 2 miesiące a Milo miał byc tylko do któregoś września. więc fluktuacja jest na bieżąco.
                                              • Gość: Anulka Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 22:20
                                                Dobrze bawiłas sie z Jumbo? Z tego co wiem to rzadko go można było spotkac z jakąś laska. Albo był nadto grzeczny albo niezle sie krył.
                                                • Gość: xena Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 22:53
                                                  mi Jumbo mówił że jest od kwietnia ale po powrocie do Polski czytałam na tym forum post laski, która pisała że rok temu był tam animator Jumbo który świetnie zabawiał dzieci, czyżby zbieżność imion czy po prostu kity wciskają turystom
                                                  • Gość: Anulka Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 23:09
                                                    No to ściemniają bo mi mówił że jest od któregoś lipca. A w zeszłym roku był podobno miesiąc w delphine. A w przyszlym roku ma być w Sousse. Sciemniają jak się da aby zostać zaproszonym do pokoju. Ciekawa jestem jacy sa arabowie w te klocki. Może przetestuję któregoś jak wrócę do Tunezji.Tylko którego?
                                                  • Gość: reggie Re: Jumbo IP: *.stk.vectranet.pl 03.09.11, 23:28
                                                    skoro pisałaś że Jumbo nie ma się czym pochwalić wywnioskowałam że z nim spałaś a teraz piszesz że jesteś ciekawa jacy są arabowie w seksie więc o co kaman?
                                                  • Gość: Anulka Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 09:28
                                                    Zasłyszane, że Jumbo to cicha woda, a z drugiej strony nie ma się czym pochwalić. Bylam ciekawa czy to prawda. Nie jestem fanką animatorów i z zalożenia nie wchodze im do łóżka. Ale jestem ciekawa jakimi sa kochankami? Na niektórych forach sa dość zdumiewające informacje dotyczące ich przewagi nad Polakami:)
                                                  • Gość: Anulka Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 09:29
                                                    Ja wywnioskowalam, że ty z nim spałaś po twoich postach.Więc chyba sama wiesz.
                                                  • Gość: misia Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 09:42
                                                    Zaraz się okaże ze nikt z nim nie spał:) I co to całe zamieszanie? Są fajniejsi amanci jak Caramel:)
                                                  • Gość: binia polka Re: Jumbo IP: *.starnettelecom.pl 04.09.11, 10:03

Muwiom o nim, ze wspulrzyje z wielblondzicom.
                                                  • Gość: champagne13 Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 10:13
                                                    Że co?
                                                • Gość: rihana Re: Jumbo IP: 193.106.84.* 07.10.11, 15:52
                                                  Dobrze się krył.osobiscie miałam okazje sie przekonać
                                                  • Gość: champagne13 Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 20:34
                                                    Tzn?
                                          • Gość: Karlajn Re: Jumbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 16:52
                                            a może sam by Ci dał swój numer, jakby chciał utrzymywac kontakt... :)
                                • Gość: grandziek Re: Jumbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 13:47
                                  A kto wie jak Jumbo ma naprawdę na imię?
                                  • Gość: ja Re: Jumbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:04
                                    Prawdziwe imie jumbo to walid-nie gwarantuje za prawidlowa pisownie
    • Gość: arabelka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 20:31
      Też jestem pod ich wrażeniem zwłaszcza ich tańca. Są niesamowici:)
      • Gość: materacka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.starnettelecom.pl 04.09.11, 22:20

Mnie i moja kolezanke animowali w ciagu nocy pare godzin na zmiane.
        Od prziodu i od tylu. Jestesmy pod ich wrazeniem. I lekko natarte.
        • Gość: Buzka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.38.12.* 05.09.11, 08:21
          A ja zorganizowaa orgięze wszystkimi w jedną noc:)
    • Gość: mycha Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.38.12.* 05.09.11, 09:02
      Ale jesteście beznadziejne. A to forum zaczyna przypominąc przekupki.
      • Gość: duzy qtas Szmaciane Polki IP: *.starnettelecom.pl 05.09.11, 09:13

Pozdrawiam wszystkie tunezyjskie glupawe pindy. Wy mnie nigdy nie rozczarujecie
        low-lives. Cwwd.
        • Gość: gość Re: Szmaciane Polki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:12
          a ty szmaciany i niedomyty. Jak większość polskich qtasow .z nieświezą bielizną i oddechem. pomyliłam się ? jestem pewna ze nie. taki zwyczajny prostak !
          • Gość: wieldbłąd Re: Szmaciane Polki IP: 83.1.135.* 08.09.11, 18:25
            Wszystkie dziwki z tunezji proszone o zgloszenie sie do poradni wenerologicznej.
            Co druga wrocila z niespodzianka :)
    • Gość: laskanebeska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.stk.vectranet.pl 06.09.11, 21:25
      czy Jumbo albo któryś z nich ma profil na fejsie??? jak ktoś zna to proszę podajcie
      • Gość: Anulka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 22:03
        Niestety nie znam.
      • Gość: Jasmina Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 16:48
        Hm.. a udalo Ci sie Jumbo lub Tito wyrwac na jakas 'randke' poza hotel? Tak pytam z ciekawosci :) Tito twierdził że ma dziewczynę, a Jumbo niezbyt wiele mówił o swoim życiu prywatnym. Kiedy bylas w Delphin?
        • halle1 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 30.09.11, 19:25
          dziewczyny czy któraś może mi powiedzieć coś o Fatoucie. Grzeczny jest?
          • Gość: Jasmina Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 10:09
            Z tego co widzialam podczas mojgo pobytu nigdy nie zaczepial kobiet w taki dwuznaczny sposob, duzo zartowal, lubil wrzucic kogos do wody ;) wieczorem raz widzialam go w dyskotece hotelowej z Rosjanką, dosc blisko... Poza tym nic takiego nie zauwazylam.
            A teraz wrocilas? Moze podeslesz mi jakies info o Tito i Jumbo. Jak oni sie zachowywali przez ten czas kiedy bylas? Widywalas ich z kims?
            • Gość: kaska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.10.11, 07:05
              Hej dziewczyny.Mam pytanko czy ktoras z was wie czy ekipa w skladzie jumbo tito rio caramel maradona itd beda w delphinie w przyszle wakacje?
            • halle1 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 02.10.11, 16:21
              nie nie byłam tam. Jego znam od roku. a co do tych chłopaków to są animatorzy i ich zadaniem jest uprzyjemnienie czasu turystów.
              • Gość: Mag Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 19:07
                ma ktos z was kontakt z Maxem?
                • Gość: rosa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.159.246.94.ip4.artcom.pl 05.11.11, 20:12
                  Ja mam kontakt z Maxsem:)
                  • Gość: żelka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 09:43
                    wiec co u niego?
              • Gość: Jasmina Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.aster.pl 02.10.11, 20:58
                Hm... Interesowało mnie czy uprzyjemniają ten czas również po godzinach pracy. Tak jak Ty chciałam wiedziec czy jest grzeczny czy może jest tak, jak w ogólnie przyjętych opiniach - z każdym turnusem nowa dziewczyna.
                • Gość: mania Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 07:59
                  Grzyczne to moze byc dziecko w przedszkolu -a tak serio to wrocilam z el habibu 2 tygodnie temu i sorry ale nie licz na to ze oni sa jak ty to nazywasz"grzeczni".To jasne ze co turnus to nowa laska.Jest tam full rosjanek a one sa bardzo ale to bardzo chetne a do tego to naprawde ladne dziewczyny.Jesli masz jakies pytanka to pisz na GG12172602.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: champagne Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.38.12.* 03.10.11, 09:43
                    Jumbo wyglądał raczej na spokojnego więc trudno mi sobie wyobrażić go z nowa laską co tydzień. Tak samo jak Tito byli dość wycofani.
                    • Gość: Jasmina Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.aster.pl 03.10.11, 18:54
                      Też miałam takie wrażenie, z tym że nie wiedziałam czy na wrażeniu się skończy, czy tak to faktycznie wygląda. Dlatego dopytuję o spostrzeżnia innych kobiet, które miały z nimi stycznośc... Zastanawiało mnie co się tam działo po moim wyjeździe, ale chyba na szczere przytoczenie konkretnej sytuacji ("...tak, widziałam go z jakąś dziewczyną...") nie mam mogę liczyc. Albo takich nie było, albo jeśli była to została skrzętnie ukryta.
                      • Gość: champagne Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.38.12.* 04.10.11, 09:11
                        Rozumiem, że Ty miałaś bliższą znajomość z Jumbo i pytasz się konkretnie o niego? Ja wróciłam 2 tygodnie temu więc o którymś mogę co nieco powiedzieć :)
                        • Gość: Gośććc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 13:00
                          Jumbo wyglądał mi na wporządku faceta, raczej nie jest typowym podrywaczem. Za to Tito zarywał d lasek jak się da z tym że nie wiem czy tylko na żarty czy na poważnie, czesto widziałam go jak rozmawiał przez telefon ze swoją dziewczyną
                          • Gość: karina Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:16
                            a co sądzicie na temat Maxa?
                          • Gość: karina Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:17
                            co sądzicie na temat Maxa? Pracuje jeszcze w ogóle w tym hotelu?
                            • Gość: efka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:35
                              Owszem pracuje.Sadze ze powinien cos zrobic z gorna jedynka poniewaz z roku na rok ten jego zab a wlasciwie "pieniek"wyglada coraz gorzej.
                              • Gość: gośććc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:40
                                Tak na marginesie to trochę szkoda mi tych animatorów bo mają trochę podobną pracę do małp w zoo;/ a ludzie czasem takich debili z nich robili że aż żal było patrzeć;/
                                • Gość: efka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:54
                                  Taka wybrali prace i tyle.Mysle jednak ze oni lepiej sie bawia niz turysci ktorzy czesto cwaniakuja i uwazaja ze to oni robia sobie jaja z animatowow.
                                  • Gość: polska maszkara Polski pasztet eksportowy IP: *.cluster-h.websense.net 04.10.11, 17:48

Moze animatory? Zauwazyliscie, ze tylko polskie polanalfabetki zakoc(h...a)
                                    sie w Tunezyjczykach. Zadna z nich nie potrafi napisac poprawnie zdania.
                                  • Gość: gośćcc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 07:22
                                    Mylisz się że oni tak świetnie się bawią, nie jeden z nich ma dużo swoich problemów a muszą się ciągle uśmiechać i być na obrotach prawie non stop przez 7 dni w tygodniu
                            • Gość: rosa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.159.246.94.ip4.artcom.pl 05.11.11, 20:13
                              Nie pracuje już w delphin el habib
                        • Gość: malaga Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 07:36
                          A beautiful Rio jeszcze pracuje w el Habib, wydzwania do mnie od tygodnia więc się zastanawiam co mu się nagle po dwóch miesiącach przypomniało (przez dwa miesiace od mojego powrotu z Tunezji zero kontaktu), laski mu się skończyły he he he, podejrzane - polska wiza chyba mu się marzy.
                          • Gość: anuszka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 07:57
                            Ja nie wiem co wy widzicie w tym Rio dla mnie on był strasznie odpychający;/ te jego włosy i kolczyki bleeeee
                            • Gość: Imbirek11 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 21:05
                              Rio był beznadziejny, też zastanawiam co on ma takiego interesującego w sobie. Nawet nie poruszal się fajnie.
                              • Gość: jessy Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 22:11
                                nie no bez przesady... ja tez nie szalalam za Rio i nie krecily mnie jego podrywy ale jego ruchy byly naprawde boskie :))
                                • Gość: marina33 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.11, 07:40
                                  Te kocie ruchy, ja po pierwszym show timie nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to żałowałm że się obudziłam .... Rio :D
                                  • Gość: daga Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 22:33
                                    mialam podobnie..
                                    ale Caramel bije Rio na głowe... :D
                              • Gość: anka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 22.05.12, 01:21
                                Tunezyjscy animatorzy są super!!! Ja byłam w Sousse i extra. Pozdrowienia dla wariata w różowych okularach - Heldiego :)
                          • Gość: bluesky Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.86.110.* 17.10.11, 15:50
                            hehehe, sorry girls that i read our forum, but i must say something....rio is in contact with all girls i think. :-) He has every week new, he told me, because we are friends.....and girls are so stupid....but i was too a few years ago, but now i know animators :-). So girls and women be careful, with animators. And !! Rio knows about this forum and he is very angry hehe, because he doesnt want girls know true about him.....
                            • Gość: iv Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.180.185.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.11, 21:40
                              Bluesky - You are reallyyyyyy great friend, I think that Rio is very happy that he have the friend like you.......
                              I hope that you will tell him what you write about him too - maybe during the wedding - surely you have an invitation - you are his friend:)

• Gość: goscik Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.home.aster.pl 17.10.11, 23:06
                                BRIDE is really brave, she takes Rio with whole ( lying) package :)
                                • Gość: uwiedziona Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 08:38
                                  Jak widzę Rio zbiera niezłe żniwo, pocieszjace jest to, że nie tylko ja dałam się nabrać że coś może z tego być. Liczą się fajnie spędzone wakacje w Tunezji i po co to nalej to rozstrząsać, grzebać w dopiero co zabliźnionej ranie.....normalne życie, w Polsce też są tacy lovelasi, no może nie tacy przystojni hehehe.
                                  • Gość: uwiedziona Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 08:48
                                    sorki za mój analfabetyzm, jeszcze się chyba nie obudziłam - powinno być "dalej to rozstrząsać" pozdrowionka dla wszystkich
                              • Gość: bluesky Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.86.110.* 18.10.11, 12:11
                                Ohoho, sorry RIO that i was soooooo bad :-D. Im so stupid...im not good friend. And i told to him what i think about him(that he can be teacher of sex-beach-university), first time he started be angry (good actor) but after he started laugh and told me that im right. But what can he do when he has a lot of opportunities. And this is true, if i were on his place i will do same things :-). Each is architect of his fortune :-). And of course he invited me (i think, and i know! same like a lot of girls)
                      • Gość: richana Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 07.10.11, 16:28
                        A w jakim świecie ty żyjesz?Myślałaś,że po twoim wyjeździe płakali i rwali włosy z głowy,dobre sobie.Jeśli jesteś zainteresowana mogę ci udzielić szczegółowych informacji na temat preferencji i wyposażenia połowy z nich oraz sposobów w jaki umawiali się na "randki" muszę przyznać,ze pomysłowi to oni byli.Po drugie jeśli chodzi o kontakty to sami je zostawiają i sami podają swoje prawdziwe imiona nie trzeba prosić.Grzeczni nie byli!Rozrywkę zapewniają pierwsza klasa
                    • Gość: richana Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 07.10.11, 16:06
                      tak tak naiwne.przeleciec animatora z delfina to tak jak wypic poranna herbate i nic prostrzego.grzeczni chyba nie ten adres
    • Gość: boussa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 188.137.90.* 07.10.11, 00:03
      Wrocilam z delphina niecale 3 tygodnie temu i nie moge zbyt wiele powiedziec na temt animatorów o których pytacie. Ani raz nie widzialam Jumbo z jakąkolwiek panną, zreszta podobnie jak Fatuty też nie widzialam nigdy z żadną. Kogoś takiego jak Azua podczas mojego pobytu nie było. Rio podrywał sporo, parę razy próbował nakłonić moją kolezanke na pojscie z nim do jej pokoju, Max przez cały mój prawie 3tygodniowy pobyt widywany był z laską która była tam ze swoją malutką córeczką, przynajmniej ja nie widziałam żeby zwracał uwagę na kogokolwiek innego. Caramel zakonczyl swoją pracę w hotelu parę dni po moim przybyciu do hotelu, było jeszcze dwóch murzynów Artur (tak miał na koszulce) i Slawaka (także na koszulce) i był Maradona - największy świr z nich wszystkich, który brał co wpadlo w ręcę. A potem pił z nami wódke w pokoju... Nawet moja wspomniana koleżanka mu wpadła w te jego łapy. No i był jeszcze wspomniany już na tym forum Tito. Wymieniam go na koncu, bo z nim spędzałam prawie wszystkie noce moich wakacji ;) Ta dziewczyna do ktorej dzwonil to pewnie ja, chociaz nie gwarantuje, bo kto ich tam wie tych arabusów hihihi :P Pozdrawiam wszystkie bliskie mi forumowiczki owładnięte urokiem tych pieknych panów. I uważam że jak ktoś ma problem z akceptacją faktu, że polskie kobiety wolą dobrych kochanków, wiedzących jak podejść kobietę, żeby zaiskrzyło...czasem samym sposobem poruszania się czy kilkoma komplementami...., to niech nie wchodzi na to forum, nie obraża ludzi i sam sobie nie szarpie nerwów. Tyle.
      • Gość: efka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 08:49
        Upssss po tym co napisalas bedzie placz i darcie szat.Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile krzywdy narobilas sowim wpisem-tyle dziewczyn wierzylo za panowie animatorzy sa "grzeczni" a tu taka niespodzianaka.Moze lepiej bylo zatrzymac te wiesci dla siebie.......
        • Gość: boussa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 188.137.90.* 07.10.11, 14:05
          Przecież nic takiego nie napisalam, ale żeby nie było darcia szat to zaznacam, że oprócz Maxa nie widziałam żadnego z animatorów w jawnym związku wakacyjnym z jakąkolwiek kobietą czy też mężczyzną bo z tego zo mówil Tito znajdą się i tacy co wolą chłopaków choć świetnie sie ukrywają... nie będe rzucać ksywami ani nazwiskami bo to by juz była przesada. Rio widzialam raz jak tanczyl z jakąs panna na dyskotece ale nie rozbierał jej, po prostu tanczyli. Zresztą nie wiem co wy wszystkie w tym Rio widzicie... To znaczy nie zrozumcie mnie źle, on jest oczywiscie piękny, ma ciekawą fryzurę, fajnie się rusza, ma piękne biale zęby, jest zabawny, wesoły, zna dobrze angielski... ale brakuje mu tego czegoś... nie wiem czego... męskości? Może to tylko ja tak widzę... nie widzialam u niego tego czegos co mial Tito...ale nie umiem tego nazwac. Juz nie wspominając o Jumbo, ktory byl dla mnie kompletnie aseksualny, podobnie jak Max ze swoim uzębieniem na wpół wybrakowanym... Maradona byl ok, ale jak widzialam go co dzien z kims innym, co nie przeszkadzalo z kolei mojej kolezance, to mi sie juz mniej podobał... Słuchajcie oni się całymi dniami obracają w towarzystwie kobiet...mają do wyboru do koloru... próbują wszystkiego, ładnej, brzydkiej, grubej, chudej, starej, młodej... Tito mowil ze maja w umowę wpisane comiesięczne badania na HIV i choroby weneryczne... to chyba tez o czyms swiadczy... jeśli jednego miesiaca nie przebadaja się... wypad z pracy, szef ma setki na ich miejsce.Nie chce nikogo umoralniac, bo sama juz sie pochwaliłam co robilam przez 3 tygodnie, ale dziewczyny pokażcie im tez ze macie pazury, nie reagujcie usmiechem na kazde ich spojrzenie czy slowo... ja przez pierwsze pare dni mowilam Tito ze ma sie ode mnie odp...lić bo początkowo odebralam go jako pewnego siebie aroganta i egocentryka a takich ludzi nienawidze. Jak do mnie podchodzil robiłam minę jakby mi bylo niedobrze... spowodowalam tym tylko to, że poodchodzil jeszcze czesciej, szukał mnie po calym hotelu, wypytywal o mnie... w koncu po godzinach rozmów mu uleglam, myslalam, ze bedzie "zaliczona-odstawiona", ale on sie otworzyl... czasem przychodzil do mnie do pokoju tylko polezec i pogadac. Fajny chlopak. I przypuszczam ze wszyscy tam są fajne normalne chlopaki tylko trzeba im o tym przypomniec :)
          • Gość: camel polski "Czasami przychodzil do mnie do pokoju..." IP: *.cluster-h.websense.net 07.10.11, 15:36

Obsluga przychodzi do pokoju porozmawiac? Tunezja do dziadostwo.
            Bredzace o tym Polki to zalosne dno spoleczne. Skad sie taka nedza
            turystyczna bierze? Z bagna i szlamu? Moj stary, bezzebny pies,
            Farfocel, nie odsikalby sie na taka turystke.
            • Gość: boussa Re: "Czasami przychodzil do mnie do pokoju..." IP: 188.137.90.* 07.10.11, 15:50
              Taaak...wylej swoją gorycz odtrącenia przez kobiety na mnie. Pewnie wiesz gdzie mam twoje opinie :) Pozdrawiam serdecznie :)
              • Gość: belinda Re: "Czasami przychodzil do mnie do pokoju..." IP: *.phlapa.east.verizon.net 07.10.11, 22:58

Twoje wpychanie sobie opinii tam wlasnie potwierdza przypuszczenie, ze
                masz tam olbrzymia powierzchnie. Kon pociagowy, perszeron, moze miec
                mniejsza. Twoj profil staje sie coraz bardziej wyrazisty. Nalezysz do tych
                pasztetow ktore desperacko szukaja taniego dowartosciowania poza Europa.
                Jestes zalosnym, godnym politowania odrzutem krajowym. W Polsce
                prawdopodobnie poruszasz sie o zmroku.

• Gość: boussa Re: "Czasami przychodzil do mnie do pokoju..." IP: 188.137.90.* 08.10.11, 01:00
                  dobre, dobre :)
                  • Gość: maja Re: "Czasami przychodzil do mnie do pokoju..." IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.10.11, 09:34
                    Czesc.Bylam z rodzinka w el habibie w minione wakacje.Moj syn super bawil sie z jumbo a ja z mezem moglismy spokojnie spedzic czas na opalaniu i kapielach w basenie.To byl nasz pierwszy pobyt w tym hotelu i bylismy bardzo zadowoleni tym badziej ze animatorzy roznymi zabawami fajnie umilali czas turystom-stad moje pytanko:jesli ktos wie prosze o info czy ta sama lub podobna grupa przewiduje prace w el habibie w nastepne wakacje?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: meg Tito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 15:28
                      Wracając do Tito to od kiedy pracuje w tym hotelu? Ja byłam w terminie 10-24.07.2011 i nie było nikogo takiego :)
                      • Gość: gość Re: Tito IP: 193.106.84.* 09.10.11, 15:31
                        Oni sie zmieniaja.Co jakis czas przyjezdzaja do pracy potem maja wolne i tak sa na roznych hotelach.
                        • Gość: DD Re: Jumbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 10:46
                          Ja mam kontakt z Jumbo, sympatyczny chłopak, nie taki typowy podrywacz, chociaż temperamencik to on ma :D
                          • Gość: Anulka Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 20:37
                            Nie zauważyłam jego temperamentu na żadnym polu.
                            • Gość: pasztetowy export Re: Jumbo IP: *.phlapa.east.verizon.net 12.10.11, 22:12

Anulko, moze ty nie bylas w stanie wywolac temperamentu.
                              A moze widzials Jumbo po tym gdy byl juz u mnie?
                              Wycisnelam z niego caly temperament:)
                              • Gość: richana Re: Jumbo IP: 193.106.84.* 13.10.11, 00:02
                                Temperament całkiem,całkiem.W myśl zasady im cichszy za dnia tym bardziej ognisty w nocy :D
                                • Gość: pfff Re: Jumbo IP: *.ip.netia.com.pl 13.10.11, 07:13
                                  Ognisty w nocy? Chyba musialby miec worek na łbie... żebym go z łóżka nie wyrzuciła...
                                  • Gość: DD Re: Jumbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 07:34
                                    Jumbo to sympatyczny facet, ma w sobie to coś czego nie mają ci inni mięśniacy. Ktróaś z Was miała z nim bliższy kontakt po 25 września?
                                • Gość: Anka Re: Jumbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 09:50
                                  richana a gdzie Jumbo się z Tobą umawiał?I kiedy byłaś w delphinie?
                                  • Gość: richana Re: Jumbo IP: 193.106.84.* 13.10.11, 13:10
                                    Jak bylam w delfinie to albo w moim pokoju jak kolezanki z pokoju byly u chlopakow albo na terenie hotelu.bylam w sierpniu,a ty?
                                    • Gość: imbirek Re: Jumbo IP: 195.38.12.* 13.10.11, 13:25
                                      A ja głównie u niego:)
                                      • Gość: DD Re: Jumbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 13:27
                                        Ja byłam we wrześniu
                                        • Gość: richana Re: Jumbo IP: 193.106.84.* 13.10.11, 16:15
                                          Do pokoju to zapraszal tylko rio najlepiej okolo 21 lub 18.30.sierpien byl cudowny,a jakies nowe ciacha byly we wrzesniu i duzo ludzi bylo?
                                          • Gość: oczy bola Spacja, spacja, spacja! IP: 208.87.234.* 13.10.11, 16:48

Ruchana, w wolnej chwili przeczytaj definicje spacji. Sciskasz swoje wyraziki tak jak
                                            posladki. Zwieracze moga ciebie zabolec i popuscisz. Czy do Tunezji lataja tez
                                            dziewczyny dobrze po polsku piszace? Czy tylko niedouczone materace?
                                            • Gość: richana nic mnie nie boli IP: 193.106.84.* 13.10.11, 17:54
                                              Mnie jak oczy bola nie patrze.spacji nie lubie zbyt czesto uzywac - wole bliskosc !!!posladkow nie sciskam oj nie sama wiesz faceci lubia jak jest rozluznione pole manweru.zabolalo cie to ze mialam wszystkich a ty pewnie zakochana siedzisz i placzesz za ktoryms z nich haha.oni spotykaja sie z jedna nawijaja makaron na uszy a naiwne laski nie wiedza za pol godziny wczesniej byli u innej.po co sie klucicie wakacje sa po to zeby sie zabawic a nie zakochac
                                              • Gość: hehehe Re: nic mnie nie boli IP: 188.137.90.* 13.10.11, 18:38
                                                dokladnie!! nie szarpcie sobie nerwów dziewczyny!! Zabawcie się i zapomnijcie - tak jak nasi animatorzy :):) Richana kiedy dokladnie w sierpniu bylas? Moze bylysmy razem ;>
                                                • Gość: DD Re: nic mnie nie boli IP: *.play-internet.pl 13.10.11, 18:50
                                                  Skoro tak od razu zapominają to czemu Jumbo pisze mi ciągle, że bardzo tęskni i nie może przestać o mnie myśleć? Sam prosił o mojego maila mimo tego, że nie chciałam utrzymywać z nim kontaktu po wakacjach. rihana może byłas za słaba żeby któryś Cię zapamiętał;p
                                                  • Gość: kardamar Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 19:05
                                                    Do mnie te same teksty pisze więc sama nie jesteś. Jak się nudzi to niech pisze.
                                                  • Gość: mateusz Re: nic mnie nie boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.14, 16:51
                                                    Tutaj chodzi o to żeby ściągać ponownie. Pisze i utrzymuje kontakt żebyś znowu wróciła za rok i dała dupy albo kasy. Trzeba pamiętać że to jest mit że ci faceci mają co godzinę inną dziewczynę. Fakt jest taki że mają ich wiele ale nie aż tyle. Muszą się starać, często tracą dni całe albo tygodnie i nie udaje się.
                                                  • Gość: maja Re: nic mnie nie boli IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.06.14, 19:09
                                                    Skad kolego tyle u ciebie doswiadczenia w w/w temacie- czyżby z autopsji?Pozdrawiam
                                                • Gość: Anulka Re: nic mnie nie boli IP: 195.38.12.* 14.10.11, 14:08
                                                  Ja też byłam w sierpniu.
                                                  • Gość: kinga Re: nic mnie nie boli IP: *.hfc.comcastbusiness.net 14.10.11, 16:55

Kogo to naprawde obchodzi kiedy i gdzie bylas?
                                                  • Gość: richana Re: nic mnie nie boli IP: 193.106.84.* 14.10.11, 17:02
                                                    mnie !!!rozmawialam z ania a ty sie wtryniasz miedzy wodke a zakaske.moze wielki zal ze twoj ukochany zostal przeleciany haha
                                                  • Gość: szpieg Re: nic mnie nie boli IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 17:10
                                                    Richana ciekawe jest to, że pisałaś, że możesz udzielić informacji o połowie z nich na temat preferencji i wyposażenia, a później twierdzisz że miałaś wszystkich. To wszystkich czy tylko połowę? Zdecyduj się bo wali ściemą na kilometr..
                                                  • Gość: richana Re: nic mnie nie boli IP: 193.106.84.* 14.10.11, 17:33
                                                    tak pocieszaj sie.sciema pewnie bys chciala ale niestety taka prawda.moze zorientowalas sie ze ktorys z ukchoanych spoznil sie na spotkanie z toba i pokojarzylas fakty heheheh
                                                  • Gość: szpieg Re: nic mnie nie boli IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 18:44
                                                    Hehe ale śmieszna jesteś :)
                                • Gość: kardamar Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 19:44
                                  Ja nie zauważyłam tej iskry w nocy. Przeciętniak a wręcz musi się wiele jeszcze nauczyć.
                                  • Gość: richana Re: Jumbo IP: 193.106.84.* 13.10.11, 20:19
                                    Ale ja nie prosilam o kontakty do zadnego z nich,bo je mam jak pisalam wczesniej z reszta sami wzieli ode mnie i dali swoje. normalne chyba,nie?imiona tez swoje podawali choc nikt ich nie pytal.A smsy typu i miss you all the time itp wychodza mi (_,_) chyba wszyscy sie zgadali i na 3,4 pisza to samo.myslalam ze po dwoch miesiacach im minie ale jednak nie.
                                    • Gość: kardamar Re: Jumbo IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 20:45
                                      Syndrom zdartej płyty, bo po co sie wysilać.
          • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.182.110.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.11, 23:06
            Amin czyli Tito :) schemat się powtarza, długie rozmowy..... Czarodziej :)
            • Gość: pasztet katowicki Tunezyjska opryszczka IP: *.phlapa.east.verizon.net 14.10.11, 00:54

Wczoraj zadzwonil do mnie rozzalony Jumbo i powiedzial, ze od paru miesiecy
              ma brzydka opryszczke na wardze, zoledziu i jadrach. Poczatkowo sadzil. ze
              to tryper i specjalnie sie nie przejmowal. Ale po powtarzajacych sie opryszczkach
              zmienil zdanie. Powiedzial, ze zarazil sie od Polki lub Rosjanki. Wie to na pewno poniewaz dziewczyny z cywilizowanych krajow nie chca z nim rozmawiac. Uwazaja, ze wyglada
              na prymitywnego Don Juana. Od Polek i Rosjanek nie moze sie opedzic. Teraz bedzie
              unikal tych niedomytych turystek ktore obdarzyly go takim "prezentem".
              Prosil o przeslanie troche kasy na leczenie i podal numer konta Bank Sousse 1236 0097
              27869 6933. Moze wzruszy was finansowo jego historia. Moze tez przywiozlyscie
              cos podobnego z Tunezji?
              • Gość: mera Re: Tunezyjska opryszczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 15:20
                tak wiec do roboty drogie turystki!! zarazilyscie chlopaka to teraz placcie za leczenie :P
            • sahebtki Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 15.10.11, 20:12
              skoro twierdzicie, że wiecie wszystko o chłopakach, że są wobec was szczerzy, to pewnie wiecie też o ślubie Rio w listopadzie
              • Gość: richana Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 15.10.11, 20:30
                ja slyszalam ze juz jest po slubie,moze mial narzeczona i dlatego tak mowil,jakies dzieci tez juz ma.normalne zycie maja chlopaki jak kazdy.
                • sahebtki Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 15.10.11, 20:49
                  dokładnie...każdy z nich ma swoje życie poukładane, podobnie jak my w Polsce. Szkoda tylko, że turysyki ingeruja w ich życie. Jak zaczęłam czytać to co tu się wypisuje to aż mnie zemdliło......jedna wielka pyskówka, prześciganie się dziewczyn, która kogo zaliczyła, a wygrawa ta która najpikantniej odpowie!
                • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.146.234.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.11, 21:22
                  Cieszę się, że to napisałaś bo tylko to potwierdza , że ich nie znacie ;)
                  Nie macie za grosz szacunku. Jeżeli nawet, któryś z nich skorzystał z Waszych usług to opowiadanie o tym na tym forum jest żenujące.
                  Najbardziej jednak spodobała mi się historia z badaniami co miesiąc wpisanymi w kontrakt...... :) Gratuluję ;)
                  Spędziłyście fajny czas w Tunezji -super, zachowajcie to dla siebie i nie traktujcie ludzi, którzy tam pracują jak śmieci!!!!
              • Gość: bluesky Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.86.110.* 17.10.11, 15:58
                Rio will has wedding on november?? OOhh poor bride :-) i was every night with rio when i was there....i think he tries it for every girl, because he wants go away from tunisia...
                • Gość: korektorka Correction IP: *.phil.east.verizon.net 17.10.11, 18:51

Should be "wedding in November" or wedding on November 24.
                  • Gość: hahaha Re: Correction IP: *.ip.netia.com.pl 17.10.11, 18:58
                    He is already married you stupid b.i.t.c.h.e.s!!
                    • Gość: bluesky Re: Correction IP: 193.86.110.* 18.10.11, 12:04
                      he is married? Maybe its true.....but how u can know it?
                      • Gość: m Re: Correction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 07:29
                        Dajcie juz spokój. Wszyscy oprócz pracy mamy życie prywatne. Animatorzy także. A chyba jest normalną sprawa że młody facet się żeni. Nawet jeśli robi to co Rio. W końcu jakby nie było to dla niego to też sa tylko wakacyjne przygody
                      • Gość: do bluesky Re: Correction IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.11, 20:45
                        Ty, koleś nie popisuj sie angielskim, którego tak naprawdę nie znasz. Czytam twoje posty i włos mi sie na glowie jezy jak widze ile błędów popełniasz.. podstawowe wręcz. anglojezyczny czlowiek takowych nie robi. Mieszkam w Anglii 10 lat i wiem.
                        • Gość: rio rio rio Re: Correction IP: 188.137.90.* 19.10.11, 20:58
                          Rio i rio, dajcie spokój, dawno żonaty!! Debilne forum. Zakończmy tę farsę!
      • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.11, 18:11
        ale Caramel wrocił do pracy ;-) a ja mialam to szczęście i go poznałam. Naprawdę świetny chlopak!
        • Gość: goscik Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.11, 21:03
          hahahahaha dobre :D
          • Gość: gosć Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 22.10.11, 21:24
            no dokladnie heheheh
            • Gość: bousssssssa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.180.44.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.11, 22:16
              Oczywiście,że on tam jest. Natomiast to co było tu wypisywane przez te laski jest masakrą i albo były tak głupie, że wierzyły w te historie albo chciały się zemścić bo zostały spławione :)))
              • Gość: boussa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 188.137.90.* 22.10.11, 23:49
                hihihi ale wy wszystkie fajne jestescie :) Naprawde, nie piszę tego przez złośliwość, zwyczajnie cieszy mnie to wszystko :)
                • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 11:29
                  naprawdę, zastanawia mnie do czego ma służyć to forum?! niektóre wpisy są po prostu niesmaczne...opowieści o nocach spędzonych to z jednym to z drugim żenujące!!! prawda jest taka: animatorzy mają za zadanie umilać czas turystom tj. organizować zabawy na basenie, show time, tańce i za to otrzymuja wypłatę a reszta to już wg. mnie potrzeba chwili... jeden, dwa drinki, i jak usłyszałam od jednego z animatorów " dziewczyna pijana dupa sprzedana".
                  no comment!!! dla nich to zabawa ot tyle.
                  • Gość: lola25 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.home.aster.pl 17.11.11, 22:14
                    halo halo??!! to kiedy ślub tego sławnego RIO???? :D
                    • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.146.104.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.11, 10:09
                      NIE ROZUMIEM DLACZEGO WAS TAK TO INTERESUJE?? :)
                      "RIO" MA JUŻ ŻONĘ I DAJCIE JUŻ SPOKÓJ Z TYMI PYTANIAMI O NIEGO.
                      • Gość: goska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 10:06
                        A ja nie rozumiem co ciebie tak irytuja nasze pytania o "boskiego Rio".Skoro ma zone to dlaczego nagminnie podrywa dziewczyny niezaleznie od ich nacji.Sama widzialam jak obskakiwal starsza pania z francji ktora przyleciala do el habibu specjalnie dla niego a w kolejce czelaly juz nastepne chetne....
                        Chetnie przeczytam najnowsze newsy dotyczace rio i innych panow animatorow i na bank nie jestem w tej kwestii odosobniona.
                        Pozdrawiam i czekam na dalsze info....
                        • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.182.81.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.11.11, 00:26
                          Masakra............ a możesz mi powiedzieć po co? Nie masz swojego życia i większych problemów? To jest chore!!!!!!!! Zdadza czy nie zdradza - co to za różnica? Mało w Polsce mężczyzn zdradza swoje kobiety?? Czy to co teraz robią i jak żyją jest dla Ciebie takie ważne??? Jeżeli tak - zadzwoń, zapytaj....kup sobie bilet do Tunezji i przekonaj się sama.
                          • Gość: goska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.11, 07:23
                            Wybacz ale nie pytalam cie o rade.Dlaczego mnie to interesuje?-juz odpowiadam a tak dla pokrzepienia serducha.W polsce szaro buro a do tego mzawka wiec milo sie wspomina i czyta o znajomych ludziskach ktorzy zostali w slonecznej tunezji.Prawde powiedziawszy guzik mnie obchodzi z kim np rio sie zadaje,czy ma zone,czy zdradza czy jest wierny itp sprawy-czytam to forum jak wielu ludzi czyta plotkarskie gazety.Ot i cala filozofia.
                            Dziewczyny jesli macie jakies nowe newsy o el habibie i "boskim rio" piszcie...hahaha.
                            • Gość: gościówka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 08:45
                              W Tunezji już nie jest tak słonecznie:) ostatnio rozmawiałam z jumbo i mówił że u nich jest już bardzo zimno:) chociaż dla nich zimno to dla nas pewnie ciepło:)
                              • Gość: tunisia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 27.11.11, 15:18
                                Dokładnie.U nich słonce świeci 20 stopni,a ci w puchowych kurtkach chodzą, jak dla nas to pogoda super tak do godziny 15 max 16 jest cieplutko.W egipcie cieplej,ale w tunezji fajniej
                                • Gość: (nie)naiwna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 23:15
                                  Heh z nich są niezłe cwaniaki. Jeden z nich ostatnio chciał mnie naciągnąć na kasę.. My głupie wierzymy w te ich piękne uśmiechy i czarne oczka, a tak naprawdę wychodzi na to, że oni wszyscy są tacy sami. On tak bardzo chciałby ze mną rozmawiać ze mną na skype w swoim pokoju i mam mu wysłać jedyne 600dinarów na laptopa. Bardzo szybko zakończyłam tą znajomość ale sama nie mogłam w to uwierzyć, bo wydawał się inny niż Ci wszyscy o których była tu mowa. Nie będę mówić jego imienia, bo nie lubię się mścić. Ale uważajcie dziewczyny nawet na tych którzy naprawdę wydają się być wporządku. Był taki słodki.. ech.. cholerni faceci.. Jednak doceńmy Polaków..
                                  • Gość: kaśka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.12.11, 09:28
                                    Ameryki nie odkrylas!!! Sorry ale musialam to napisac.Bylam a el habibie i poznalam panow animatorow.Poznalam to zbyt wielkie slowo.Bawilam sie z nimi w czasie animacji,posmialam pogadalam i poobserwowalam ich sztuczki na ktore lapalo sie wieleeeee dziewczyn niezaleznie od nacji.To bylo o niebo lepsze od samych animacji.....
                                    Nie mam z nim kontaktu ale wystarczy ze poczytam achy i ochy na tym forum a jestem na bierzaco w temacie.
                                    Glowa do gory najwazniejsze ze przejrzalas na oczy.
                                    Pozdrawiam
                                  • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 17:32
                                    Jestem ciekawa który to taki niepozorny? Jeżeli możesz powiedzieć oczywiście aby ustrzec inne?
                                    • Gość: (nie)naiwna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 21:11
                                      Nie ma sensu mówić, bo przypuszczam, że większość z nich taka jest, więc dziewczyny bądźcie czujne ;) Ja na szczęście darzyłam go tylko sympatią, więc od razu czerwone światełko mi się zapaliło i powiedziałam do widzenia:) Ale pewnie nie jedna jakby była zakochana to już by leciała do banku:) ja rozumiem, że oni tam mają marne zarobki ale mimo wszystko powinni mieć swój honor i nie wykorzystywać tego, że mamy do nich taką słabość..Mi się już odechciało Tunezji raz na zawsze :)
                                      • Gość: kaśka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 07:42
                                        Czesc.Wedlug mnie to najbardziej niepozorny i ugrzeczniony byl jumbo-to jest moje przypuszczenie ale jakos nie mam wyrzutow sumienia ze wskazalam na niego.Jestem pewna ze oni maja w nosie co my o nich myslimy i stosuja zasade nie ta to inna...
                                        Pozdrawiam
                                  • Gość: laptop Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 05.12.11, 17:08
                                    haha niezle jaja mnie tez proboowal naciagnac na kase na laptopa,niby jego mu sie zepsul a tak bardzo chce rozmawiac na skypie ze mna ze swojego pokoju heheh chyba w tym samym czasie nam to mowil .moze wszystkie sie zrzucimy
                                    • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 18:37
                                      ja pierniczę!!! az wbiło mnie w fotel ..dobrze że siedze bo o malo nie spadłam!!!! a to dranie wstrętne...nie mam podejrzeń ktory chciał od WAS wyciągnąć kase na laptopa ale...moge przypuszczać, że był to najcichszy, skryty,miły i najmniej imprezowy z aniomatorów, a taki byl tylko jeden!!! szok!!!
                                      • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 18:45
                                        Też myślałam o Jumbo. No cóż był bardzo śliski i niepozorny. A tacy sa najgorsi. Cicha woda .... Prędzej bym się tego spodziewała po Maradonie albo Rio bo byli wszędzie.
                                    • Gość: (nie)naiwna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 21:39
                                      Hehe dobre to z tym zrzuceniem:) bidulek a ile pisał Ci ze ma kasy? Bo mi że tylko 85 dinarów i że ma tylko mnie.. aż się wzruszyłam;p frajer.. niech sobie nie myśli, że Polki są takie głupie, to że mają do nich słabość nie znaczy że jesteśmy naiwne.. A nie mówił Ci też przypadkiem, że chciałby mieć z Tobą dziecko?:) Już lecę sobie z nim zrobić.. a tak na marginesie to też o mało co nie spadłam z nóg jak przeczytałam tego smsa, dla pewności zapytałam czy chce ode mnie pieniądze a on prosto z mostu, że tak, że brakuje mu (jedyne) 600 dinarów;p może u nich był jakis prima aprilis albo coś :D
                                      • Gość: laptop Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 06.12.11, 11:46
                                        Z 20 takich naiwnych znajdzie i ma wyplate na caly rok.Mnie mowil o zepsutym laptopie i o tym jak bardzo chce rozmawiac na sypie ze mna ze swojego pokoju i zebym mu kupila i wyslala.o dzieciach na szczescie nie wspominal.wtedy wchodzilyby w gre juz dwa laptopy.powiem mu ze wysle i bedzie latal na poczte codziennie taki polski przedwczesny prima aprilis
                                        • Gość: (nie)naiwna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 11:53
                                          Hihi no super pomysł:D też o tym myślałam ale wymyśliłam to już po tym jak mu nadałam i powiedziałam że ma do mnie więcej nie pisać ani nie dzwonić:)
                                          • Gość: kaśka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.11, 14:27
                                            Wiesz zawsze mozesz zmienic zdanie-milosc wszystko wybaczy ....a oni uwierza we wszystko co ma wspolnego z "giftami" i faktycznie beda latac na poczte kazdego dnia haha
                                            • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.11, 18:52
                                              Niezłe ziółko z niego:)
                                              • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.11, 20:39
                                                ale jaja! dziewczyny dajcie czadu!!! trzymam kciuki! a tak a propos to zauważyłam, że tylko on wybitnie chciał utrzymywać kontakt z dziewczynami z Polski.. też macie takie wrażenie?!
                                                • Gość: laptop Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 06.12.11, 21:41
                                                  Z Polski i Rosji tez.Z rosji najwieksze kaszaloty ciekawe co w nich widzial.ale polki nie sa takie glupie nie doplacaja do rozrywek
                                                  • Gość: gosccc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 06.12.11, 23:05
                                                    Wiem, że tak robią i nie ma tam wsród nich nikogo kto tego nie robi, także wcześniej czy później każda z Was, która utrzymuje z nimi "kontakt" to usłyszy.... nawet po roku "znajomości" bo oni są bardzo wytrwali :)
                                                  • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 20:20
                                                    Po prostu trzeba to traktować jak zabawę a nie oczekiwać po takiej znajomości nie wiadomo czego. Jeżeli można to nazwać znajomościa.
                                                  • Gość: goscccc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.204.55.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.11, 17:35
                                                    Dokłanie tak :)) Każdy z nich jest w długoletnim związku lub ma żonę a inne dziewczyny traktują jak sponsorki :) I to wcześniej czy później odczuje każda z Was :) Cieszę się, że się nie dajecie tak omamić :) Pozdrawiam :)))
                                                  • Gość: laptop Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 193.106.84.* 24.12.11, 12:33
                                                    Jumbo ma miejscowa dziewczyne od kilku lat,ale najpiekniejsze sponsorki to ma z Rosji... zobaczcie na jego fb,oczywiscie znajomych i fotki ma zablokowane,ale na tablicy wszystko macie.Na pocz tygodnia znowu mi mowil przez skype ze ma ciezka sytuacje w domu z ojcem i ze nie ma pracy i ze potrzebuje pieniedzy(chyba na swoje wesele zbiera)
                                                  • Gość: m Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 22:36
                                                    mozesz podac link do jego facebooka??
                                                  • Gość: (nie)naiwna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 08:14
                                                    Przeglądnęłam jego fb i nie widzę żeby miał jakąś wieloletnią dziewczynę.. chyba myślisz o tej która mu pisała I love you itp, ale ona ma na swoim profilu, że jest wolna. Więc chyba w tym jednym jedynym nie kłamał, że mówił mi że miał długo dziewczynę ale zerwali.. Co nie zmienia faktu, że i tak jest naciągaczem i ściemniaczem:)
                                                  • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 15:33
                                                    Moge prosic o info jak go znależć na FB? dzięki
                                                  • Gość: nn Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 09:33
                                                    Sorki ale nie udzielę takiego info bo nie musi cała Polska mieć jego nr telefonu. Aż taka mściwa nie jestem.
                                                  • Gość: hejka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 10:06
                                                    Skoro on sam wstawil numer swojego telefonu na FB to chyba nie ma nic przeciwko temu zeby nie tylko polska ale i caly swiat wiedzial jak sie do niego dodzwonic.Nie tlumacz sie "msciwoscia' bo ja czuje ze to ma glebszy podtekst......
                                                  • Gość: m Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 10:43
                                                    chodzi jedynie o adres facebooka. jego telefon mnie nie interesuje
                                                  • Gość: nn Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 10:48
                                                    Ale zauważ że on dba o to żeby go nie było łatwo znaleźć na fb, nawet nazwisko którym podpisuje maile nie jest prawdziwe;). Z resztą na tym fb nie ma nic ciekawego. I nie ma tu żadnego podtekstu, poprostu ja nie chciałabym żeby mój numer mógł znać każdy, a wiesz ile tu na forum jest napalonych lasek na jego nr jeszcze któraś głupia da się naciągnąć na te jego historyjki o trudnej sytuacji
                                                  • Gość: hejka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 11:07
                                                    Bez zadnego trudu znalazlam jumbo na FB a oto jego namiary:
                                                    "walid ben salem" ot i cala filozofia a numer telefonu sam walid vel jumbo zamiascil na tablicy FB.
                                                    Mam nadzieje ze zaspokoilam ciekawosc paru osob i niestety wkurzylam wiele panienek bo niestety wydalo sie i teraz cala polska bedzie mogla do jumbo dzwonic haha-o naiwnosci....
                                                    Przyjemnego ogladanie jumbo na FB.
                                                  • Gość: ja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 13:14
                                                    OK dziewczyny to jumbo juz mamy na fb,ja teraz czekam na jakies wiesci odnosnie rio lub ...zapomnialam jak go tam zwali ale to jeden z animatorow i nie jest to max na bank.Jesli ktoras ma dojscie do ich fb lub wpadla na trop to ja bardzo poprosze o wskazowki.Z gory dziekuje.Pozdrawiam
                                                  • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 19:47
                                                    Nie wiem po co takie tajemnice z tego robicie.
                                                  • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 20:27
                                                    Nie wiem po co z czegoś takiego robić tajemnicę.
                                                  • Gość: ja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 09:01
                                                    Ja tez nie rozumiem powodow tych tajemnic tym bardziej ze oni sami na tablicy FB wpisuja wlasne numery telefonow do wiadomoci wszystkich chetnich.Mysle ze wsrod niektorych panienek panuje przeswiadczenie ze oto one sa lepsze poniewaz wiele o "fantastycznych animatorach" wiedza a te pozostale ktore wiedza niewiele musza sie zadowolic tym co im skapnie z lakonicznych wpisow na tym forum.Smiechu warte...haha
                                                    Pozdrawiam trzymajcie cieplutko
                                                  • Gość: 7abibti Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 14:57
                                                    Witam wszystkie panie.Mam dla was smutna wiadomosc.Mr.walid prosil was o pieniadze,bo 9 grudnia przylecialam do niego i chcial mnie mile przywitac.Super spedzilam sobie z nim czas przez siedem slonecznych dni(co uwiecznilam na moich pieknych foteczkach).Wczoraj na skypie mowilam mu o tej stronie i mielismy ubaw po pachy.Czesc info jest prawdziwa jaknajbardziej jak cala akcja z laptopem itp,ale moje mile wy liczycie na to ze facet bedzie na was czekal ,gdzie prawdopodobienstwo ponownego spotkania w ciagu kilku miesiecy wynosi maxymalnie moze 10% .Na jego miejscu tez bym tak robila hahah.Pytania czy byl grzeczny i kto z kim sapal sa juz dawnp passe.Jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem,ale tylko na maila poniewaz chlopaki maja linka do tej strony(dlatego tez pisze bez znakow).Pozdrawiam Wszystkich
                                                  • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.12.11, 18:29
                                                    O rany i z czego ta radocha.Faktycznie facet super- błaga o kasę znajome dziewczyny żeby "ugościć"jakąś laskę z polski-proszę cię nie ośmieszaj się teraz ja mam ubaw po pachy z twojej głupoty haha .Że znają link do tego forum -ok proszę bardzo niech wrzucą na swojego arabskiego translatera i poczytają co o nich się pisze.Żal mi cię maleńka skoro musisz wydawać kupę kasy tylko po to żeby ktoś chciał cię mile przywitać-cyt.twoje słowa.
                                                    Pozdrawiam i życze wszystkim fantastycznego Nowego Roku 2012
                                                  • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.11, 18:22
                                                    Życzę Wam dobrej zabawy i owocnych poszukiwań w 2012 roku aa i cudownych wakacji ;-)
                                                  • Gość: arti Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 14:43
                                                    pochwal sie fotkami bo srednio ci wierze, wyslij na mimiczkamisia@wp.pl
                                                  • Gość: gitara Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 15:02
                                                    Gratuluję, a teraz pomyśl sobie co robił Twój wspaniały walid z ta Ruską, bo widać że coś ich łączyło, napalona na niego jak szczerbaty na suchara, a piękność nieprzeciętna
                                                    www.facebook.com/profile.php?id=1809109170&sk=wall#!/media/set/?set=a.2006841982885.148156.1598739720&type=3
                                                    a jak już sobie to wyobrazisz to pomyśl że to samo robił z Tobą, smacznego:)
                                                  • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.01.12, 16:24
                                                    Hahaha ale sie ubawilam w pierwszy dzien nowego roku.Absolutna racja ruska nieprzecietnej urody.Szczegolnie przypadly mi do gustu 2 zdjecia.Pierwsze gdzie laska wije sie wokol palmy a drugie na lezaku-to poprostu klasyka gatunku haha.
                                                    Az strach pomyslec co oni wyprawiaja z poszczegonymi laskami a obracaja ile sie da poniewaz naiwnych jest sporo jednak nie wszystkie chetnie wskakuja im do lozek a pozniej sie tym chwala na forum publicznym.Oj zal mi cie dziewko ktora za wyludzona kase podobno szlala z super macho walidem vel jumbo.
                                                    Zycze ci abys doznala olsnienia i nie latala za sexi potrzebami az do tunezji.
                                                    Pozdrawnia wszyskich
                                                  • Gość: (nie)naiwna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 18:51
                                                    Ja myslę że nie szalała za wyłudzone pieniadze, chyba że od pieknej Ruski:) bo nie sądzę żeby któraś z Polek była aż tak głupia żeby dawać mu kasę :)
                                                  • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.01.12, 19:58
                                                    Chyba masz racje jesli naprawde szalala to albo za wlasna kase lub ruble prosto z rasiji.
                                                    Hahaha ale jaja .... tylko pozazdroscic takiego macho a taki wydawal sie niewinny tak zagadywal przy kazdej okazji kiedy bylam w el habibie.Teraz mam satysfakcje ze nie dalam sie nabrac na durnowate slowka animatoroch.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: dorota Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.sattom.pl 11.04.12, 22:48
                                                    jumbo naprawdę wyciagał kase od dziewczyn?skąd macie takie informacje?jestem w szoku bo myślałam,że zakochał sie w jednej polce,rozmawiałam z nim niedawno byłam z mężem na naszej rocznicy w Ribacie i z nim rozmawialiśmy...masakra
                                                  • Gość: anjaa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 07:52
                                                    Jechałaś tam podobno po to żeby zawieźć mu prezent w postaci laptopa:)
                                                  • Gość: miska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 09:42
                                                    To sie chwali nie ma to jak dobrze zadbac o swojego pana i wladce.Na wiosne z pewnoscia poleci do niego ta przepieknej urody ruska-jak nic zawala chlopaka laptopami i zamiast zajmowac sie zabawianiem panienek bedzie jumbo stal na bazarku z nadprogramowym sprzetem technicznym.
                                                    Cos zamilkla nasza ubawiona po pachy panienka-z niecierpliwoscia wyczekuje nastenych wpisow naszej "faworyty" walida vel jumbo.
                                                    BYLE DO WIOSNY
                                                  • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 18:01
                                                    powaliło mnie!!! tzn te zdjęcia...a 'you simply sexy" jest the best!!! on i sexy to jakoś mi nie pasuje, ale o gustach się nie dyskutuje!
                                                  • Gość: loca Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.leon.com.pl 13.01.12, 13:04
                                                    okreslenie "sexy" do jumbo pasuje tak samo jak rybie pasują wrotki :)
                                                  • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 17:04
                                                    Zgadzam się :)
                                                  • Gość: onenightinparis Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.leon.com.pl 26.01.12, 19:21
                                                    Czy ktoś wie ktorzy z chłopaków trafią w tegoroczne wakacje do Azur Plazy? A kto zostaje w Habibie?
                                                  • Gość: iwonad Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.12, 21:09
                                                    Jestem w szoku!
                                                    Zaledwie wczoraj w nocy rozmawiałam z Rio przez telefon! Od kilku miesięcy( po wakacjach 2011) wypisuje i dzwoni do mnie. Na początku mnie to bawiło bo miłe, ładne z niego dziecko ale z czasem zaczęłam się lekko wkręcać. Myslałam( kurde-ale naiwna jestem, nie sądziłam nawet) ze faktycznie jest mną zauroczony. Na wakacjach tylko rozmawialismy. Mieliśmy się spotkać w Polsce bo ma przyjechać w lutym. Czytałam już wcześniej o Arabach, którzy żerują na turystkach lecz wydawało mi się( o durnoto!),że Rio jest inny- niewinny. Nawet wątpiłam czy już był z kobietą.Dobrze,że zaczęłam szperać i wyszukiwac informacje o nim. Szok.
                                                  • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 07:42
                                                    Fajnie ze juz wiesz jak oni dzialaja -kolejna polka uratowana ze szponow przymilnych arabow.
                                                    Jesli masz ochote napisz co tam u rio lub innych animatorow-jakie maja plane na nadchodzace wakacje itp sprawy*-u nas zima wiec przynajmniej ja chetnie poczytam co dzieje sie obecnie w slonecznej tunezji.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: iwonad Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 11:51
                                                    Jestem w szoku!
                                                    Zaledwie wczoraj w nocy rozmawiałam z Rio przez telefon! Od kilku miesięcy( po wakacjach 2011) wypisuje i dzwoni do mnie. Na początku mnie to bawiło bo miłe, ładne z niego dziecko ale z czasem zaczęłam się lekko wkręcać. Myslałam( kurde-ale naiwna jestem, nie sądziłam nawet) ze faktycznie jest mną zauroczony. Na wakacjach tylko rozmawialismy. Mieliśmy się spotkać w Polsce bo ma przyjechać w lutym. Czytałam już wcześniej o Arabach, którzy żerują na turystkach lecz wydawało mi się( o durnoto!),że Rio jest inny- niewinny. Nawet wątpiłam czy już był z kobietą.Dobrze,że zaczęłam szperać i wyszukiwac informacje o nim. Szok.
                                                  • Gość: karafka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 12:55
                                                    Dobrze że trafiłaś na to forum:) tylko wyciągnij z niego wnioski...
                                                  • Gość: iwonad Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.12, 14:02
                                                    Wniosek tylko jeden. Kobiety- bez względu na wiek, wykształcenie, doświadczenie, powodzenie u płci przeciwnej- bywają naiwne. A ci chłopcy dobrze grają. Trochę mi ich szkoda bo pomyślcie jacy muszą być okaleczeni uczuciowo. Jednak te z nas, którym brakuje na co dzień adoracji, uwielbienia, niech ładują przy nich akumulatory.Nic tak nie poprawia kobiecie samopoczucia jak świadomość,że jest pożądana, piękna i wyjątkowa.
                                                    Nasi osobiści panowie niestety często tu zawodzą. Wykorzystujmy więc chłopców na poziomie flirtu bo choróbska od takiego "przelecianego" przez pół Europy raczej żadna nie chciałaby załapać:)

Jeśli któraś z Was miała bliższą znajomość z Rio- chętnie poczytam. Teraz się cieszę, że ( chyba głownie dlatego,że nie byłam na tych wakacjach sama) nie pokusiłam sie choćby o namiętny pocałunek. Wyobraźnie teraz uspokoję i skieruje na inne tory. Ale chłopiec był ładny. I potrafił tę wyobraźnie rozbudzić. Pozdrawiam
                                                  • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 01.02.12, 20:54
                                                    A wiesz z jakiego powodu ma być w Polsce w lutym...? Zastanawiam się, czy się czy o tym Ci powiedział....
                                                  • Gość: bejbi123 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 21:10
                                                    Rio jest juz w Polsce, w Gdańsku.
                                                  • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 07:19
                                                    Jesli prawda jest ze rio aktualnie przebywa w polsce to szczerze mu wspolczuje z powodu mrozow ale jakos nie za bardzawo chce mi sie w to wierzyc.Z tego co sie orietuje to wiele dziewczyn sporo wie na temat animatorow ale ich informacje maja sie nijak do rzeczywistości.Reasumujac :witamy w polsce RIO-poznaj nasza slowianska goscinnosc.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: luuuu Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.180.254.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.12, 16:11
                                                    Jezeli Rio faktycznie jest w Polsce to bardzo bym prosila o informacje gdzie sie znajduje poniewaz bardzo chcialabym zeby poznal swojego syna pozdrawiam wszystkie naiwne turystki takie jakie jak ja tylko ze ja mam pamiatke z tych wakacji do konca zycia
                                                  • Gość: gościara Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 17:52
                                                    nie ma jak to puścić się na wakacjach i się nie zabezpieczyć:-) a co nie dał ci namiarów do siebie????? że nie możesz go znaleźć w Tunezji? gratuluję!
                                                  • Gość: habibi Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 17:58
                                                    no proszę, dziecko zrobiło dziecko!
                                                  • Gość: bezwstydna Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 18:15
                                                    ciekawe ktory Rio zrobił dziecko hehehehehe, ja znałam w tym hotelu dwóch Rio......jeden pseudonim a kilku chłopaków. pewnie nie wiesz jak ma nawet na imię!
                                                  • Gość: margo Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 20:45
                                                    Masz z nim dziecko.......a o którym Rio mówisz?
                                                    Z Rio z hotelu - animatorem mam kontakt, daj mi znać na priv.
                                                  • Gość: miii Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 15.02.12, 12:22
                                                    tak właśnie z tym Rio animatorem a na na imię Mahotmet miałam jego nr ale nie działa No chyba że masz jakiś inny niż ją mam . Dowiedziałam się przez wasz wpisy że jest w polsce . I chciałam dowiedzieć się czy to prawda . Bo chciałam mu przedstawiać kogoś kto jest jego częścią . Dziękuje
                                                  • kolorowa14 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 15.02.12, 14:01
                                                    miii jestes pewna? to czemu nie kontaktowalas sie z nim wczesniej skoro jest ojcem dziecka tylko dopiero teraz skoro mialas jego numer? wsploczuje takiej tragedi! ale zawsze mozesz go znalesc w hotelu w sezonie lub za pomoca rezydentek w hotelu, one Ci napewno pomoga! 3maj sie!!
                                                  • Gość: goguśka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 14:49
                                                    Szukaj dziada niech płaci alimenty!!
                                                  • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 09:28
                                                    jak dla mnie to laska sciemnia jak nic z tym dzieckiem. miala do niego numer tyle czasu i nie dzwonila? nawet nie poleciala do niego??????? żenujące i śmierdzi jedną wielką ściemą!
                                                  • kolorowa14 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 16.02.12, 13:21
                                                    @ gosc - jak Ty go bronisz niczym lewww! czyzby milosc wielka, ze sie tak boisz o naszego Mohameda G. :)
                                                  • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 09:25
                                                    jesli już to ma na imię Mohamed. widzisz nawet nie znasz jego imienia dokładnie. Poczytaj sobie forum na arabia.pl i nie afiszuj się z tym dzieckiem, bo w kulturze arabskiej to normalne że ci zabierze dziecko i tyle go bedziesz widzieć!!!!!!!!!!! ani ojca dziecka nie zobaczysz ani dziecka!
                                                  • Gość: animatorka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.171.23.74.static.crowley.pl 29.02.12, 16:37
                                                    ponoc w poznaniu ma zone
                                                  • Gość: .............. Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.sattom.pl 11.04.12, 22:56
                                                    żarty dobre...gdybyś miała z nim syna to zrobiła byś wszystko żeby go poznał a skoro synek rośnie to być może kto inny jest tatusiem...nie rio?
                                                  • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 31.61.82.* 02.02.12, 10:09
                                                    Rio jest w Gdańsku?? :)) Zaraz umrę ze śmiechu :) Chyba, że piszesz o jakimś innym Rio z innego hotelu bo ten którego ja znam jest jeszcze w Tunezji :)
                                                    Polecam Wam film dokumentalny" Darling I lowe ju", jest wprawdzie o Egipcie ale podejście i taktowanie kobiet z Europy jest identyczne jak w Tunezji, oni naprawdę robią to samo, przykre ale prawdziwe.
                                                    Nie wierzcie w ani jedno ich słowo, oni naprawdę mają żony lub stałe partnerki, które ich czasem utrzymują ale i tak nie przeszkadza im to w utrzymywaniu konatktów z innymi dziewczynami, to taki ich "biznes"
                                                    Oczywiście, zdarzają się wyjątki ale nie dotyczą one wymienianych na tym forum panów.
                                                  • Gość: miiiiiii Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.180.254.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.12, 15:58
                                                    A skad masz taka informacje ze jest juz w Gdansku
                                                  • Gość: d........ Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.sattom.pl 11.04.12, 22:53
                                                    w jakim Gdańsku?!faktycznie poinformowana jesteś....żal...
    • preussen Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 27.01.12, 08:34
      www.1001geschichten.de sobacz te strony
      • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 12:26
        Ale musicie mieć nudne życie, ze podniecacie się każdym szczegółem o animatorach. Zacznijcie dziewczyny żyć swoim życiem, wokoło tez jest sporo wartościowych facetów.
        Przestańcie być naiwne i zacznijcie zachowywać się z godnością. Bo jak na razie robicie z Polek pośmiewisko.
        • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.02.12, 16:31
          Spokojnie nie frustruj sie tak.Z tym podnieceniem szczegolami dot.animatorow to troche cie ponioslo.Po protu np mnie ciekawi co tam nowego wywineli znajomi z wakacji ot i cala filozofia.Prosze nie dorabiaj teorii do swoich przemylen.Co ma godnosc do zainteresowania znajomymi osobami.Wedlug tego co piszesz nie powinnam nic wiedzie na temat tych ktorych znam niezaleznie od nacji itd-bo to uwlacza godnosci polskich kobiet.Ratunku.....proponuje przeczytaj ponownie swoj post i zastanow sie nad nim ale tak doglebnie.Powodzenia
          • Gość: kardamar Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 19:22
            Przykro mi ale podtrzymuję swoje zdanie. Też spędziłam parę dni w Delphinie ale nie zachowuję się jak rozhisteryzowana lala i nie wypytuję się co porabiają osoby z wakacji. Bo czemu to miałoby służyć? To tylko wakacje i rozdział zamknięty. Ale niektóre osoby tutaj przekraczają dobry smak. Trzeba zacząć własnym życiem a nie animatorów i węszyć co oni nabroili albo kogo wyrwali :)) Lepiej tą energię i czas poświęcić na coś wartościowszego:)
            Pozdrawiam
            • Gość: Gosiaa Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 31.61.63.* 06.02.12, 21:47
              Zgadzam się z Tobą w 100% :)
              "Znajomi z wakacji"...........szczerze mówiąc to Ci "znajomi" zapomnieli już większość imion swoich "koleżanek" :) a jeśli utrzymują nadal jakieś kontakty to z konkretnego powodu...:)
              Masz rację,szkoda na to czasu :) Pozdrawiam
              • Gość: iwonad Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.12, 17:05
                Witam Panie.
                Czytam kolejne posty i zastanawiam się, dlaczego na siebie najeżdżacie? Jakaś jedność jajników powinna chyba obowiązywać? Po co się oceniacie ? Jeśli jedne chcą pojechać do Tunezji by spędzić upojne chwile z którymś z animatorów- niech jedzie i oddaje się namiętnościom. Jeśli inna nie chce, niech tego nie robi ale niech nie wylewa wiadra pomyj na seks turystki. Nie wszystkie kobietki mają partnerów i jeśli choć przez chwile mogą się zapomnieć w ramionach przystojniaka-proszę bardzo!!! A że niektóre sie zakochują? No cóż, kobietom ciężko jest oddzielić seks od uczuć. I to nas różni od facetów, i to nas w jakiś sposób tłumaczy, i dlatego powinnyśmy się wspierać niż obrażać.Znacznie gorzej świadczyłby o nas fakt, że jeżdzimy tam wyłącznie dla seksu.

I jeszcze jedno? Co w końcu z tym Rio? Jest w Polsce czy nie? Może zrobimy mu grupową niespodziankę? A potem pójdziemy same na winko. Która wchodzi?
                • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.12, 22:27
                  Gitara,

obejrzałam polecaną przez Cibie galerię Mariny na FB. Niezła kolekcja zdjęć. A gatki RIo, zsunięte do granic przyzwoitości, mniam....aż mnie naszło na ...chyba nie dam rady zasnąć:)

Iwonad,

wchodzę w spotkanie na szczycie! Tylko gdzie, kiedy?
                  • bmwd Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 08.02.12, 22:23
                    Możesz podać adres Mariny na fb? poznalam RIO i chetnie zobaczylabym zdjecia, pozdrawiam
                    • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.12, 07:21
                      w tym poscie znajdziesz fotki pieknej marinie: Gość: gitara 01.01.12, 15:02 Odpowiedz
                      Gratuluję, a teraz pomyśl sobie co robił Twój wspaniały walid z ta Ruską, bo widać że coś ich łączyło, napalona na niego jak szczerbaty na suchara, a piękność nieprzeciętna
                      www.facebook.com/profile.php?id=1809109170&sk=wall#!/media/set/?set=a.2006841982885.148156.1598739720&type=3
                      a jak już sobie to wyobrazisz to pomyśl że to samo robił z Tobą, smacznego:)
                      • bmwd Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 09.02.12, 21:17
                        Niektorzy tylko miło spędzali czas jak to na wakacjach i to wszystko . Oto animatorzy : www.facebook.com/media/set/?set=a.263273713699659.83676.100000510968194&type=3#!/photo.php?fbid=263273967032967&set=a.263273713699659.83676.100000510968194&type=3&theater
    • bmwd Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 15.02.12, 18:18
      proszę o usuniecie moich wątków bmwd
      • Gość: arabska zona Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 07:52
        Polecam wszystkim dziewczynom książkę "arabska żona" mi po przeczytaniu odechciało się Arabów raz na zawsze :)
        • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 20:50
          lepsza "last minutes"
          • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.12, 13:30
            Hejka dlaczego tak cicho????zadnych nowych informacji nie ma????
            • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Haa IP: *.centertel.pl 28.03.12, 14:39
              czy ktoś wie gdzie jest Rio bo pisał do mnie z polskiego nr tel
              • Gość: kate Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 12:39
                W Polsce. Skoro pisał to możesz zadzwonić i się zapytać?!
                • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.bnpparibas.pl 29.03.12, 14:28
                  hehehe dobre
                  • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 29.03.12, 15:21
                    niewiem czemu wy kobiety dziewczyny jesteście takie złośliwe. Dzwonił do mnie i pisał z polskiego nr dzwoniłam do niego miał wylacźony tel . Dzwoniłam też na Tunezyjski nr też ma wylacźony może przyjechał do jakiejś kobiety i ona go bardzo pilnuje. :)
                    • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 29.03.12, 15:36
                      przecież on ma żone w pl, dajmy my juz biednemy spokoj :)
                      • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 29.03.12, 15:46
                        spoko rozumiem tylko skoro ma żonę w polsce to po jakiego się odzywa pisze sms-y i jeszcze z polskiego nr. Tego nie rozumiem . Jak dzwonił nie odbierałam tel . Wiem tylko jedno że na śląsku miał kobietę No chyba że to jedną z wielu . Miał też do Warszawy jechać do jakiejś rodziny ale masz rację dajmy mu już spokój pozdrawiam :)
                        • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 29.03.12, 16:03
                          jadziu, bo do mnie tez pisał z dziwnego numeru, chetnie bym Ci go podała ale boje sie tutaj na forum żebysmy sprawdziły czy to ten sam hehe :)
                        • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 29.03.12, 16:04
                          jadziu do mnie tez pisał z pl numeru chętnie bym Ci go podała żebysmy sprawdziły tylko boje sie tutaj na forum :) pozdrawiam :*
                          • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 29.03.12, 17:21
                            moge wysłać ci pierwsze i ostatnie cyfry a ty mi napisz czy to ten sam nr 88.....10czy to podobny nr pozdrawiam
                            • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 29.03.12, 17:30
                              bingo :)
                              • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 29.03.12, 19:47
                                spoko ale nie wkrecasz mnie kiedy się do ciebie odezwał?:)
                                • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 29.03.12, 20:08
                                  nie wkrecam kochana, srodkowe cyferki numeru to 25 :) moze lepiej skasujmy te nasze ostatnie posty zeby zonka sie nie wkurzyła :D
                                  • Gość: goscik Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 21:28
                                    haha o maj gaaaaddddd do mnie tez dzwonil hahaha od listopada ma zone ale w polsce jest jakos od lutego, a ta jego zona..hmm szkoda mi jej, stara a glupia ;)
                                    • Gość: Kaska Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.03.12, 07:36
                                      Boże jakie bzdury.....gdyby tak prosto bylo wydostac sie z tunezji to 3/4 mlodych arabow juz by siedzialo w europie.
                                      • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 30.03.12, 19:39
                                        sorki kochana żadne bzdury właśnie dzisiaj z nim rozmawiałam jutro jadę spotkać się z nim do poznania
                                        • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 30.03.12, 20:03
                                          kochana a znowu dzwonił z tego numeru? bo do mnie juz z niego nie dzwoni
                                          • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 30.03.12, 20:09
                                            tylko żeby żona Was nie zobaczyła razem chodzcie lepiej kanałami hehe :D pozdro:)
                                            • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 79.162.101.* 30.03.12, 21:28
                                              spoko kochana ją kanałami nie będę chodziła to jego problem nie mój:) chce się spotkać niema sprawy
                                          • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 79.162.101.* 30.03.12, 21:23
                                            tak z innego już dzwonił szybki chłopak . A żonę to faktycznie ma mówił mi pracuje gdzieś nie mogę za bardzo na forum pisać sama rozumiesz. Ale ogólnie jestem w rynku jak postanowił tak zrobił
                                            • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 30.03.12, 22:28
                                              to dziwne,że musisz do niego jechać, do mnie przyjeżdza praktycznie co weekend, ale widocznie sie tak umowiliście, a jutro ma być u mnie więc ja nie wiem jak to możliwe :) hehe
                                              • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 30.03.12, 22:39
                                                No faktycznie to dziwne aż się go zapytam z ciekawością o co tu chodzi ogólnie to jadę tam odwiedzić rodzinę miałam spotkać się tylko na kawę nic więcej. Ale skoro macie się spotkać jutro to Ok miłego spotkania życzę. :) hi hi hi tak naprawdę niemam mieć nic więcej wspólnego z tym człowiekiem bo jest troszeczkę oszustem tak po znajomsci tylko kawą.
                                                • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 30.03.12, 23:03
                                                  oszustem to mało powiedziane, jak żona przeczyta forum to go jutro na krok nie puści samego hehehe pozdrawiam i miłego wypadu :)
                                                • Gość: gosik Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 10:29
                                                  i jak poszlo 'spotkanie' ?;)
                                                  • Gość: jadzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 01.04.12, 23:25
                                                    przemyślałam wszystko i doszłam do wniosku to to niema sensu szkoda mojego czasu dla tak zakłamanej osoby. Nie chce mi się bawić w takie podchody szkoda mi tylko kobiety która jest z nim. Mam tylko nadzieję że jest dla niej szczery i ją powiedzmy kocha. Mi też kiedyś wyznawal miłość itd chyba jak kazdej przez mikrofon w hotelu wyspiewywal i mów na forum że kocha ale to wszystko kłamstwa. To tylko dlatego żeby się wydostać z tego kraju i udało mu się gratulacje. Mam nadzieję że będzie tu szczęśliwy i nie będzie ranił może za duże słowo:) pozdrawiam cię i jak byś miala jakies news to z miła chęcią poczytam :):):)
                                                  • Gość: mia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 16.04.12, 14:18
                                                    witam wszystkie pan który zwie się Rio znajduje się w poznaniu i świetnie się tam bawi współczuję tylko jego żonie. A Ty Jadziu masz rację
                                                  • Gość: mimi Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 12:45
                                                    żonie ? nie moja droga.
                                                    trzeba współczuć wam wszystkim,że
                                                    tak ckliwie się rozpisujecie na jego temat.
                                                    i nie możecie o Nim zapomnieć.
                                                    jestem pewna ze gdyby tylko chciał to
                                                    wszystkie byłybyście jego bo niestety
                                                    mądrością nie grzeszycie.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: fanka RIO hahaha Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.04.12, 19:14
                                                    O wypraszam sobie nie wszystkie a z ta madroscia to cie troche ponioslo ...nie oceniaj a nie beda oceniac ciebie panno madralinska.
                                                  • Gość: kola Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 19.04.12, 09:03
                                                    popieram popieram dziwne że każda poleciałaby za nim . Dzwonił do mnie chciał się spotkać ale niestety odmówiłam .więc nie każda i nie oceniaj tak ludzi . Bo jakby tak bardzo kochał ta żonę to nie dzwonił by do kazdej laski która kiedys poznał. A ona dała mu zielona kartę żeby przyjechać do naszego kraju do tego napewno musiała dużo kasy wybulic na jego przylot do Polski
    • bmwd Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 01.05.12, 22:50
      Co porabia nasz RIO w Polsce?
      • Gość: gosc Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.204.1.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.12, 21:42
        Mieszka z żoną!!! Zawsze możesz zadzwonić do niego i się zapytać. To forum powinno mieć nazwę "Rio z Tunezji"!!!!!! Masakra!!!!!!
        • Gość: zuzia Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.tauron-dystrybucja.pl 11.05.12, 11:23
          czy ktoś wie jaki skład animatorów w te wakacje jest przewidziany ???
          • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 15:18
            z pewnością zacne !!!
            • Gość: xs Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.05.12, 16:38
              Bardzo śmieszne.....irytuje cię ten wątek nie wchodź proste prawda?
              • Gość: qqqq Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.play-internet.pl 11.05.12, 18:49
                Jumbo juz tam ponoć nie wróci, podobno szuka lepszego hotelu, ile w tym prawdy to nie wiem
                • Gość: kora Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 15.05.12, 12:25
                  witam niewiem czemu ktoś tak się buntuje tak jak poprzedniczka pisała jak coś nie pasuje to nie wchodz. Po za tym siedzi w Poznaniu i pracuje u swojej Moniki w jakiejś knajpie a jakiej jeszcze niewiem co nie jestem z Poznania ale jak będę wiedzieć to napewno napisze. Po za tym czy ta jego żona wie że tu jakąś dziewczyna ma jego dziecko. Tak czytałam te wszystkie wiadomości i troszkę mnie zaskoczyła ta wiadomość . Widzę że to wielki kasanowa podziw dla niego co on z tymi kobietami robił byle tylko żeby wydostać się z kraju szok hi hi hi :)
                  • Gość: lulu Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ists.pl 15.05.12, 13:19
                    jego żona ma na imię Agnieszka.
                  • Gość: kora Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 15.05.12, 18:56
                    No to podziwiam ta jego żonę No ale cóż. Mi mówił że pracuje u jakiejś Moniki w knajpie może pomylił imiona przy tylu kobietach :)
                    • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.12, 07:36
                      Hej czytam te posty i jest mi trudno uwierzyc ze rio naprawde jest w polsce i nie dlatego ze pobyt w naszym kraju to jakis wyczyn ale ogolnie wiadome jest to ze im bardzo trudno wyrwac sie z tunezji a malzenstwo wcale nie gwarantuje otrzymania paszportu.
                      Mysle ze te wakacje zweryfikuja wiele postow.Wcale mnie zdziwi jesli rio nadal bedzie zabawiac turystow w np delphin el habib.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: jola Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.centertel.pl 16.05.12, 12:36
                        jestem pewna że on jest w polsce poniewaz moja znajoma widziała go w Poznaniu wpadła na niego i rozmawiała z nim . Zaraz do mnie zadzwoniła że jest w Polsce. Po czym zadzwonił do mnie i chwalił się że jest w Polsce że pracuje w knajpie w Poznaniu i stwierdził że tak jak mi powiedział że i tak będzie w polsce i znalazł taka która go tu sprowadziła . Pozdrawiam
                        • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.12, 13:15
                          Tylko pogratulowac chlopakowi wytrwalosci.....niech mu sie dobrze dzieje w naszym kraju.Jest pewno jednym z nielicznych ktoremu udalo sie wyrwac z tunezji.Kokosow w polsce nie zbije ale europa dla nich jest pewno taka jak kiedys dla polakow ameryka-z naciskiem na slowo kiedys.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: teraz ja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.leon.com.pl 21.05.12, 22:32
                            Co tak cicho? Gdzie wszystkie? Do Poznania pojechaly?
                            • Gość: maja Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 07:46
                              Ha ha ha w samo sedno.......i od rana mam dobry humor.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: markiza Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.leon.com.pl 26.06.12, 08:52
                                Dlaczego ten temat umarł?
                                • Gość: :) Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ghnet.pl 02.07.12, 21:59
                                  nic nie umarłoo
                                  Aga odezwij sie do mnie dzowniłas do mnie kilak razy na moj numer ale gdzie Cie zgubiłam, masz napewno moj numer albo z tego 2 telefonu zktorego dzwonilas:)
                                  • Gość: gość Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 14:35
                                    nie wiecie co się stało z Jumbo? odzywał sie do kogos przez ostatnie kilka tygodni? z Facebooka tez zniknał, na skype tez się nie pojawia
                            • Gość: YHM Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.12, 18:37
                              Dziewczyny a czy wiecie cos moze o Tommym ( Rafa'cie) bo rozne ksywki miał.
                              Wydawał sie dość spokojny- ale z tego co ogolnie piszecie to chyba dorownywał innym:):)
    • marzena-123450 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 11.03.13, 15:20
      Piszcie tylko o Rio, Jumbo ,Tito a moze ktoras z was wie cos o Maradonie.
      • Gość: kate Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.31.88.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.04.13, 18:49
        Z wyjątkiem Jumbo, pozostali 3 Panowie są już w Europie.
        • marzena-123450 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 29.04.13, 16:41
          Mnie interesuje Maradona gdzie on dokladnie jest i czy masz z nim kontakt.
          • Gość: kate Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 13:16
            Nie mam. Kraków albo Warszawa.
            www.facebook.com/maradona.animateur?fref=pb&hc_location=friends_tab
            • marzena-123450 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 08.06.13, 12:23
              Dziekuje za tego linka, bardzo fany. Zastanawiam sie tylko jak ty go znalazlas bo ja probowalam ale mi nic nie wychodzilo-mialas chyba szczescie.
              • Gość: kate Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 13:03
                Nie wiem o co Ci chodzi, jak się zalogujesz na fb to masz jego profil - Maradona Animateur.
                • marzena-123450 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 10.06.13, 19:25
                  Chodzi mi o to ze to sa wiadomosci z przed roku prawie a ja chcialabym wiedziec co sie z nim dzieje teraz.
                  • Gość: ZIA Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 18:28
                    Maradona mieszka w Krakowie, pracuje na lotnisku w Balicach, jest w Pl od jakiegos roku, czasem do mnie dzwoni chociaz nie wiem po co bo nie miałam z nim zbyt wiele wspólnego. W każdym razie tyle wiem. A! dośc dobrze mówi już po polsku :) troche śmiesznie to brzmi ale wszystko rozumie, co mnie bardzo zaszokowało :)
                    • marzena-123450 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 13.06.13, 15:08
                      To bardzo sie ciesze ze mu sie udalo i spelnilo sie jego marzenie.Mam nadzieje ze znalazl tu swoje szczescie.Fajnie ze masz z nim jakis kontakt.Ja tez nie mialam z nim wiele wspolnego ,ale zawsze sie nam fajnie gadalo.Chcialabym jego numer telefonu ale wiem ze mi go nie dasz bo nie wiesz czy on tego by chcial-zapytaj przy najblizszej okazji moze sie zgodzi.Dziekuje za informacje mam nadzieje ze jak bedziesz cos wiedzziec wiecej to dasz znac.Wkoncu smieszny z niego facet.
    • Gość: joop Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.205.171.* 19.03.13, 22:15
      moze lepiej jakies komentarze na temat hotelu, okolicy i plazy?????
      • Gość: hayetti Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.31.134.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.13, 22:09
        Chętnie dowiem się, gdzie w tym poznaniu można spotkać pana Mohameda G. bo skoro pracuje to może spłacić mi zaciągniętą pożyczkę na leczenie zęba ;)
        • marzena-123450 Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha 18.07.13, 13:40
          Nie wiem czy dobrze zrozumialam ale piszesz o Maradonie ,jemu dalas kase na zeby? Kiedy w Tunezji czy juz w Polsce?
          • Gość: hayetti Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.13, 20:40
            Nie, piszę o Rio
            • Gość: hayetti Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: *.static.chello.pl 16.08.13, 19:44
              ...
    • Gość: renifer rudolf Re: Jumbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.13, 09:39
      Czlowieku na bank urwales sie z choinki.Wracaj tam gdzie twoje miejsce a nie zawracasz ludziom glowe jakimis plytami.
    • Gość: Głęboka Re: Animatozy w Monastir Delphin el Ribat i el Ha IP: 195.20.110.* 31.12.13, 20:42
      Bywam tam raz do roku. Choć mam 50 lat, miewałam u siebie w pokoju każdego z nich. Podbnie jak moi koledzy geje (też majętni!). Cóż, mam kasę... Jak miałam o połowę mniej lat, nie byłam taka głupia jak Wy tu.... Skąd bierze się taka głupota i naiwność?!! Młody wiek nie usprawiedliwa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka