IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 13:37
prosze o opinie biura
Obserwuj wątek
    • marek.dumle Re: san fan 20.04.12, 17:18
      Może być.
      Bez zaskoków.
      Typowe arabskie biuro.
    • Gość: justyna Re: san fan IP: *.master.pl 20.04.12, 20:41
      polecam, bezproblemowo!!!
      • Gość: Aga Re: san fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 08:49
        Byłam z nimi w ubiegłym roku w Turcji. Było OK. W tym lecę z nimi do Tunezji. Był mały zgrzyt, bo chciałam przesunąć termin wyjazdu o tydzień. Zaliczkę wpłacałam na początku roku, a jadę we wrześniu. Myślałam, że będę musiała zapłacić jakąś niedużą kwotę za zmianę terminu, ale uparli się, że muszę podpisać nową umowę i dopłacić do nowej ceny, która teraz jest znacznie wyższa. Zostaję więc przy starym terminie.
        • Gość: Gabi Re: san fan IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.12, 14:57
          Byłam z Sun Fun w 2011r w Turcji i miłe zaskoczenie, ich wycieczki fakultatywne nie mają w programie żadnych sklepów !!! dywanów, ręczników, biżuterii, alabastru i innych które normalnie zabierają połowę czasu przeznaczonego na zwiedzanie. Warto z nimi jeździć na wycieczki fakultatywne. Wezyra uwielbiam [rezydenci DUŻO wiedzą], ale zaliczają wszystkie sklepy okropność. Jeżeli chodzi o zmianę w umowie ,wszyscy tak mają. Kupiliśmy Bułgarię 6 miesięcy przed wylotem i zmiana z HB na ALL kosztowała nas 50zł kary od osoby, zmienialiśmy opcje 24godziny po zakupie Pozdrowienia.
          • Gość: ga Re: san fan IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.12, 14:36
            Tunezja Hammamet z Sun Fun. Wycieczka we wtorki do Kartaginy przewodniczka pani Basia super opowiadała.
    • Gość: Tunezyjczyk Re: san fan IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.12, 13:44
      Można polecić. Rezydenci i przewodnicy okey. Nie są z łapanki tylko wieloletni pracownicy.
      ----
      Tunezja
    • renzataz Re: san fan 26.06.12, 20:22
      w tamtym roku z San Fun byłam w Turcji wszystko było OK.Rezydentka nawet interweniowała w sprawie klimatyzacji i póżniej działało wszysko dobrze, polecam, w tym roku również z tym biurem lece do Tunezji zobaczymy jak tym razem to biuro się sprawdzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka