Dodaj do ulubionych

optymalnie za małą kasę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 08:26
Nie byłem w Tunezji. Nie potrzebuje dużo. Ładną plaże, ciepłe morze, i może nie zadupie. Nie potrzebuje gwiazdek, ani all inclusive. Poradzcie mi jak za naprawde niewielkie pieniądze rozsądnie spędzić tydzień w Tynezji
Obserwuj wątek
    • Gość: biedny guru Optymalna taniosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 09:38

Juz radze. Umyj rece i rozloz mape Afryki Polnocnej. Odszukaj Tunezje.
      Dotknij ja wskazujacym palcem. I podrozuj, podrozuj, podrozuj zanurzajac
      palec w wirtualnym cieplym morzu.

To rada dla wszystkich potencjalnych "turystow" ktorzy nie potrafia
      precyzyjnie okreslic co dla nich stanowi tanio/drogo.

Bon voyage!
      • Gość: boussa Re: Optymalna taniosc IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.12, 18:45
        Jak zwykle idiota podróżujący tylko po forach internetowych ma garść świetnych rad! Odpowiadając na pytanie autorki - w zakresie Pani opisu polecam Almaz w Yasmine czy też Hill Diar w Sousse. Jednak jesli chodzi o Tunezję, to polecam mimo wszystko all inclusive... inne opcje, jak HB, a nawet FB, są w wielu hotelach niekorzystne (np. płatne leżaki dla braki opcji "all"). Pozdrawiam
        • Gość: oli Re: Optymalna taniosc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.12, 20:16
          nie obrażaj. Pytanie zasadnicze - za małą kasę to dla każdego znaczyć może coś innego. najlepiej , jeśli jest podany przedział cenowy. Czytać ze zrozumieniem przez to nie potrafisz sugerując boussie ALL gdy ona w ogóle tego nie potrzebuje i słusznie. Zbędne wywalanie kasy byleby mieć drinka z palemką i leżak na plaży. A może ktoś woli tarzać się w piachu jak np. ja ?może śniadania i obiadokolacje zupełnie wystarczą bo na mieście coś przekąsi, napoje kupi ? Hill Diar warty rozważenia - w ostatnich wylotach we wrześniu nawet korzystna cena (BP sun&fun)
          • Gość: tania reklama Re: Optymalna taniosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 20:39
            Boussa to spamujaca agentka biura i stad jej polecenia all-inclusive.
          • Gość: oli Re: Optymalna taniosc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.12, 21:14
            wow, pisząc pomyliłam nicki :( Trudno, nie można wymazać i poprawić...oczywiście także oferta hotelu dowolna , zasugerowałam się jedynie nią bo sama mam ochotę z niej skorzystać. W kwestii taniości : bywają czartery i są możliwości noclegów w międzynarodowych schroniskach młodzieżowych np. w Tunisie. W miejscowościach innych są hotele rodzinne, małe - widziałam na końcu przewodnika Pascala spis. Problematyczny jest jednak transfer z lotniska do jakiegoś miasta, nie orientuje się w temacie, choć na pewno istnieje. Przejrzyj stronę www.tunezja.travel.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka