soblue3 14.09.12, 21:22 jego zdiecie na moim profilu ...on zna kilka polskich kiobiet takze jestem ciekawa czy go ktos zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.biurwa Re: Czy zna ktos tego pana 15.09.12, 11:57 Nie moge rozpoznac dokladnie. Spotykalam sie z nim tylko w nocy. Mial moze tatuaz na lewej lopatce z sercem i przekreslonymi imionami Ziuta i Wioletta? Odpowiedz Link Zgłoś
soblue3 Re: Czy zna ktos tego pana 15.09.12, 15:37 nie jestem pewna a jak mial na imie Odpowiedz Link Zgłoś
p.biurwa Ali ben Mustafa 15.09.12, 19:49 Nazywa sie Ali ben Mustafa i pochodzi z Kabis. Ma siostre i czterech braci. A Twoj? Odpowiedz Link Zgłoś
soblue3 Re: Czy zna ktos tego pana 17.09.12, 17:30 Ja nigdy w Tunezji nie bylam i poznalam tego czlowieka no internecie...czy jego ktos spotkal? Odpowiedz Link Zgłoś
p.biurwa Tunezyjska milosc 17.09.12, 19:09 To niedopatrzenie. Koniecznie musisz poleciec. Moze jeszcze w tym roku. Kazda szanujaca sie turystka leci do Tunezji - ma romans i nadzieje z tunezyjskim animatorem lub basenowym i pozniej, po powrocie, czepiaja sie nadziei, ze animator schnie za nia z tesknoty. To takie dowartosciowanie sie za brak sukcesu w kraju. Koniecznie lec i opisz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
soblue3 Re: Tunezyjska milosc 17.09.12, 19:22 loool....well i was planning do turcji albo to peru w nastepnym roku....no ale teraz jak czytam pani post to naprawde sie zastanawiam.....to wydaje sie naprawde take romantyczne...wprawdzie ze romansem nie szukam no ale czemu nie. ma pani w tym jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś