Dodaj do ulubionych

tunezja help!

28.05.13, 09:31
Witam, chcemy w 2 pary polecieć do Tunezji, które miejsce będzie najlepsze jeżeli chcemy mieć blisko hotelu piękną plaże a oprócz tego blisko na imprezy , i opcje wynajęcia auta i objeżdżenia na własną rekę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dkholiday Re: tunezja help! IP: *.189.219.112.skyware.pl 28.05.13, 09:43
      Proszę o kontakt, prześlę najlepsze oferty, dodatkowo dla klientów parking przy lotnisku GRATIS
      :)
      dkholiday.kontakt@gmail.com
      Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: tunezja help! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 09:45
      Hej ja wlasnie poszukuje osob chetnych to wspolnych imprez ,bo jade tylko z mezem a wiem ze Tunezja moze byc nie tylko ciekawa historycznie, ale i jest to fajne miejsce na imprezy :)
      Ja szczerze polecam Ci Hammamet, bo jest to niewielkie miasteczko i ma duzo do zaoferowania. Wedlug mnie inne miasta sa przeludnione turystami, jest glosniej i ciezej o piekna plaze. Co oczywiscie nie znaczy ,ze nie jest mozliwe znalezienie hotelu z piekna plaza:) Do Hammametu jezdze od 1999 roku i znam to miasteczko bardzo dobrze :) Wynajmowalismy tez wiele razy samochod i jezdzilismy na wlasna reke po Tunezji :)
      Co do wyboru hotelu to zalezy to oczywiscie od budzetu jaki posiadacie oraz czy wyjazd bylby na tydzien czy dwa i w jakim terminie. Znam hotele z piekna plaza tuz przy hotelu i mysle, ze moje sugestie moga sie Wam przydac. Poprosze tylko o wiecej szczegolow :)

Pozdrawiam.
      • domherep Re: tunezja help! 28.05.13, 10:06
        Hej:) chcemy jechać na tydzień między 20-30 czerwca tak mamy urlop. Będziemy polować na jakiegoś lasta, hotel minimum 4 gwiazdki. Zależy mi żeby przy hotelu była piękna plaża, bo rok temu w Turcji trafiliśmy na masakre;/
        • Gość: gosc Re: tunezja help! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 10:45
          No to super my tez chcemy jechac w tym terminie :))) Mozesz mi prosze podac swojego maila to wysle Ci moje sugestie co do hoteli, jak wynajac samochod i gdzie pojechac jak i postaram sie odpowiedziec w razie co na dodatkowe pytania :) Chyba ,ze wolisz bym tutaj napisala :)

Pozdrawiam
          • domherep Re: tunezja help! 28.05.13, 11:13
            domherep@wp.pl
    • kokolino322 Re: tunezja help! 28.05.13, 15:12
      Polecam Hotel Thapsus*** byłem tam z żoną rok temu z agencji turystycznrj extra-wakacje z Wieliczki. Hotel znajdował się przy plaży, ok. 9 km od centrum Mahdii. W hotelu mozna wypozyczyć rowery i pojechac na wycieczkę, pozwiedzać. Pokoje były schludne, czyste i przyjemne. Gorąco polecam i życzę miłych wakacji :)
      • domherep Re: tunezja help! 28.05.13, 15:36
        Szukam takiej lokalizacji jak w Turcji w Alanya. Chciałabym mieć hotel na takiej samej zasadzie -już w centrum , i nie musieć dojeżdżać taksami :)
        • Gość: maja Re: tunezja help! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.05.13, 16:07
          Witam.A ja polecam hotel Delphin El Habib.Znajduje sie w centrum monastiru na plaze trzeba przejsc waska uliczka niezbyt ruchliwa.Plaza nie nalezy do wyjatkowo szerokich czy tez pieknych ale da sie poplazowac.Sam hotel ma 4*/tunezyjskie/ czyste duze pokoje i wyzywienie typu all wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.Polecam poniewaz bylam w tym hotelu kilka razy i nigdy mnie nie zaskoczyl czyms zlym.Nie dosc ze ma swietna lokalizacje to mozna z monastiru samodzielnie dojechac do innych miast tunezji z tunisem wlacznie.Cena biletu jest smiesznie niska.
          Ten hotel ma w ofercie jedynie biuro sun&fun.Bylam z tym biurem 2 razy poki co sprawdzili sie pod kazdnym wzgledem a rezydentka pani iwona jest po prostu rewelacyjna.Nie dosc ze polecam ten hotel to sama wybiaram sie tam juz w czwartek.Prosze przemyslec moze wlasnie ta oferta przypadnie wam do gustu.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka