Dodaj do ulubionych

Sahel Voyages Sahara

24.09.13, 19:55
Wycieczkę na Sahare z biurem Sahel Voyages polecam w 100%, wszystko dopietę na ostatni "guzik", zorganizowana perfekcyjnie. Skorzystalismy z usług tego biura we wrześniu 2013., jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy bez obaw.
Obserwuj wątek
    • Gość: KMwarszawa To mówiłem ja, Jarząbek... IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 20:29
      .
      • Gość: Anetka19 Re: To mówiłem ja, Jarząbek... IP: *.204.64.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.13, 13:30
        Ja reż byłam z nimi na wycieczce wszystko zorganizowane super polecam byłam w 2008 roku!!
        • Gość: kryptoreklama Cudowne biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 15:17

Ja nie korzystalem z uslug biura ale jezeli skorzystam to jestem pewien, ze bede
          bardzo zadowolony. Polecam to biuro w 156% kazdemu.

Biuro obiecalao mi 17% rabatu jezeli napisze hymn pochwalny o nich na forum.
          • Gość: gość Re: Cudowne biuro IP: *.torun.mm.pl 03.10.13, 09:19
            a kiedy to biuro będzie miało aktualny terminarz i cennik. Interesuje mnie listopad 2013r.
    • anubis76x Re: Sahel Voyages Sahara 04.10.13, 16:48
      Ja też polecam Sahel Voyages, byłem z nimi w lipcu 2 dni na Saharze.
      Mogli by się tylko mniej spóźniać ;) Polecam Bardzo !
      • arci69 Re: Sahel Voyages Sahara 02.06.14, 20:58
        Witam! Podpowiedzcie, jeśli pamiętacie, z jakimi kosztami dodatkowymi trzeba się liczyć w trakcie Sahara explorer(np napoje, kawa itp), czy warto skorzystać z dodatkowych atrakcji? Czy może macie jakieś dodatkowe wskazówki?
        • astorian Re: Sahel Voyages Sahara 03.06.14, 09:13
          Dodatkowo płatne jest wejście na plantację daktyli (cena 7 dinarów) i wejście do amfiteatru w EL Dzem (nie pamiętam ceny). Kilkanaście dinarów na napiwki. Po dinarze dla poganiaczy wielbłądów i wizytę w domu Berberów, 2 dinary dla kierowcy busa (od osoby) , 10 dinarów od samochodu dla kierowcy jeepa, jeden dinar za zdjęcie z fenkiem i jeden ze skorpionem. Jakieś 80 dinarów na osobę powinno wystarczyć. Napoje to raczej trzeba kupować na przystankach bo te które wzięliśmy ze sobą zrobiły się gorące. Weźcie koniecznie cukierki lub jakieś stare zabawki dla dzieci z saharyjskich oaz i domów Berberów. Radość w ich oczach jest bezcenna.
          • Gość: Rafalek Re: Sahel Voyages Sahara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 22:00
            Dla dzieci w oazach dużo i drobno, bo jeden obdarowany a na jego miejscu 10. Jak ktoś ma słabe nerwy nie patrzeć na twarze i w oczy. zamiast prezentów można od nich coś kupić.
            Na pocieszenie powiem, że co by się im nie dało i ile nie kupiło to i tak za bardzo nie zmieni się ich położenia. To bardziej dla nas niż dla nich, choć oczywiście jest to ich forma zarabiania na życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka