Dodaj do ulubionych

Nagle przestał pisać...

14.06.14, 13:29
Nie wiem o co chodzi, nie rozumiem. Od 2 miesięcy pisał codziennie, kilka razy dziennie. Rozmawialiśmy ze sobą całe wieczory, do późnej nocy. To on zawsze mnie zaczepiał. W lipcu miałam do niego jechać. Oczywiście piękne słowa, że kocha, że jestem jedyna jak to zwykle oni. Ostatnim razem rozmawialiśmy 2 dni temu, jak zwykle wyznawał mi miłość i od tamtego momentu cisza.. Nie pisze, nie loguje się na fb, nie odpisuje na smsy. Nie wiem co mam myśleć... Czy mam sobie go wybić z głowy??? Jak mam to zrobić skoro zakochałam się do szaleństwa :(((((
Obserwuj wątek
    • glupota.nie.boli Wymowna cisza 15.06.14, 09:08
      Nie rozumiesz? Wyjasnie - przylecial kolejny transport latwych polskich turystek.
      One tu (w Tunezji) a Ty tam (w Posce). Sadze, ze jestes przykladem polskiego
      materaca eksportowego. Tak o Polkach mowia na boku Tunezyjczycy. Oficjalnie
      mowia, ze kochaja nad zycie i tylko Ty i tak dalej. Naiwna jestes i nie powinnas
      pytac o rzeczy oczywiste. Lec teraz do Maroka lub Egiptu i poloz sie...

Gdybys jeszcze miala jakies niejasnosci to pisz/pytaj.
      • piasek.mi.zgrzyta Re: Wymowna cisza 15.06.14, 11:16
        :))).
        forum.gazeta.pl/forum/w,30397,146964530,146964530,Czy_ktos_zna_.html?t=1402823745009
      • maantra Re: Wymowna cisza 15.06.14, 11:41
        Po pierwsze - nie spałam z nim. Po drugie - on nie pracuje w turystyce.
        • piasek.mi.zgrzyta Re: Wymowna cisza 15.06.14, 12:01
          Po trzecie - jezeli nie rozumiesz pewnych spraw (ogolnie piszac arabskiej mentalnosci i traktowania kobiet) to jestes naiwna, przepraszam, idiotka. Mozesz co chcesz powtarzac
          jak mantre dlaczego, dlaczego, dlaczego... Inteligentna kobieta nie znajduje sie w Twojej sytuacji. Znasz bajke o Lodzi? Ludz sie ludz:) Jestes kolejna polska gaska wracajaca z Arabii
          z zalosnym bagazem.
          • greg44hbde Re: Wymowna cisza 01.11.14, 20:20
            w socjalnych sieciach siedza tysiace tunezyjskich cwaniakow i tylko czekaja,zeby zbalamucic jakiejs europejce w glowie.
    • saszka45 Re: Nagle przestał pisać... 28.06.14, 09:31
      chyba wybić go sobie z głowy i zdać sprawę z tego, że takie wakacyjne flirty to ściema. Ja co roku jeżdżę na zorganizowane wakacje, w zeszłym roku byłam w Hammamet z alfa starem, patrzyłam z lekkim zdziwieniem jak niektóre koleżanki dają sie podrywać Tunezyjczykom. Jak mogą myśleć, że ci faceci traktują je poważnie? Obejrzyj sobie "darling I love you" albo "Raj: Miłość" o Europejkach, które jeżdżą do Kenii wyrywać tamtejszych facetów. Poznasz mechanizmy i zobaczysz dlaczego Twój "ukochany" nie odzywa się.
    • greg44hbde Re: Nagle przestał pisać... 01.11.14, 20:14
      jest w szpitalu albo do wojska go wzieli,zglosi sie z prosba o zaplacenie rachunku za czekajaca go operacje.Albo musi dac lapowke wojskowym,zeby o nim zapomnieli.Ostatecznie mogl miec wypadek samochodowyi siedzi w pierdlu i potrzebuje na kaucje.Albo prozaicznie,wydal tyle kasy na telefony i sms-y do innych,ze jest splajtowany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka