Dodaj do ulubionych

Animatorzy Tunezja Monastir Daphne Hotel

18.07.15, 01:50
Hej byłam w Tunezji po raz pierwszy i mam takie pytanie jak to jest z animatorami? Czy co rok zmieniaja oni hotel czy zostaja w tym samym? ponieważ trafiłam na super chłopaków i za rok jak sie wybiore ponownie do Monastiru chcialabym wybrać hotel gdzie oni znowu beda ale nie mam pojecia jak ich znalezc poniewaz znam tylko ksywy a slyszalam ze co raz oni je zmieniaja.. jezeli ktos jest zorientowany moge wyslac zdj na meila owych animatorów.
Obserwuj wątek
    • buongiorno1968 Re: Animatorzy Tunezja Monastir Daphne Hotel 02.09.15, 14:32
      tak sie sklada , ze wiem gdzie jest kilku z nich ale nie wszyscy . Tez tam byłem i mam z kilkoma z nich kontakt Nie wiem o ,którego z nich Ci chodzi wyślij mi zdjęcie to sie zorietuję buongiorno@tlen.pl Pozdrawiam
      • monastir18 Re: Animatorzy Tunezja Monastir Daphne Hotel 10.07.18, 22:09
        Hej a czy któraś z was kojarzy Josepha?wysoki zajebiscie wymiata na parkiecie?:)
        • monastir18 Re: Animatorzy Tunezja Monastir Daphne Hotel 10.07.18, 22:11
          Chyba miał nica Duracell:)
          • faraon.drugi Animatorzy Monastir Daphne Hotel 19.07.18, 18:04

Ten sam. Zmarł w sobotę na kiłę. Bateria mu się rozładowała.
    • kaskaolsztyn Re: Animatorzy Tunezja Monastir Daphne Hotel 08.09.15, 11:27
      Prawda jest ze animatorzy co jakis czas zmieniaja miejsce pracy.Czesc tych ktorzy sa w te wakacje byli i w poprzednich latach.Najdluzej znam maradone.Znajdziesz jego profilna FB jako maradona animatour.Pozdrawiam i potwierdzam chlopacy sa naprawde super.
      • piasek.mi.zgrzyta Coroczna gala 09.09.15, 10:02
        Moze zdarzysz. forum.gazeta.pl/forum/w,30397,118804377,118804377,Zlote_Jadra_Wielblada_Gala_Animatorow.html
        • aankaa Re: Coroczna gala 10.09.15, 00:54
          !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka