Dodaj do ulubionych

Objazd z Rainbow

26.04.18, 18:52
Dlaczego zniknął objazd z oferty Rainbow? Jako jedyni mieli ofertę zwiedzania i nawet były potwierdzone wycieczki i nagle zniknęły.Ktoś coś wie?Czy chodzi o bezpieczeństwo?Miałam wielką ochotę na zwiedzenie Tunezji i nagle trzeba zmienić plany.
Obserwuj wątek
    • viklinna Re: Objazd z Rainbow 31.07.18, 21:52
      Była taka objazdówka? To ja nawet nie wiedziałam. Musiała być krótka w ofercie. Słuchaj, bo ja mam taki pomysł żeby wybrać się na wypoczynek z Rainbow do Susy najlepiej, bo to moim zdaniem najfajniejsze miejsce i baza wypadowa, a potem wypożyczyć samochód i pozwiedzać. Mam już takiego tripa za sobą, jest całkiem bezpiecznie, nie ma się co obawiać :) Jeśli byłabyś zainteresowana to dawaj znać tutaj.
      • lato31 Re: Objazd z Rainbow 01.08.18, 19:13
        Objazdówki do ubiegłogo roku miały wszystkie większe biura.W tym roku tylko Rainbow ale i ta oferta zniknęła.Prawdopodobnie jednak nie jest bezpiecznie dlatego odpuściłam Tunezję.
        • viklinna Re: Objazd z Rainbow 01.10.18, 00:06
          Myślę, że ludziom wydaje się, że nie jest bezpiecznie dlatego pewnie odpuszczają, a biura chcąc nie chcąc wycofują się z oferty. Mnóstwo ludzi jeździ na wypoczynki i zwiedzają na własną rękę, wszyscy powtarzają, że nawet przez moment nie czuli się niebezpiecznie. Tak właśnie zrobiłam w zeszłym roku, tyle że bawiłam się z samodzielnym dolotem i koniec końców jak zerknęłam na oferty last minute to przykładowo Rainbow na to o 20 - 50% taniej niż jeśli ogarniać wszystko samemu. A w Tunezji jest co zwiedzać i jeżeli raz tam pojedziesz to praktycznie na pewno będziesz miała niedosyt i będziesz chciała tam wrócić.
          • kkk Re: Objazd z Rainbow 09.01.19, 09:56
            Jest znowu - 2 objazdówki - Gorąca jak samum i Róża pustyni (z Algierią). Wybieram sie na tą 2 ale pewnie znowu wywalą z oferty... zobaczymy.
            • lato31 Re: Objazd z Rainbow 17.01.19, 22:09
              Też zauważyłam że podobnie jak w roku ubiegłym pojawiły się objazdy.Cierpliwie poczekam do maja.
              • kkk Re: Objazd z Rainbow 18.01.19, 12:06
                Mysle że nie chodzi o bezpieczeństwo... chociaz ludzie zawsze sie pytają - czytam jest bezpiecznie (???) tak jak np. w Egipcie jest i nie jest bezpiecznie... a jezdzi się non stop. To co sie dzieje w stolicy to inna sprawa a kurorty turystyczne inna...
                Co do Tunezji raczej chodzi o popularność, myślę ze jest tam mniej chętnych na podróżowanie po prostu.
                O ile objazdówka w samej Tunezji pewnie sie odbywa częściej, o tyle ta z Algierią już nie... a szkoda.
                Ja bym sie pisała własnie na tą 2... a WY?? :) i mam nadzieje ze w końcu dojdzie do skutku na wiosnę/wczesnym latem
                • lato31 Re: Objazd z Rainbow 18.01.19, 18:22
                  Algierii nie biorę pod uwagę.Szykowałam się od dłuższego czasu na objazd po Tunezji,Rainbow miał najlepszy program,inne biura już od ubiegłego roku objazdu nie mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka